To ti je druže sve subjektivan osjećaj , neznaš kakvo je što dok neprobaš. Ja lično imam neki raspali S5 aktiv, i pošto nije moga da mi završi posa, zabaguje mi iz ko zna kojih razloga kad treba pare da se prave, dosta je jednom da te ostavi na cjedilu. Naša sam mu super primjenu. Koristim ga na plažu , lako pročitam vijesti, isijava amoled što ga sunce jače bije on se više opire, opet znam da će da se ispere ekran posle 2 godine i ovako i onako, druga primjena istroga sjediš sa familijom u plićak pa ga potopiš da koristim bar malo funkciju za koju je namjenjen uzmeš pa fotkaš kamenje ili odradim po koji makro palca nožnog. I to mu je to dok Mi3 pravi pare 24/7 još FC nije imao ...Sad mi nekako drago što nisam poručio Note 2 nego uzeo S4 I9506. Kakva komplikacija-samo bih se iznervirao. Puno sreće budućim i sadašnjim vlasnicima i da vas makine dobro služe!
... dok Mi3 pravi pare 24/7 još FC nije imao ...
I to 16gb verzija, beli... Koji nije preko 140ePojavio se na KP cena, oko 220-240e, u radnjama oko 260e...
Nije loše, mislim na tih 35€ unapred. Nikako ne bih plaćao unapred ceo iznos telefona. Samo ko garantuje da će on ispoštovati i tih 35€ plaćenih unapred ? Da li je neko već naručivao od njega?Postupak je ovaj: Ako ja narucim fon sa sajta saljem na njegovu adresu kasnije placam 35e + dostavu. Ako on placa fon placa se unapred ili fon ili tih 35e, posle toga on salje fon i placa se ili fon i dostava ili 35e i dostava.
Ima built mail appS4 je stvarno dosta losiji telefon od ovog. ajd s5 pa i nekako, ali s4, neee....
jel postoji neka built in mail aplikacija u miui, gmail novi apsolutno nemam nameru da koristim, plus mi treba neka mail aplikacija koja podrzava i druge provajdere.
Не видим да нешто не ради у овом РОМу. Ово ми је сад сасвим ок.Ставио овај глобал дев! Е ово је већ ок. Гугл је ту већ убачен. Српски интерфејс, претрага контаката из дајлера нашом латиницом, root наравно (и то САД само седмом пута за root уместо 5х)...

Pa meni funkcioniše. Nije ludilo ali radi sasvim fervredi li nesto? ja na play tore nisam mogao da nadjem normalnu mail aplikaciju nikako. ona samsungova recimo mi je bila ok.
Ту сам прво и приметио да не ради.hvala!
ovo za kompas je jako bitno. nije nesto preterano vazno da kompas aplikacija radi, samo da radi u programima za navigaciju. pogledaj kad udjes u google maps i zadas mu da te peske vodi iz tacke a u tacku b, da li vrti mapu kad se vrtis u mestu?
Где ти се налази тај MIUI компас? Ја сам они инсталирао неки са гплеја само да проверим.Ja imam google yahoo - automatski je sve podešeno, firmin i t-com.me ručno podešeni svi rade bez problema
Kod mene MIUI kompas izgleda ovako:
Pogledajte prilog 179825

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari