Ipak u to cenovnom rangu ima dosta telefona u legalnoj prodaji.
internet mi je brzine 60/2 mbps...
ali ovaj tesla mi konstantno ima 55/2.5 mbps gde god da se nalazim
Ala radi Tesla, čak i upload povećava![]()
Ne vidim da ste sami tu ja Acer Jade, gsmart guru, lenovo s60 koji posedujem, tu je Asus malo skuplji, Lenovo s860, Acer Liquid
Fine modele si naveo u tom rangu, i slažem se.
Gigabyte GSmart Guru G1 - povoljnija cena, bolji ekran, više interne memorije, nešto jači SoC i bolja baterija (u obe verzije, 2500/3000mAh).
Lenovo S60 - jači SoC, bolji kvalitet izrade kućišta, novija verzija Androida, jači brend.
Zdravo svima,
Vidim da ima dosta polemike o konkurentnosti Tesla Smartphone 6 modela sa cenom.
U nastavku je izvod cenovnika sa sajta Gigatrona u cenovnom rangu Tesla smartphone 6, i smatramo da smo vrlo konkurentni u cenjenom društvu, u šta se možete uveriti i sami ako malo pogledate o čemu se radi.
http://gigatronshop.com/mobilni_tel...z=grid-view&limit=16&poredak=rastuci&strana=2
Pozdrav,
Nina
Bice apgrejda na Lollipop, ne zna se tacno kada ali tako mi je recenoIlion: je napisao(la):Ne verujem da ce biti upgrade-a.Da su mogli i hteli, odmah bio izasao sa novim android-om.
Uvek postoje oni koji nesto vise vole ili nesto manje vole. Npr ja nikad ne bi kupio LG G2, jako losa izrada, izgleda veoma plasticno. Dok ovaj Tesla izgleda odlicno, i verujem da je dobar telefon upitanju. Za tu cenu, stvarno vredi
Neverujem u neveri tu neveru napisanu. G2 je izmislio telefon za ovaj iNew od 100 dolaraja neverujem unto sto si naposao ali verujem da i ti neverujes u to sto si napisao![]()
Pazi kad stvarno nikad ne bi kupio LG G2 pre ovog Tesla telefona. Da pricamo o G3 onda jos i mogu da kazem da je LG bolji. Ali LG G2 jos pogotovo 2gb ram verzija, to je bas jeftino.drdekzar: je napisao(la):Citiram korisnika: slavisajUvek postoje oni koji nesto vise vole ili nesto manje vole. Npr ja nikad ne bi kupio LG G2, jako losa izrada, izgleda veoma plasticno. Dok ovaj Tesla izgleda odlicno, i verujem da je dobar telefon upitanju. Za tu cenu, stvarno vredija neverujem u to sto si napisao ali verujem da i ti neverujes u to sto si napisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari