Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

moze link ? xda ?

Belfiore,VP of Windows Phone, posted on Weibo today:

This gorgeous hardware (Mi 4) runs Windows VERY SMOOTHLY and in a little while we will begin the rollout of this software to a select group of fans. We are building Windows 10 to run on a very wide range of hardware. Can't wait to finish our work to offer it for Xiaomi too! Stay tuned!

:)

Poslednja izmena:
en.miui.com/thread-140551-1-1.html

mnogi pisu sutra miui 7. mada ne verujem..

znao sam da nista nece biti danas. ali makar smo dobili tacan datum. :) sto se tice uredjaja on je verovatno redmi note 2.

Hey MIUIers,

Xiaomi New Product Launch Event is coming on Aug.13, 2015! And it's confirmed, MIUI 7 will be released!

Imate li preporuku gde na netu kupiti MI4 a da bude original? Vidim ima za ~280$ da se uzme ali je verzija sa 16Gb a pošto nema slot za sd karticu valjalo bi ići na 32Gb barem...

Nema verzije od 32, samo od 64GB, i jako se tesko nalazi. Pokusaj negde kod proverenih prodavaca sa alija

Aham, nisam to znao, šteta što jednostavno nisu stavili slot za mikro sd. Aliexpres mi je malo nesiguran, tamo i "provereni" prodavci pre ili kasnije hoće da zeznu ali pogledaću, hvala.

Pogledaj na ibuygou. Pitaj fkloznicu gde je on narucio, kod kog prodavca.
Inace rekli su u Xiaomi da nece stavljati slot za sd kartice jer to moze da uspori telefon :)
Mada uz miui nalog, i njihov cloud, sve je sacuvano, fotografije muzika, sve. Tako da 16gb moze biti sasvim dovoljno

Poslednja izmena:
sreca sto od 16gb ima dostupno oko 12.5 a ne kao g2 npr gde ima 10gb. tih 2gb bas znaci :)

imas verziju bez lte na aliju za 230$. lte verzija koja nazalost ima 2gb rama ide za 265$.

ako te zanimaju linkovi vici.

kakav car kinez sa alija.. zamolim ga da mi posalje uz poklopac za bateriju onaj suction cup sa pijace a on mi posalje verovatno orginal pcelu od xiaomija. samo ta pcela je oko 3,4 dolara. ne verujem koji je car ispao..

d830a71eb24b5294e6ef3019638b6c6e.jpg

719f5f4f0b1bac812bcc73deb2b96ff6.jpg

c959efed8706a56081b7cc7bbeccf7aa.jpg

a26d05f491172ef3dab866bb85797c01.jpg

Ja prvi put vidim tu pčelu, šta sve xiaomi izbacuje :D

u ovom slucaju samo tako moze da se skine poklopac a inace sluzi kao postolje za mob. zakacis ga pozadi i stavis tako na astal npr dok gledas film seriju klip itd

inace mat poklopac je super. na coskovima leze mnogo bolje nego orginal ( on mi zvace na 3 od 4 coska) ,jedino mi se cini da nije bas najbolje osecen oko kamere. primeti se samo ako se zagleda

Poslednja izmena:
Bacio sam pogled malo na ibuygou, interesantan sajtić, imaju puno telefona/tableta i ostale opreme od proizvođača telefona i tableta mada malo mi je sterilan u smislu da nema komentara kupaca, forum je matene beskoristan kada su iskustva drugih u pitanju (doduše na poslu sam gledao pa nisam baš puno stranica prevrnuo). Najviše me privukao onaj "Free DHL shipping" stiker, pitam se da li je moguće izbeći PDV i carinu na taj način, ako napišu da telefon vredi tipa 45$, pa čak i da naplate tipa 20-30$ za DHL a time se izbegne naš PDV i carina opet je bolje nego ići preko klasične pošte tipa HK i šlogirati se kad dođe čestitka od naše carine...
fkloznica, ako može link na pm gde si uzeo telefon i dodatke za njega mada ja nešto baš i nemam poverenja u individualne prodavce na aliju (barem ne kada je u pitanju cifre od 100+$), vrlo brzo mogu da se pretvore u mućkatore a vraćanje love može da se zakomplikuje i potraje mnoooogo duže nego da se plati paypalom...

Inače, micro SD kartica je prednost ne toliko zbog proširenja prostora na telefonu već zato što je zgodna za transfer fajlova, definitivno bolje nego povezivanje telefona kablom sa kompom, ovako izvadim karticu iz čitača ubacim u telefon i bam, dostupni fajlovi, izvadim iz telefona, ubacim karticu u tablet i bam, za manje od 5 sekundi 32GB prebačeno na tablet a i nema one dileme "šta da obrišem" da bi napravio mesta za nešto novo već može samo da se trpa :d

ne mozes izbeci u srbiji pdv i carinu. ne pomaze ni dhl.

http://www.aliexpress.com/store/311331
(from AliExpress Android)

ako se ova radnja pretvori u muljatorsku kada ti narucis onda si najveci maler na svetu :)

inace ja narucujem sa alija vec godinama i nikada nisam imao niti jedan problem..

Ja sam dobio do sad oko 3-4 paketa preko DHLa i nikad ništa platio nisam niti je pošiljka bila otvarana a uglavnom su bile veće od kutije sa telefonom, dodše ne mnogo veće.

ako se ova radnja pretvori u muljatorsku kada ti narucis onda si najveci maler na svetu :)

inace ja narucujem sa alija vec godinama i nikada nisam imao niti jedan problem..
ma pusti, eto upratio pre nedelju dana prvi put loto i vidi šta se desilo :-devil-:
btw. naručujem i ja preko alija ali sitnice, najskuplje što sam uzeo je bio onaj tablet od 54$ (ili tako nešto) koji su mi na carini procenili na 100$ :wall:

izasao miui 7. kazu kinezi xiaomi se pogubio. nikada manje skok nije bio u istoriji miui.

dodato samo 5 novih default tema i izbaceni neki rez brzine. navodno 30 posto brzi od miui6 i 20% manje trosi baterije [emoji23]

sutra izlazi kineska verzija. global za 7 dana

Hoće li biti nešto od zvaničnog 5.x Androida za Mi3?

lol kakvi sabani.. ladno su skinuli download linkove sa miui engleskog foruma za kineski dev rom jer se sa njega danas dobija ota na 7. kazu nije to za vas cekajte global rom..[emoji15]

http://www.miui.com/download-241.html

doduse ovde moze da se skine kineski dev rom.

Poslednja izmena:
I citam ovde na benchu u vestima, imat ce neke zanimljive opcije .

to kopirana vest sa zapada. evo zakacio sam ti ss..

Bas bezveze :), secam se kad je izisao miui v6 i to je bio onda kit kat, do tada je bila samo 4.2 i 4.3 verzija. Ovde su onda samo promenuli skin da bude minimalistickiji kako na lollipop. Ko zna mozda je i bolje da bude kit-kat

ma isti je sa promenjenim fontom :)

nego tek sada vidim da su izbacili google instaler sa njihovog stora.. ako neko ima apk za 4.4.4 android bio bih zahvalan

Nazad
Vrh Dno