Ako imas njegovu licnu kartu i licite onda stvarno ne znam zasto si komentarisao ovde sve vreme i zamajavao nas!Bratovu lk imam i dosta licimo, tako da...![]()
Ma ja sam to vise napisao zbog tebe a i nismo odmah znali da je njegova licna karta kod tebe!U tom slucaju je sve tako lako i jednostavno!Odes u poslovnicu sa njegovom licnom kartom i zavrsis sve sto ti treba,sumnjam da ce ti iko pogledati a kamoli uporedjivati licnu kartu i zagledati te pogotovo sto vec imas i koristis Telekomovu uslugu!Pozz!:wave:@zexoni70 izvini sto sam ti oduzeo vreme i zamajavao te. Meni je ovo bitno i pokusao sam lepo i na legalan nacin da zavrsim ali vidim da to nije moguce u nasoj zemlji.
+10000000Ako imas njegovu licnu kartu i licite onda stvarno ne znam zasto si komentarisao ovde sve vreme i zamajavao nas!
Odes lepo u poslovnicu i sve opcije i mogucnosti su ti u tom slucaju dostupne!
Ma zabole me za tablet, on ce na oglase. :d Nego oticicu u toku sledece nedelje do mtsa da se raspitam.
Onda kurir i ta varijanta,to ce sigurno proci!Uvek postoji ono da ce me mozda provaliti i sta onda...ipak je razlika u godinama prilicna? Ne bi da zovu policiju tamo i da me hapse ko kriminalca nekog zbog pokusaja obmane ili sta vec znam. Hvala u svakom slucaju na ideji![]()
Uvek postoji ono da ce me mozda provaliti i sta onda...ipak je razlika u godinama prilicna? Ne bi da zovu policiju tamo i da me hapse ko kriminalca nekog zbog pokusaja obmane ili sta vec znam. Hvala u svakom slucaju na ideji![]()
Zovi ih neka ti povecaju,ako imas do 10Mb/s u ugovoru onda bi neki maximum trebalo da bije bar 8.5Mb/s!Zaxxon meni ,vise od mesec dana ne prebaca 6,5 ,otkad sam uveo box4.
Ides u basic settings=>WAN=>INTERNET_R_8_35=>CONNECTION TRIGGER i umesto OnDemand promenis u AlwaysOn!Kako se sprecava HG531 v1 da ode u nazovi "sleep" tj ostavim na lapu preko wifi da se nesto skida, i kad se vratim posle par sati, internet lampica na modemu ugasena i mogu samo paljenjem racunara koji je povezan lan kablom da "probudim" net, ili ako mi se ne pali racunar, da ugasim i upalim modem...ima li neko resenje za to posto mi glavni uredjaji konektovani bezicno i taj problem strasno iritira.
VDSL nema gubitke. Ili ima nešto mslo zanemarljivo.Odokativnom metodom oko 10 mb/s
Ako imas uslova za taj paket onda ce da radi toliko koliko plaćaš odnosno ~50 mbps.Kako da izracunam kolika ce mi biti brzina interneta preko Telekoma (net50 paket) ? Tj. koliki ce gubitci da budu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari