Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ima od 65" za cenu ispod 2300€ kod Madjara?

Tv treba da poseduje T2/S2 digitalni tjuner, smart funkcije,3D i ugradjen Wi-Fi

Nebitno da li je rezolucija FullHD ili UHD

Moze li neko meni da odgovori

Razmisljam o kupovini novog tv-a vece dijagonale za dnevnu sobu (60m2)

Sta moze da se nadje, a da odgovara gore zadatim kriterijumima

kakva je ova nova serija Sony TV 755 u odnosu na 829 ?

Interesuje me verzija 55" i pre svega kvalitet 2d slike

Uzeo sam LG 32LF561v. Podesio HDMI 1 na PC, i u Catalyst Control Centre stavio Pixel Format na RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB) da li je to sve sto treba da se odradi, zaboravio sam?

Pozdrav ljudi. Da li neko može da mi kaže nešto više o ovom modelu TV-a:

Sony televizor LED LCD KDL-50W706BBAEP. Trenutno je na akciji. Spuštena mu je cena nekih 15k dinara.

Da li je taj model dobra kupovina u tom cenovnom rangu?

Hvala unapred.

Kako samo odlucio da mi je 4k overkill za sada, kako Vam se cini 55LB731V? Imam ga po dobroj ceni.... Ma da je moj izbor bio 55h6400, ali njega ili nemaju ili je cena jednaka onima u nasim prodavnicama.

Ne mogu da eidtujem poruku iznad.... Gledajuci razne recenzije vidim da je lutrija kakav LG bi dobio. Skoro svaki primerak ima problem sa DSE-om.
Na kraju od gomile raznih review-a i razmisljanja porucih 55w829, nadam se da se ne za'ebah.

55W755/6C ili 55W829 ?
za i protiv ?

niko ?

Imao sam prilike da vidim oba televizora uzivo i vidi se razlika u pokretnoj slici u korist w829 modela, ako ti android tv koji za sad nije sjajan ali verujem da ce vremenom biti bolji nije bitna stavka ja bi isao na w829 model, verujem da ima i bolju cenu ako se moze jos uvek nabaviti.

KDL-55W809 vs 55W829 ?

pre svega interesuje me kvalitet 2d slike
pored toga model 55W809 je skoro 2 godine noviji + android
mislim da ce uskoro na nekoj akciji biti ispod 1000 eur sto mi se cini boljom kupovinom od 829

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno