Darkodar@ sad cam cekirao svi update-i su instalirani.
Oces da instaliras Windows 10 10240 RTM ili ces da cekas danas Windows 10 10525 Insider preview?
Darkodar@ sad cam cekirao svi update-i su instalirani.
Ma ja sam znao da nije gotovo sa insider preview buildima , ne znam stvarno sta da radim ako danas izadje da li da instaliram?Posle čiste instalacije mi nije ni uključen insider nalog , tako da neću ni uključivati. Na laptopu mogu lagano, otvorio sam drugi nalog I može poslužiti za testiranje .
Ma ja sam znao da nije gotovo sa insider preview buildima , ne znam stvarno sta da radim ako danas izadje da li da instaliram?
Na glavnom compu ne , ionako nema ništa zanimljivo , kao što rekoh instaliraću na starom laptopu ako ga uključujem skoro![]()
Oces da instaliras Windows 10 10240 RTM ili ces da cekas danas Windows 10 10525 Insider preview?
Javi kako radi dal da nastavljamo dalje il da ostajemo na 10240 . Mada msm da ne mogu mnogo da zaseru sad, trebalo bi da radi to sve fino.
Preporucujem insiderima da nastave insider program i da skinu Windows 10 10525 , Windows 10 nije gotov to se znalo odma , nadamo se da ce Windows 10.1 biti bolji , neckam se da li da ubacim 10525 , izgleda da hocu , videcu..
Idi u Device Manager i iskljuci opciju "allow this device to wake up..." za svaki sumnjivi uredjaj - misa, mreznu kartu... ali ostavi tastaturu, ipak treba nekako probuditi komp![]()
Da se ne bi mnogo zezao skini Media Creation Tool i odradi update preko njega. Ima daleko veće šanse da update zaglavi ako ideš preko Windows Update.Pozdrav ljudi opet ja, imam win7 ultimate x64 instaliran jos u avgustu 2012 i ugaseni apdejtovi odmah, i evo sad pokusao da upalim i rekao mi da moram prvo update agenta da apdejtujem da bih mogao da vidim nove apdejtove, odradim ja to, restartujem komp, sve proslo odlicno, otvorim windows update i kliknem check for updates i sad ih trazi vec pola sata a imam brz net(20mbps), jel to normalno?
Uskoro Windows 10 Insider preview 10525 http://blogs.windows.com/bloggingwi...ncing-windows-10-insider-preview-build-10525/
Haha koja ispala , ja ne prelazim , insideri opet jovo nanovo do Windows 10.1![]()
Jel ti prijavljen insider acc , jel odradjen verify acc?
Jel ti prijavljen insider acc , jel odradjen verify acc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari