Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne vidim sta je iko ovde bacio hejt. Devojka je prelepa, i izvolte uzmite vasu devojku ako je imate, obucite je u duks, uronite joj glavu u bure vode, uslikajte i stavite glavu za glavu pored ove slike pa i dalje k*njajte kako je Skarlet ruzna. Inace ovaj moj post vazi samo za one sto imaju devojku.

Skarlet izgleda kao da se izlecila od Daunovog sindroma :D
P.S. nije mi fetis da nikog davim u buretu...

Poslednja izmena:
Ja ne vidim sta je iko ovde bacio hejt. Devojka je prelepa, i izvolte uzmite vasu devojku ako je imate, obucite je u duks, uronite joj glavu u bure vode, uslikajte i stavite glavu za glavu pored ove slike pa i dalje k*njajte kako je Skarlet ruzna. Inace ovaj moj post vazi samo za one sto imaju devojku.

Nemam devojku (zenu) ali mi je Skarlet lepa.

Dajte onda neku lepoticu bez sminke iz tog sveta? Barem ja ne nadjoh neku da oduva prirodnim izgledom. Skarlet je jos i odlicna kakvih sve ima.

Natalija, Keira, Alba...

Lj0Av90.jpg

noge na X :p nema ništa bez Mile ili Nastasie

Poslednja izmena:
1440508722-096024e76dd4bb5bcf6573df9d8075d8.gif

Bitchslapped

Au bre morbidno.

nije valjda da ide do 9999 :D stao sam na 1700 i nesto

moje bi bilo jos surovije :D

burn baby burn :)

bruka snimak

Status