Ajde ljudi,ne pljujte po n4 tako 🙂 Ne kazem da je savrsen, ali dosta ljudi ce gledati ovaj forum sa ciljem da uzmu n4 koji je sad odlicna kupovina i niko ga nece uzeti haha 🙂.Telefon imam 3 mjeseca,prije imao htc m8.Htc je savrsen hardverski,n4 po meni isto + zamjenjiva baterija.Procesor odlican,ram-a dosta (multitasking ne bas najbolji).S Pen odlicna stvar,ekran FENOMENALAN,kamera po meni savrsena.E sad tw je sam po sebi tezak,pun opcija od kojih su neke potpune nebuloze,ali ima za svakog nesto.Mene nervira sto nema double tap to wake (ima home dugme,ali opet) i to je ukratko to.Koristim Nova launcher pro, i do sad nisam vidio NIJEDAN lag.U recent apps mi ne ulazi 2 sekunde,i bas radi odlicno.Po meni su mane taj multitasking,sto ima malo slobodnog rama pa otvara app od nule (meni i nepotrebno posto gasim aplikacije,navika).Ako nekog nesto interesuje za ovaj tel i hoce odgovor na pitanje od vlasnika telefona neka se javi 🙂.PS. prporuka za s view cover.I da,nemojte da ovo neko pogresno shvati,pisao sam svoje utiske o radu telefona.