Најјаче ми је "ко не зна да инсталира Виндоус, тај је неписмен".
Знаш ли Проботзборе да код нас фирме не умеју да функсионишу без факса а да се управљање истим сматра знањем :d
А иначе сећам се шта сам све видео док сам био у војсци. Екстремни пример, два брата из Мерошина који су гајили и продавали парадајз, пишу изјаву и ја читам то после. Пола писано, пола штампано, пола ћирилица пола латиница, клинасто писмо и хјероглифи

. Тако да Проботзборе ниси ти видео шта је стварно Србија.
na zalost, nisam ja kriv sto ljudi ne znaju nesto da urade
ovo drustvo i svet ce ih vremenom progutati
da li ce to biti ljudi koji im papreno naplacuju nesto sto maltene ne treba da se naplacuje, ili ca izgubiti posao zbog svog neznanja, ostaje na njma da vide
@bachi i ostali
a koji je vas problem sa "mamicom i taticom"
ja vase roditelje recimo nisam omalazavao, niti me interesujete da li zivite sa njima ili sa babama ili sa nekim drugim
isto tako, trenutno moram da zivim sa svojom majkom bas zato sto je invalid
a vas ako je sramota vasih roditelja, koji su vam omogucili zivot i odvojili od svojih usta da biste imali normalno detinjstvo kao deca oko vas, onda ste sami sebi dovoljan neprijatelj
ja sigurno necu ici da zivim sam kada nemam novca za to i sigurno necu ici da radim dok studiram kada ne mogu da uklopim radno vreme i studije
preko interneta radim razne stvari kada stignem i od toga imam mesecno jedan miminalac u srbiji koji trosim na neki svoj luksuz
do pre godinu dana sam zamalo podelio tvoju sudbinu sto se tice deteta, hteo da zivim sa devojkom, ali to je neka druga prica koja je nerealna za nekog ko je na pola studija i devojku koja ima 20 godina i tek je pocela
nema smisla forsirati takav zivot ako uslovi nisu podobni za to
nemoj se ti brinuti za mene, ja za 2 godine idem