Meni je ovih dana stiglo 12 paketa. Bilo je i vecih, nista nije carinjeno, cak ni pdv.
Doduse nisu to neke stvari. Naocare, sat, majica. Sve je oko 10-15 dolara vrednosti. Zato su me za telefon odrali 3000 vise nego sto treba![]()
Tcl s720. Inace imaju spisak ljudi koji su pokusali namerno ili ne da poruce vise komada istih predmeta itd pa ako nekad uzme da otvara taj paket, obavezno ga odere lepokoji telefon
Tcl s720. Inace imaju spisak ljudi koji su pokusali namerno ili ne da poruce vise komada istih predmeta itd pa ako nekad uzme da otvara taj paket, obavezno ga odere lepo![]()
Tcl s720. Inace imaju spisak ljudi koji su pokusali namerno ili ne da poruce vise komada istih predmeta itd pa ako nekad uzme da otvara taj paket, obavezno ga odere lepo![]()
Pojasni, ne razumem baš.Nista se ne sekiraj, pre ili kasnije naplatice ti oni za sve pakete koje su pustili bez PDV-a. Receno mi je da tako uvek bude.
Pojasni, ne razumem baš.
Za neke artikle ima popust ako se kupuje preko njihove mobilne aplikacije. Ništa značajno, ili bar ja nisam primetio.Izvinjavam se ako je vec pisano o ovoj temi.
Cuo sam da je jeftinije ako se kupuje preko mobilnog na aliexpres- u.
Kako to funkcionise?
Pa ne zakon je tu jasan pdv mora da se plati uvozio ti 1 ili 101.Naravno sa tim se slazem, to jeste moralno takav zakon bi i trebao da bude za ljude koji hoce da preprodaju ali zar nije suludo da porezuju coveka ako hoce da kupi jedan telefon lupe mu +porez 3000din i slicne gluposti pdv, kako tako pametno ne oporezuju firme koje rade a ni nepostoje agencija za korupciju defintivno je samo zgrada u nasoj drzavi i slabija institucija cak i od jedna poste. Sramotno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari