Neko vreme se nisam oglašavao, ne zamerite ako ovo nisu posebno nove informacije
🙂
Wayward pines - 7/10 - ocena je visoka samo zbog pokušaja da se ekranizuje neki SF a da nije baš dno produkcija ili jeftin spektakl. Daleko od toga da su uspeli ali eto, trudili su se
🙂
Outlander - odustao kod 6.-7. epizode. Katastrofalno loše. Pristojna gluma, scenografija ali... scenario na nivou domaćih spisatljica (ono gde niko nikog ne razume samo zato što ne pita, gde svi mudruju...možda znate na kakva dela mislim) Užas, ne gubite vreme.
True Detective 2.0 -8/10 - zanimljivo dobro. Ima i previše kritika i poređenja sa prvim delom ali meni deluje sasvim dobro. Kriminalistička serija sa komplikovanom pričom. Dobra atmosfera, fenomenalna muzika, dobra gluma. Da nema mudrolija koje izgovara Vince Vaughan bilo bi još ozbiljnije.
FIreFly - serija i film 5/10 - posle dugog premišljanja pogledao sam i šta znam, sem Morene Bakarin i Kristine Hndriks ja tamo nisam video ništa dobro/zanimljivo. Ne znam odakle takav hype i tolika žal što je serija ukinuta. Mnogo jeftinije produkcije (SG-1 npr, pa čak i StarTrack TNG) su neuporedivo bolje.
Gledanje u toku:
Extant 2.0 - Gledo prvi serijal, gledam i drugi a iskreno, ne znam zašto. Za sada 6/10 ali da budem pošten nemam neku posebnu zamerku, samo je bezveze. Možda sam čitao/gledao previše dobrog SF-a pa mi ovo deluje plitko za sada...
Dark Matter - 5/10, MTV kvalitet likova, radnje, ukratko ako ne gledate nećete biti siromašniji
🙂
Mr Robot - za sad 7-8/10 - uopšte nije loše, bar za sada. Malo karikiranja sa ponašanjem top menadžmenta nekih kompanija ali možda je to samo moje nepoznavanje materije. Ostalo je vrlo korektno.