Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_nkjis7dkcn1tksoy2o1_400.gif

Ja bih rekao da je real life.

Па онај ****** што решета низ степенице, на страну што је могао да убије свога (претпостављам да је онај у баде мантилу њихов) него је можда и промашио дрипце колико млати!?

Tako deluje, ali, zasto batine posle ispucanog "AK47" rafala u obojicu, koliko vidim kao da je i "zrtvu" zahvatio koji metak po njegovom reagovanju, a deluje kao da im nije nista.
Sem ako spez nije pucao gumenim mecima. :D

Ok, znam, smorio sam. ;)

Gumeni meci, (mada i oni otkidaju) a ovaj njihov u bade mantilu sihurno ima pancir ispod, nekako deluje krupno.
Rusi su to, ne bi me cudilo da su ugasili kameru i bacili bombu posle na ove vezane :D

^ LOL

:D

ćorci,tj manevarska municija,ipak su to samo neki amateri od lopova,skupa sa toljagama imaju vrh 50 kila
onaj sto puca u rambo stilu,neznam dal bi tako rešetao i sa gumenim mecima(može pogodit debelog u oko)

zoopK6j.gif

ćorci,tj manevarska municija,ipak su to samo neki amateri od lopova,skupa sa toljagama imaju vrh 50 kila
onaj sto puca u rambo stilu,neznam dal bi tako rešetao i sa gumenim mecima(može pogodit debelog u oko)
Pa nije to neki IT pametnjakovic koji visi za tastaturom ceo dan. Taj da hoce da pogodi u oko pogodio bi ga u oko. Zna taj gde puca, ne brini nista ;)
Poslagao ih je sa sekund i po, nisu imali pojma sta ih je snaslo, mislili su da su mrtvi :d

Gde bre nalazis ovakve stvari :d

Pa nije to neki IT pametnjakovic koji visi za tastaturom ceo dan. Taj da hoce da pogodi u oko pogodio bi ga u oko. Zna taj gde puca, ne brini nista ;)
Poslagao ih je sa sekund i po, nisu imali pojma sta ih je snaslo, mislili su da su mrtvi :d
Зезаш или си озбиљан!?
Први нападач је имао пиштољ,
Ако су маневарци, што сам и помислио у старту онда су дилетанти. С'празном пушком се не иде у рат.
Ако је права муниција онда су тотални ретарди (пушка у затвореној просторији, пуцање испод пазуха и решетање ко Багзи Сигел... да не коментаришем свог човека испред цеви). Остаје показна вежба, мада сумњам.. бар би склонили оне разваљене патике и кесе испод степеништа.
Ај' да не будем тотални оф,
image-9411bcfe21db1a29fb1e5ce540a2dbd0bac888be096b13425554484869950f4e-V.jpg

Poslednja izmena:
Nije daleko od istine. ;)
Samo sto mislim da je pogresna zemlja. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno