Kada hoces da otvoris tab u novoj stranici ne pamti ili?Zašto i dalje Edge ne pamti proklete tabove, nego otvara novu stranicu kad mu dune?
Kada hoces da otvoris tab u novoj stranici ne pamti ili?Zašto i dalje Edge ne pamti proklete tabove, nego otvara novu stranicu kad mu dune?
Neznam ali svaka stranica može da se pinuje na Start meni.Zašto i dalje Edge ne pamti proklete tabove, nego otvara novu stranicu kad mu dune?
Kada ostavim tabove, ugasim, i upalim. Par puta pamti, zatim ne.
Ista stvar kao u IE, što je prijavljeno kao bug pre tri godine i nije popravljeno.
Ne mogu da verujem da Edge istu stvar radi.
Hoces ovo? da ti otvori sve tabove koje si imao otvorene pre ztvaranja?Ugasim ga na obično X i da, ne otvori mi sve tabove.
Odnosno zaboravi ih uključi početnu stranu, na jedno tri, četiri startovanja.
Pa ima ta opcija da ti otvara sve tabove i radi...A ne ne bolje otvori par tabova u Edge i idi na shutdown , e kada ga upalis ponovo otvori Edge i vido dali vraca tabove...
Ostaje i meni kako je podeseno ako ne pojacavam ili smanjujem. A kad pojacavam/smanjujem, nekad odmah a nekad posle nekog vremena, resetuje system sounds pa bude isti kao speakers.A ovo sa System Sounds da vraca slider isto nigde veze...uvek ostaje kako je podeseno.
Ne menja se nista ni posle restarta, ovo bas koristim I znam.
Moguce da je do drajvera za zvuk, imao jedan slucaj na win8.1 kako namestis sliderJeste, i meni radi tako dok se ne resetuje i ponovo izjednaci. I to nekad odjednom (samo cujem da proradi) a nekad tokom ili posle smanjivanja/pojacavanja ovim Pogledajte prilog 175573. Kad pojacavam tu u mixeru ili preko Fn+Fx onda ostaje kako je zadato.
Mozda mu treba nekoliko ciklusa kao kaj android kad menjas romhttp://www.pcworld.com/article/2952...ng-to-squash-windows-10-battery-life-bug.html
Kao pokrpili bateriju , mada meni i dalje malo traje u odnosu na 8.1![]()
Instalirale se nove zakrpe, i opet mi se desilo da ne raguje taskbar search, a start meni da se sporo diže.
To je normalno, restoracija na prethodnu verziju. Što možda nije normalno je da to imam i ja mada sam izbrisao windows.old i sve što se odnosilo na nju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari