- Učlanjen(a)
- 24.09.2011
- Poena
- 290
Koliko zauzima igra na hardu toliko ili? Na PS4 je 21GB...
6.47 GB
Koliko zauzima igra na hardu toliko ili? Na PS4 je 21GB...
Na pc je last gen.Koliko zauzima igra na hardu toliko ili? Na PS4 je 21GB...
Raspakujem i nista. Ne mogu da pokrenem igru, a nista mi ne izbacuje. Windows 10 je u pitanju, mozda je to problem.
Raspakujem i nista. Ne mogu da pokrenem igru, a nista mi ne izbacuje. Windows 10 je u pitanju, mozda je to problem.
Prva pomoc za odvratnu grafiku,navali narode.
http://www.pes-patch.com/2015/09/pes-2016-ultra-hd-graphic-patch-by-muske25.html
C'mon, otkada je SweetFX Ultra HD patch, LOL! To je samo kolor korekcija i jos par sitnica koje nikada nisam koristio. Ja rek'o neki ozbiljniji patch da se otkljuca nest sto ce liciti na PS4 verziju.
C'mon, otkada je SweetFX Ultra HD patch, LOL! To je samo kolor korekcija i jos par sitnica koje nikada nisam koristio. Ja rek'o neki ozbiljniji patch da se otkljuca nest sto ce liciti na PS4 verziju.
Ja sam prosle godine potrosio ko zna koliko sati kroz par dana praveci svoj sweet fx.. i kada sam sredio da izgleda zadovoljavajuce, upalim fufu 15 i opalim facepalm. Ne mozes ti popravioti nesto sto je u startu osakaceno. Ne radi se samo o bojama, oštrini i teksturama vec o osvjetljenju, šederima, filterima, AA itd itd.. ovdje je last gen proizvod kojem nisu problem samo boje i teksture.
Najgore je što ja čujem da se ljudi žale na glasan taj zvuk u fifi sada i pes-u nekada...Jel zna neko jel ikada bio mod za PES, za glasniji 'tup' zvuk lopte?
Živo me zanima cifra ljudi koji kupe PES za PC nisam uspeo da iskopam taj podatak nigde. Osim cifre na Steamu kolko je upravo ljudi on line sa PES 2016 igrom malo preko 3.500 u ovom momentu.
Konkretno me to zanima jel non stop se razvlači priča kako PC igrači igraju torent igre i niko neće da ih plati pa zato. Mada i cifra 60eu na Stemu je više nego ogromna za nas iz Srbistana.
Naravno ima brdo još prodavnica koje prodaju igru ali verujem da se naslov proda sigurno u ciframa koje prelaze 1milku za PC.
A da usput još jedan podatak On line usera Peak trenutni na Steamu ima 10,251,038 a onih off line kapiram još toliko.
Zato su ljudi i počeli da kupuju pes i traže refund.Živo me zanima cifra ljudi koji kupe PES za PC nisam uspeo da iskopam taj podatak nigde. Osim cifre na Steamu kolko je upravo ljudi on line sa PES 2016 igrom malo preko 3.500 u ovom momentu.
Konkretno me to zanima jel non stop se razvlači priča kako PC igrači igraju torent igre i niko neće da ih plati pa zato. Mada i cifra 60eu na Stemu je više nego ogromna za nas iz Srbistana.
Naravno ima brdo još prodavnica koje prodaju igru ali verujem da se naslov proda sigurno u ciframa koje prelaze 1milku za PC.
A da usput još jedan podatak On line usera Peak trenutni na Steamu ima 10,251,038 a onih off line kapiram još toliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari