Ukoliko ti treba tv sa svim funkcijama onda idi na Samsung. Naravno treba uzeti u obzir i to iz kog ugla se gleda tv. Za veće uglove izbegavati Samsung jer prikaz slike gubi na kvalitetu. Preporučio bih ti LG lg670/671 uz koji ide i magični daljinac a i veći je za 2 inča.Pa trazim prvenstveno za gledanje filova i serija, ali planiram i da koristim smart funkcije tv-a. Sve u svemu, voleo bih da tv bude korektan u svemu. Citao sam po raznim forumima da je samsung bolji u smart funkcijama i da mu je bolja 3D funkcija u odnosu na LG, dok LG ima bolju sliku u zavisnosti od ugla gledanja (ako se ne gleda frontalno). Za Panasonic nisam nesto previse nasao, osim kao da je slabiji u odnosu na ova 2 modela. Sad sta je od toga tacno. Znaci mi svaka informacija jer ne mogu jos uvek da prelomim
![]()
Loše si čuo.Cuo sam da kod nas ovi LGevi nemaju IPS panel, tako da se ne lozimo.
Ako to na LG sajtu jos nisu ispravili ili u novijim revizijama nema LAN port onda stvarno misle da smo najvece ovce (mada doduse opravdano). Evo sta su meni odgovorili jos u novembru 2014 i to bas na primedbu sto na LG sajtu pise da ima LAN a kada sam kupio TV vidim da nema:Ima li LG 32LB5610 DVB-C tjuner i LAN port. *** narucio sam TV, a na sajtu LGa *** nisu tacne imformacije, sve razlicito iz vise izvora. Koji bedak, ocekivao sam i LAN ali su me zayebali.
Dakle nije bila slucajna greska nego namerno lazu.Poštovani,
Hvala što ste kontaktirali LG korisničku službu.
- Ako ste kupili televizor na osnovu pogresne informacije ( objavljena na LG Srbija sajtu) imate pravo na zamenu televizora
Molimo Vas da ispunite dole navedenu anketu u cilju poboljšanja naše usluge tako što ćete oceniti naš rad na osnovu našeg odgovora.
Ako mislite da naš odgovor nije bio potpun, molimo Vas pošaljite Vaš upit ponovo i mi ćemo Vam se brzo javiti.
U slučaju dodatnih pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga slobodno se obratite našoj korisničkoj službi pozivom na broj 011/36-30-500 (Pon-Pet - 08-18 časova).
S poštovanjem,
LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR
Koja Vam je oznaka na poleđini tv-a ili stikeru na kutiji? (format bi trebao da bude: 32LB5610-ZB.BEEWLJG)I moj LG 5610 stigao. Nema LAN port, nema oznake IPS-a.
Pomalo sam razocaran, a da vracam ne mogu se zezati, svakako sumnjam da sta bolje mogu uzeti za ove pare (240€).
Mnogo su neprofesionalni i bezobrazni, zavlace narod svjesno, makar da isprave informacije, jos sam kupio TV kod ovlastenog uvoznika, godina proizvodnje februar 2015. A to sto placamo skuplje losiji proizvod nemam rijeci. Yebem ti ovu balkansku rupu[emoji34]
Ovo H vam označava vrstu panela: CHI MEI Innolux (IPS)Meni 32LB5610 - ZC.BEEHLJP
Koja je fora da skontam ovako na prvi pogled da li je IPS panel. Mislim slika je fantasticna, boje zive, kontrast dobar, nikakvih zatamnjenja po coskovima, ugao gledanja dobar.
Sta znam, citao sam ovde da se zale na neki DSE i sl. Nista ja nisam primjetio da ne valja. Mislim sta da gledam?
To što si naveo su karakteristike IPS-a. Na kraju krajeva nije bitno koji je panel, važno je da si zadovoljan.Koja je fora da skontam ovako na prvi pogled da li je IPS panel. Mislim slika je fantasticna, boje zive, kontrast dobar, nikakvih zatamnjenja po coskovima, ugao gledanja dobar.
DSE je efekat prljavog ekrana, bas je vidljivo kada je neka fudbalska utakmica. Meni i na monitoru tako bilo ali nisam obracao paznju dok nisam kupio LG posto je tu bas izrazeno. Skini ovaj video ili ovaj i pusti na monitoru i na TV-u i sto se vise primecuje u tom video testu vise ce se primecivati kada gledas normalan program. Ono sto sam jos video kao veliku manu sto je pri mracnim scenama slika bila ocajna npr ovaj test video ali ovov sam resio tek posle kada sam rucno podesavao sliku.Sta znam, citao sam ovde da se zale na neki DSE i sl. Nista ja nisam primjetio da ne valja. Mislim sta da gledam?
Kod nas zvanicno LB serija nije IPS dok je UB serija sa IPS panelom. Kome na kutiji pise da je IPS onda je stvarno IPS nema lazi nema prevare ili fabricki odstampano ili zalepljena nalepnica, sve ostalo je samo zamajavanje naroda. A ovo sto gledaju koje je sesto slovo u serijskom broju dal' H ili W ma to je samo nagadjanje i ljudi treba da shvate da na internetu svasta pise i svako moze da napise sta mu padne napamet i treba uzeti sa velikom rezervom. Evo cak i na zvanicnom LG sajtu namerno lazu pa za LB56** pisu da ima LAN iako nema.
Dakle ili pise na ambalazi IPS ili ne pise, trece nema.
DSE je efekat prljavog ekrana, bas je vidljivo kada je neka fudbalska utakmica. Meni i na monitoru tako bilo ali nisam obracao paznju dok nisam kupio LG posto je tu bas izrazeno. Skini ovaj video ili ovaj i pusti na monitoru i na TV-u i sto se vise primecuje u tom video testu vise ce se primecivati kada gledas normalan program. Ono sto sam jos video kao veliku manu sto je pri mracnim scenama slika bila ocajna npr ovaj test video ali ovov sam resio tek posle kada sam rucno podesavao sliku.
Jok bre nema IPS, bar tako pise na zvanicnom sajtu. Ti eventualno posto si iz Beograda mozes da odes do neke vece prodavnice i da vidis da li na kutiji od televizora ima IPS logo to je jedino merodavno ili ako imas ostro oko da uporedjujes sliku na tom TV-u sa nekim iz UB serije posto su oni sa IPS panelom.
Ja napisao da je IPS logo na kutiji jedino sto je merodavno ostalo je sve samo nagadjanje. Uostalom zasto bi na nekim kutijama bilo napisano da ima IPS a na drugim ne a kao svi imaju IPS, to prosto nema logike.
Cak i za zapadne zemlje gde je za LB seriju pisalo da ima IPS sada za ovu LF seriju na LG sajtu nema informacije da je IPS.
Bez razmišljanja uzmi veću dijagonalu da se posle ne bi kajao.Razmišljam se oko 32 ili 40" Samsung TVu serije 5 ili 6... podserije H ili J (2014 ili 2015). Može li mala pomoć u odabiru? Da li vredi čekati da postanu dostupni i drugi modeli iz J serija, koliko je realno očekivati da će se to desiti u narednih mesec-dva i kakva je prognoza za cene J6 televizora?
BTW, zanima me FHD, flat tv. 3d je dobrodošao ali nije obavezan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari