Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2016

poredi se gameplay sa PES6 jer je to uz FIFA WC South Africa najizbalansiraniji i najigriviji gameplay u istoriji fudbalskih simulacija... i da su to uzeli za osnovu next-gen PESa, FIFA ne bi ni postojala.

Medjutim, uzmes pa citas intervjue glavnih ljudi za next-gen FIFU pa vidis da otvoreno kazu da su se ugledali na aktuelne simulacije... FIFA EURO 2008 je prvi rezultat toga, izasao godinu dana nakon PES6... pa vi saberite 2 i 2 ko je skapirao kako se radi posao.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]7HK9dDfJM6o?t[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
^ Znam sve :) a jasno mi je isto da Konami namerno ovo radi.Imam obe verzije i definitivno su dva razlicita sveta-igre ako poredimo PC vs PS4 ,cak su i Xbone korisnici nezadovoljni zato sto ne mogu da ubacuju modove tako da mu PS4 dodje kao najbolja verzija ubedljivo po svim stavkama od grafike,modova i online iskustva da tako kazem. :)

^^Thx. Probao bolje je.

Tolko je mali da sam ga okačio ovde ;)

Prilozi

• PES 2016 Ultra HD Graphic Patch.rar
    205.8 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Raspakujem i nista. Ne mogu da pokrenem igru, a nista mi ne izbacuje. Windows 10 je u pitanju, mozda je to problem.

Jel zna neko jel ikada bio mod za PES, za glasniji 'tup' zvuk lopte?

C'mon, otkada je SweetFX Ultra HD patch, LOL! To je samo kolor korekcija i jos par sitnica koje nikada nisam koristio. Ja rek'o neki ozbiljniji patch da se otkljuca nest sto ce liciti na PS4 verziju.

Nemoj da pricas nesto ako nisi ni probao!
Pach radi posao stvarno,i ima razlike u grafici i sigurno je bolje nego klot!

Poslednja izmena:
C'mon, otkada je SweetFX Ultra HD patch, LOL! To je samo kolor korekcija i jos par sitnica koje nikada nisam koristio. Ja rek'o neki ozbiljniji patch da se otkljuca nest sto ce liciti na PS4 verziju.

Ja sam prosle godine potrosio ko zna koliko sati kroz par dana praveci svoj sweet fx.. i kada sam sredio da izgleda zadovoljavajuce, upalim fufu 15 i opalim facepalm. Ne mozes ti popravioti nesto sto je u startu osakaceno. Ne radi se samo o bojama, oštrini i teksturama vec o osvjetljenju, šederima, filterima, AA itd itd.. ovdje je last gen proizvod kojem nisu problem samo boje i teksture.

Poslednja izmena:
Ja sam prosle godine potrosio ko zna koliko sati kroz par dana praveci svoj sweet fx.. i kada sam sredio da izgleda zadovoljavajuce, upalim fufu 15 i opalim facepalm. Ne mozes ti popravioti nesto sto je u startu osakaceno. Ne radi se samo o bojama, oštrini i teksturama vec o osvjetljenju, šederima, filterima, AA itd itd.. ovdje je last gen proizvod kojem nisu problem samo boje i teksture.

To i pokusavam da kazem. :) Osakatili su igru katastrofalno. Ne kontam szasto ovakva grafika nije na Low podesavanjima, a High da bude kao na PS4? Facepalm.

Živo me zanima cifra ljudi koji kupe PES za PC nisam uspeo da iskopam taj podatak nigde. Osim cifre na Steamu kolko je upravo ljudi on line sa PES 2016 igrom malo preko 3.500 u ovom momentu.

Konkretno me to zanima jel non stop se razvlači priča kako PC igrači igraju torent igre i niko neće da ih plati pa zato. Mada i cifra 60eu na Stemu je više nego ogromna za nas iz Srbistana.
Naravno ima brdo još prodavnica koje prodaju igru ali verujem da se naslov proda sigurno u ciframa koje prelaze 1milku za PC.

A da usput još jedan podatak On line usera Peak trenutni na Steamu ima 10,251,038 a onih off line kapiram još toliko.

Tesko da ces i doci do tog podatka. Jedno je sigurno, a to je da im negativna ocena stalno raste. Oni koji nisu mogli da smisle fifu, sad je uveliko igraju.

Poslednja izmena:
i fora posle 2-3meseca izbace nextgen patch od ~14gb, i igra bude ista kao na ps4.. ali samo u snovima
inace svidja mi se gameplay 15 i 14 nisam mogo da podnesem na pc-u, ovo je za sad super, nisam jos uvek probao na ps4, mada na ps4 je i 15 bila ok...

Živo me zanima cifra ljudi koji kupe PES za PC nisam uspeo da iskopam taj podatak nigde. Osim cifre na Steamu kolko je upravo ljudi on line sa PES 2016 igrom malo preko 3.500 u ovom momentu.

Konkretno me to zanima jel non stop se razvlači priča kako PC igrači igraju torent igre i niko neće da ih plati pa zato. Mada i cifra 60eu na Stemu je više nego ogromna za nas iz Srbistana.
Naravno ima brdo još prodavnica koje prodaju igru ali verujem da se naslov proda sigurno u ciframa koje prelaze 1milku za PC.

A da usput još jedan podatak On line usera Peak trenutni na Steamu ima 10,251,038 a onih off line kapiram još toliko.

Ovo je zvanično:

KXEzgYs.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda da ću igrati FIFU posle sto godina.

Nasao sam pach sredjeni su dresovi i nazivi klubova za PL.

Zato su ljudi i počeli da kupuju pes i traže refund.
Da niko nije kupio žalili bi se na pirateriju, ovako će da izveštaj sa steam da im bude hladan šamar. Mada pitanje je koliko to Konamiju znači.

Nazad
Vrh Dno