Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ne radi multitasking ni na 5.1.1 dobro, a ne na 4.4.4...

Nisam flešovao, ima branding Claro operatera :D

1- first of all this update is from claro operator and their logo will appear when you boot the device
2-The device is much faster
3-GPU Bug has been resolved (tested 100% )
4-Recent apps delay is faster
5-hello hello call bug , is under testing
5-Antutu 45k-52k
6-Some many apps from claro

Kad već pričamo o bednoj Samsung podršci setih se epizode South Park serije o peruanskim uličnim sviračima :)

Peruvian flute bands are invading cities around the globe, but this pandemic doesn't stop the boys from seizing an opportunity to make some money. They start up their own pan flute band and begin raking in the cash. Their success is short-lived, however, when the government rounds up all the flute bands and places them in an internment camp.

http://southpark.cc.com/full-episodes/s12e10-pandemic

Poslednja izmena:
Realno mi mnogo bolje multitasking radi na KK nego na LP na kojem svaku aplikaciju ucitava ispocetka i svaki put kad pritisnem home taster on ponovo ucitava pocetni ekran, najveca zamerka na KK mi je bila ta sto 4G ne radi kako treba ali i to sam resio zamenom sim kartice. Nego ima li neka novija verzija iGO koja nema prob sa "vertikalnim crtama"? :)

Poslednja izmena:
OVAJ FORUM NIJE FORUM ZA MEDICINU

Poslednja izmena od urednika:
Lepo radi Sygic navigacija, na ovoj quad hd rezoluciji, dosta je glatka i brza za razliku od igo koji se muci pri skrolu na mapi... mada sam navikao na igo rutiranje i njegov sistem, da li jos neko koristi sygic i kakvi su utisci pri putovanju?

Lepo radi Sygic navigacija, na ovoj quad hd rezoluciji, dosta je glatka i brza za razliku od igo koji se muci pri skrolu na mapi... mada sam navikao na igo rutiranje i njegov sistem, da li jos neko koristi sygic i kakvi su utisci pri putovanju?

Koristio ja po Atini za navigaciju iz ruke i u autu pored Garmin Nuvi uredjaja. Generalno je dobra. Mnogo preglednija od svih ostalih navigacija za telefon (sem Garmin za iphone). TomTom mape za Sygic su mnogo zgodnije od Here mapa jer imaju tacne adresne brojeve kao i dosta vise POI na default. Radi fluidno ali mana ovakvih navigacija za neko duze/ozbiljno putovanje je GPS signal koji se lakse gubi i teze hvata od npr Garmin Nuvi uredjaja koji je uradjen samo za to. Ali ako neko nece da keshne ozbiljne novce za poseban uredjaj, onda cenim da je ok.

Kupio sam GPS bridge na GP za Sygic i u kombinaciji sa Google maps aplikacijom nema joj ravne na telefonu.

Podesiš da ti hvata najbliže satelite iznad tvoje zemlje i GPS lepo radi ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps

Što se tiče ostalog, igo je najbolja i najstarija navigacija sa najviše mogućnosti npr

screenshot2015-07-25-15-.png

Imaš i TomTom (Sygic koristi te mape) i HERE i Contrast mape (lokalni provajder za Srbiju) - dakle 3 navigacije u jednoj :)

Poslednja izmena:
Za vertikalne crte u 2D rezimu i sl, evo ;)

Prilozi

• sys.txt
    11 KB · Pregleda: 900
Ma džaba onda ne rade alternativne rute :)
Rus od koga dolaze sve navigacije ima note 4 i isto kaže nema rešenja za ovo kod Primo verzije.

Brat, iGO_Israel_9.6.29.483387, ova verzija kod mene na Note 4 radi besprekorno, bez linija i SA alternativnim rutama :)

Samo slike priznajem :)

screenshot2015-07-26-13-.png

Imamo istu verziju...

Poslednja izmena:
ja sam stavio navigon za android ,isto NOTE 4 i doplatio za sve one dodatke i jako sam zadovoljan

Jel postoji neki nacin da se iskljuce animacije: kada se u podesavanjima klikne na back dugme ili se u nekom programu zadrzi prst na ekranu (onaj sivi krug) i kada se skrolovanjem dodje do kraja stranice onaj sivi polukrug ili sta li je vec?

Developer options pa imaš animation scale...

Poslednja izmena:
Koje su to mogucnosti koje iGO ima a Sygic nema a pri tom su korisne? Sygic daje sve najbolje out of box bez ikakvih dodatnih podesavanja, a pri tom sam ga platio sa kodom 12e i GPS bridge 1.73e.

Ne kazem ja da GPS lose radi, ali ne moze da se poredi hvatanje GPS signala na Garmin Nuvi uredjaju i bilo kom telefonu.

Za Note 4 meni je Sygic mnogo pregledniji od iGO, stvar ukusa ali to je moje misljenje.

Brdo mogućnosti...
Eto npr da koristi mape 3 proizvođača (tomtom/here/contrast), srpski TTS, ćirilica/latinica :)

Poslednja izmena:
Napisi konkretno koje?

Meni su 2 seta mapa dovoljna, srpski ima i na Sygic-u.

Napisao ti, TTS nema već samo standardan glas ...

Poslednja izmena:
Pa to i nije neka prednost. Sygic apsolutno normalno vodi. Sta jos treba sem, "za 200m skrenite u drugu ulicu desno" itd?

Godisnje prelazim oko 40.000km autom i navigacija je deo moje svakodnevnice. Sto Garmin sto ove na telefonu, i mislim da znam sta pricam.

Generalno meni samo jedna stvar fali na Sygic-u i uopste na svim tim navigacijama a to je softver za rutiranje tipa Basecamp.

Sad je neki popust do drugog avgusta. Uzeo sam Fresh map, Traffic live pcg panorama View 3D pa izadje oko 50 evara tako nesto Mobile alert premium, ALL in one POI package

Mene je telefon poceo da zeza sa porukom da ga restarujem jer ne preppznaje karticu. Takodje kad idem preko banjice zna da se desi posto je tamo los signal telenora da mi se kao vrati signal (ali samo za telefoniranje) a da sam nedostupan i da nemam izlaz na net.

El imao jos neko ovaj problem u predelima gde je los signal?

moja majka ima tih problema na telenoru ali na s5.
malo po malo pa biva nedostupna.

Nis definitivno me teraju da se aktivno vratim na 064 ako je tako..

Vrh Dno