Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Kada ostavim tabove, ugasim, i upalim. Par puta pamti, zatim ne.
Ista stvar kao u IE, što je prijavljeno kao bug pre tri godine i nije popravljeno.
Ne mogu da verujem da Edge istu stvar radi.

Evo novog buga! Kad se System Sounds postavi na manju jacinu (ili mute) od Speakers to nekad radi neko vreme pa se resetuje a nekad se resetuje odmah pri promeni jacine u taskbaru.

Kada ostavim tabove, ugasim, i upalim. Par puta pamti, zatim ne.
Ista stvar kao u IE, što je prijavljeno kao bug pre tri godine i nije popravljeno.
Ne mogu da verujem da Edge istu stvar radi.

Nije mi jasno sta pokusavas, otvoris tabove i ugasis edge u task manager?
Kada ponovo pokrenes on ti ne otvori sve tabove.

Ili favorites bar ti ne pamti sta si stavio u njega?

Ugasim ga na obično X i da, ne otvori mi sve tabove.
Odnosno zaboravi ih uključi početnu stranu, na jedno tri, četiri startovanja.

Kad imas otvorene tabove i gasis na X pita te da li hoces da zatvoris sve tabove i onda sledeci put kad pokrenes nema nijednog.

Ugasim ga na obično X i da, ne otvori mi sve tabove.
Odnosno zaboravi ih uključi početnu stranu, na jedno tri, četiri startovanja.
Hoces ovo? da ti otvori sve tabove koje si imao otvorene pre ztvaranja?
To i radi evo probao sam 10x I radi bez problema..

Screenshot (354).png

A ovo sa System Sounds da vraca slider isto nigde veze...uvek ostaje kako je podeseno.
Ne menja se nista ni posle restarta, ovo bas koristim I znam.

A ne ne bolje otvori par tabova u Edge i idi na shutdown , e kada ga upalis ponovo otvori Edge i vido dali vraca tabove...

Pa ja ne znam sta se onda bune ljudi :D samo extenzije fale realno.

Rade tabovi normalno. Restartujes comp i ponovo otvoris Edge i vrati sve kako je bilo . Evo sada bas probao.

Ma kakav je bio Edge do pre mesec dana sada je odlican. Ranije je povremeno pucao . Sada na zadnjem buildu mi jos nije pukao nijednom.

Poslednja izmena:
A ovo sa System Sounds da vraca slider isto nigde veze...uvek ostaje kako je podeseno.
Ne menja se nista ni posle restarta, ovo bas koristim I znam.
Ostaje i meni kako je podeseno ako ne pojacavam ili smanjujem. A kad pojacavam/smanjujem, nekad odmah a nekad posle nekog vremena, resetuje system sounds pa bude isti kao speakers.
I jos jedan bug, ona ikonica notification pobeli sama od sebe i kad se predje kursorom iznad pise New notifications a kad se otvori nista. A podeseno je ovako settings.jpg

Poslednja izmena:
Evo sada sam isprobao...
Ide ovako kada namestis System Sounds stoji tako sve dok ne
krenes da smanjujes zvuk onda se i on progrsivno smanjuje.
ali kada pojacavas nece preko one jacine koje si zadao.

Screenshot (355).png Screenshot (356).png

Jeste, i meni radi tako dok se ne resetuje i ponovo izjednaci. I to nekad odjednom (samo cujem da proradi) a nekad tokom ili posle smanjivanja/pojacavanja ovim sound.jpg. Kad pojacavam tu u mixeru ili preko Fn+Fx onda ostaje kako je zadato.

Jeste, i meni radi tako dok se ne resetuje i ponovo izjednaci. I to nekad odjednom (samo cujem da proradi) a nekad tokom ili posle smanjivanja/pojacavanja ovim Pogledajte prilog 175573. Kad pojacavam tu u mixeru ili preko Fn+Fx onda ostaje kako je zadato.
Moguce da je do drajvera za zvuk, imao jedan slucaj na win8.1 kako namestis slider
on se sam vracao na 0%.
Instalirali druge drajvere i proradilo.

Ne znam, ja sam samo AHCI drivere instalirao, sve ostalo je M$ automatika, ja tu ne bi nista diro, bas da vidim kako ce da radi to sto su oni zamislili. I ja mislim da su driveri ili taj notification posednut duhovima.

Ako uzmemo u obzir da mi preko 30 app salje neke vesti i obavestenja...
Kod mene je to tesko naci kada je prazan...:d

Screenshot (357).png

Instalirale se nove zakrpe, i opet mi se desilo da ne raguje taskbar search, a start meni da se sporo diže.

I dalje sve isto, šta god da kliknem ono što je sistemsko na taskbaru, jednostavno kasni na levi klik, nekada i to poduže. Na desni, u odnosu na levi klik, je kao iz top-a.

Ajd probaj upaliti "Input Indicator", potom restartuj ili ugasi i upali računar, i vidi da li je u systray, posle toga.

Neko je postavio linkove da se skine zadnja verzija W10,ne mogu da ih nadjem...
Ja biser umesto 166 izbrisem zadnji insider build...

Hvala Darko,to je to... aktivacija mi ne treba,legalac sam :)

Hmmm... čini mi se da svakim novim updateom 10ka brže radi, brži odziv... :sceptic:

Sad cu da vidim sta raduva na SSD... ako ne leti speed of light,tuzim MS!

Vrh Dno