Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve to veze ima što veći od 2 kg????
Meni su stizali paketi i preko 2kg, niko nije pravio pitanje.

Verovatno je bio definisan kao mali paket do 2 kg,ali je stigao teži. A različite su tarife za male i velike pakete.

Verovatno tako nesto, imaju cene za od - do. Posto imam dve iste stvari, moracu da doplatim da mi ih posalje odvojeno.

Ispade da me lagao kinez. Posto sam narucio neke zvucnicke jedinice, paket nije mogao pod rendgen zbog jakog magnetnog polja pa je zato vracen. Doplatih mu za njegovu baljezgariju.

Meni radi normalno.

Ja sam stavio googlove dns ove na mom racunaru. Time sam resio problem :)

da li ovo znaci da mogu da ocekujem uskoro postara?
Capture.JPG

^Sutra ti donosi postar a posto je brzo proslo kroz carinu ne bi trebalo nista da platis.

Izvinjavam se zbog pitanja, malo je off, ali koju od ovih free opcija da izaberem kao najbržu/najpouzdaniju?

o8NrKkO.jpg

Bacio sam pogled na ovu temu i video sam neke pohvale za Hong Kong poštu, da je jedna od najbržih.

Hvala unapred.

Trebalo bi da je tako, mada zavisi odakle salju - ako ide iz HKa, onda je sigurno najbrza, a ako ide iz koznagde u Kini onda je potencijalno najbrza. Sve u svemu ja bih izabrao HK

Da moze ja bi izabrao swiss post,ali onda hk.

Poslednja izmena:
Која је разлика између ове две Кинеске поште? Air mail и air parcel?

Poslednja izmena:
Air mail je avionsko pismo, a air parcel paket.
Otvaranje pisma inace kosta 100din, a paketa 300 din.

Inace, od ovih pobrojanih je ipak najbrza kineska posta ako ide kao registrovana posiljka i ako vas kinez ne slaze kad je poslao.

Swiss, holandska i singapurska su brze ali prvo iz kine mora doci u maticnu postu, pa odatle brzo stize u srbiju.

Poslednja izmena:
A Sweden post? Sta je to u pitanju? NArucio sam bateriju za laptop, ide preko njih.

Takodje da li je uobicajeno za paket koji je stigao u Srbiju 7 dana stoji da se nalazi u izmenicnoj posti 11003?

03.07.2015 05:16:00 DE - DENUEB Otprema
07.07.2015 08:14:52 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
07.07.2015 10:48:31 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu

Sezona godišnjih odmora, meni je zadnja pošiljka stajala 9 dana na carini

da li neko zna koje pakete sada rade na carini od kog datuma, znam zadnji put kad sam bio tamo (pre 4 meseca ) carinici su mi rekli sada rade pakete od tog i tog datuma

Jel ovo znači da još nije krenulo iz Holandije?

uploadfromtaptalk1437960310179.png

Ne nego doslo u Holandiju.
Uskoro ce krenuti iz Holandije.

+1, ocekuj za 2-3 dana kod nas, ako nema carine onda je brzo kod tebe

Super, hvala. :) Još malo pa ću da se družim sa mi band-om.

Ne znam da li je bilo u temi, ja koristim sajt trackitonline. ru registruješ email adresu i na istu ti stigne obaveštenje o svakoj promeni statusa pošiljke za koju imaš TN...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno