tuxserbia
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2014
- Poena
- 170
...
Ako hoćete više dokaza za to može mada mislim da nema potrebe.
...
Ima potrebe, kako da nema. Čovek se uči dok je živ.
...
Ako hoćete više dokaza za to može mada mislim da nema potrebe.
...
Windows Update ne može da instalira update za Flash Player...
Ako te baš zanima imaš Internet, pa čak i knjige na tu temu (preporuka Andrew Schulman "Unauthorized Windows 95"). A dok neko ne pruži dokaz da je Windows 95 samo DOS shell, nema potrebe da ja dokazujem suprotno.Ima potrebe, kako da nema. Čovek se uči dok je živ.
Одлично, онда ја не морам да пишем. Само мало.Stvarno sam mislio da budem malo bezobrazniji, ali neću, ipak se čovek uči dok je živ.
Све је релативно, јесте био одличан али је остајао онај проблем програма ... џабе теби добар ОС ако кораш да користиш windows програме под емулацијом. Тек је линух то некако решио па много тога може да се уради без пенџера. Користио сам OS/2 успут, али није могао да се користи као основни ОС. Ваљда се зато и звао половина ОС-а.Da zaokružim ovo sa lično mojom opaskom da u vreme pre win2000, najbolji DOS i Windows je bio OS/2.
Одлично, онда ја не морам да пишем. Само мало.Не знам шта значи да NT није био 3.1 него 3.51 ... било је једно па друго. А Windows 95/98 се од 3.х разликовао по томе што је избачен међукорак куцања win команде, мада је и то могло да се аутоматизује, али јесте био на досу и није могао без њега. Све је релативно, јесте био одличан али је остајао онај проблем програма ... џабе теби добар ОС ако кораш да користиш windows програме под емулацијом. Тек је линух то некако решио па много тога може да се уради без пенџера. Користио сам OS/2 успут, али није могао да се користи као основни ОС. Ваљда се зато и звао половина ОС-а.
![]()
LOL w10 nema metro ;-)
Lose sam se izrazio,mobo i cpu iz potpisa sam danas ugradio,a pre toga bio phenom i biostar am3+ ploca. Pre toga na ovim starim komponentama radio win odlicno,i 8.1 i 10.Čime si ih zamenio? To je bitna stavka...
Na nagađanje bi bilo neispravan hard, SATA kabl ili kontroler.
au , kakav krš od operativnog !
ni vista nije imala ovoliko bagova kad se pojavila.
Bitno je da je tvoja sedmica najbolji OS za vjek vjekova![]()
Do nekog sledeceg masivnog service packa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari