Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Koliko god se mi smejali i čudili ovde, činjenica je da su srbi juče lepo napazarili ovih telefona.
U jednoj radnji Gigatrona juče prodato 7 komada. Cenim da su juče prodali par stotina komada u jednom danu Komtrejdovci .....

***a, marketing je čudo.

lol.jpg

Bolji je od telefona koji još i ne postoji.

"...proizvod nasih strucnjaka i radne snage..." :sceptic:

Ed,molim za dozvolu da postavim slku u temu "Zanimljive i smesne slike 2015"

Ljudi, ja vecu glupost u zivotu nisam video!

Mislim da bi trebalo da bude teme "Tesla Smartphone 6 - Top komentari", ali realno ako cemo nije Tesli ni do kolena G4 a kamoli G2. :d

Prodali su juce neku kolicinu ali po ceni od 19990, delili su Vaucere.Ajde da vidimo od 01.08. Koliko ce da prodaji nedeljno( a da nespuste cenu i nedele vaucere).

@ Mrlje: Znaci,ipak je Slavisa bio u pravu... :D

Slavisi zvanicno izvinjenje ovde, bio je u pravu a ja nisam zeleo da ga slusam. Ovo je telefon sutrasnjice koji je urodio plodom nasih inzinjera koji ce i samsung i apple da kopiraju za S7 ili 6s. :D

Prodaće Comtrade sve što napravi, ne sumnjajte u to, a ako prodaja ipak loše ide, doneće neka opština odluku da se deci kupi par desetina hiljada tih telefona, kao što je prethodnih godina bio slučaj sa laptopovima.

2 nove sekte na teritorije drzave:

935253_10151526190866245_1844502798_n.png
Comtrade%20Group_logo.gif

:d:d

Ljudi koji će i bi kupili iz neznanja su ljudi koji bi ozbiljno popizdeli kad bi znali koliko je skupo realno.

hsv,ocekujem uskoro ovaj klip sa temom T6... vish,po komentarima treba da ga prekrstimo u Terminator 6...

[YOUTUBE]NpHknQ5DS-4[/YOUTUBE]

Ne znam što se čudite onim botovima što hvale Teslu? Mislite da toga nema i kada su ostali brendovi u pitanju? Na primer, ako je firma uvoznik nekog xyz proizvoda, naravno da ima ljude koji će po Internetu takav proizvod i hvaliti.

Što bi se ComTrade razlikovao po tome?

Razlika je u tome sto svi hvale nekog ali ovi prave ljude glupima, bas preteruju sa hvalospevom, za klasu visi od cene

I od mene sve cestitke komtrejdu sigurno su se namucili dok nije krenula prodaja ovog Tesle,jos jednom sve cestitke,pohvale,poljubci i sve ostalo ...
Menjam note 4 za teslu ako je neko raspolozen,mogu i doplatiti neki dinar samo da se dokopam tesle sto pre;)

Poslednja izmena:
Nisu to botovi vec obicna klinarija sa fb stranica "Najlepsi vicevi", "Lajkuj ako ti se prezime zavrsava na ic", "Kako vezati pertlu kasikom" itd itd itd, a koje telegraf koristi za boost novih clanaka, kao. Blic i jos mnogi drugi :)

Nekada sam vikao "bando crvena" misleći na neke druge ljude, neki drugi sistem.
Nažalost, nije se mnogo toga promenilo u poslednjih 20 godina u Srbiji.
A fraza ostade u upotrebi, izgleda.

Žao mi je kad gledam sve ovo, šta se radi i kako se radi u Srbiji.

Zasto mislis da je u drugim zemljama bolje? Tek da vidis madjare.... nismo im ni do clanaka...

Nazad
Vrh Dno