Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Sve je laž osim smrti :)
Imaš dva tipa Samsung korisnika :

1) Prvi sličan Epl dečacima zaslepljenim brendom koji i da hoće ne mogu da vide realne probleme i mane

2) Drugi tip je došao na Note seriju sa npr Samsung GRAND galaksije, pa im ovde sve leti :)

Multitasking i pojam kako funkcioniše Android i kako on upravlja memorijom je špansko selo...

Kašnjenje prilikom javljanja od 2 sekunde je takvima Samsung "feature" :)

Update softvera je isto višak - jabučari budale što ih posle 15 dana 80% ima zadnji ios...

Poslednja izmena:
Ccc, klasika, samo predrasude. Deder, napiši šta korisno momku, ne filozofiraj [emoji41]

Ja sam pisao, neka pišu drugi, ako ih ima takvih da primećuju mane :D

Poslednja izmena:
A, edit si u međuvremenu, saved by the bell :)
Slažem se za update, i to je baš loše pokriveno. Multitasking ne koristim dovoljno da bih ga ocenio, ono što koristim je meni ok.

Multitasking ne koristiš dovoljno?
Hteo, ne hteo koristiš ga :)

Tako funkcioniše Android, samo na samsungu ne jer ubija aplikacije u pozadini...

Lol, aj ako ti tako kažeš ;)

Meni je MT korišćenje kad koristim dugme za to pa onda skrolujem recent apps. Ja ti o tome pričam, a pošto uvek iz app izlazim na back dugme, mt taster retko i da koristim. Dublja filozofija me ne interesuje, znaš o čemu pričam.

Pusti ti Danila, on je heavy user... ;) Očekuje nexus od tw... Ako ti je potreban telefon za najnormalnije svakodnevno korišćenje služiće ti bez greške. Na mom uređaju jedina mana lag prikikom javljanja.. Još uvek sigurno u top 3 telefona na tržištu...

To rezultuje većom potrošnjom baterije jer se sve očitava od nule :)

Memory management funkcioniše tako da sve aplikacije drži u pozadini i koristi sav dostupan ram...

Kada je pozoveš iz memorije ona se brže učita i ne troši resurse za ponovno pokretanje - brže radi telefon i štedi bateriju ;)

Poslednja izmena:
Sve je to ok i već poznato. Ali nema veze sa temom i pitanjem koje je dečko postavio. Telefon je odličan i to je fakat. Ja i na ipadu imam isto učitavanje od nule što ti kažeš, ali nisam našao za shodno da mi to smeta na bilo kom uređaju da koristim, niti to deklarišem kao manu na bilo kom aparatu.
Veći mi je problem izostanak pravovremenih updejtova no memori menadžment.

Poslednja izmena:
Android i ios nisu isto i ne funkcionišu isto da bi se poredili...
Na Epl uređajima funkcioniše kako treba i kako je namenjeno dok na Samsung uređajima ne funkcioniše kako je predviđeno da radi Android ;)

Poslednja izmena:
Ne filozofiraj. Pričamo u upotrebljivosti uređaja, tj, ti si pokrenuo tu temu ;)

Odustajem očigledno ne razumeš pa je ovo filozofiranje za tebe :)

Što je najbolje sam SAMmobile sajt piše i kuka na ovo iako su normalno pristrasni prema SAMsung uređajima...

Poslednja izmena:
Naravno da ćeš da odustaneš, nisi ni trebao da započinješ :)

Dobar telefon, lepo lezi u ruci i kvalitetne je izrade osim ako ne planirate nekad da ga ispustite:D meni je smetalo 2s pri javljanju i taj sto je nekad znao da zaglupi, doduse imao sam brdo app na njemu i mem karticu. Ja sam sad na g4, a koristim i edge. G4 je losije izrade ali ruku na srce bolje radi, bolja je i kamera, a baterija po meni ista. Neces pogresiti sta god da uzmes. Pozz

Note 4 je odlican telefon ako nemas dovoljno para imas odlicnu alternativu za note 3 koji su isti sa note 4 osim metalna ramka :D

Pitao bih te šta si koristio do sada? Ako nisi neki LG, uzmi sada G4, čisto za promenu, opasan je telefon, konačno dostojan naslednik kultne dvojke...brz, sa odličnom kamerom, lepim UI, u suštini telefon bez izraženih mana, plus je aktuelan model koji je skoro izašao, tako da si up-to-date...

Pitao bih te šta si koristio do sada? Ako nisi neki LG, uzmi sada G4, čisto za promenu, opasan je telefon, konačno dostojan naslednik kultne dvojke...brz, sa odličnom kamerom, lepim UI, u suštini telefon bez izraženih mana, plus je aktuelan model koji je skoro izašao, tako da si up-to-date...
Pa G3 pre toga G2...zbog toga bih malo da promenim pa je Note 4 usao u uži izbor, a G4 me privlaci zbog kamere :)
Listao sam temu i G4 skoro pa i nema zalbi i loših kritika, dok ovde za Note 4 ima, da nisam citao temu bez razmišljanja bih uzeo note.

Note 4, bez razmišljanja, ako uzmeš G4 nećeš moći da se otmeš utisku da si uzeo manje više isti telefon, a razlog je gotovo isti UI, ja na G2 imam CloudyG2 3.2, i posle toga mislim da nikada neću uzeti G4 za sebe iako je odličan uredjaj, imao bih utisak da sam bacio 250e samo da bih imao gotovo isti uredjaj, znam, nisu isti, postoji razlika, ali džaba kada na G2 imam portovan G4 izgled, i razlika koja se može osetiti meni ne vredi te pare. Znači Samsung uredjaj bez razmisljanja, dosta si koristio LG, vreme je za crnu boju u svim uslovima, kontrast i odlične uglove vidljivosti, znači vreme je za amoled.

sve je to isti kalup, jednu boraniju menjaš drugom
Mi Note, Nexus 6. ne prave se telefoni samo u koreji :D

Onda nemoj note 4, uzmi note 2 ako cemo tom logikom. Pricate gluposti :D

Nexus 6 je FAIL godine, i ovde na forumu nema 2 korisnika koji su ga kupili :)
Njega zaobiđi, a ostalo gledaj ...

Zna li iko kada ce exynos varijanta (c model) poceti dobijati android 5.1?

Sledeće godine u ovo vreme... ;) "Kraj" jula bi trebalo...

Ima li neko problema da mu zvecka telefon kad ga cima dok je u vertikalnom položaju? Imam i distorzije pri vibraciji kad dođe poruka.

Vrh Dno