Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni se danas sam updejotovao u tu novu verziju.
Sa tabovima verzija.
Mozda je vec dugo u prometu ali sam je ja danas tek video.. Valjda cu se navici.

Poslednja izmena:
Meni je i na telefonu i na tabletu ostalo isto, a tu verziju testiraju sigurno 6 meseci, ja sam hteo da je probam ali nikako da mi zapadne da je testiram

57f3c076c5ad7ad0863a982b027cbd08.jpg

e450cdc7e30ce626b8fd1bc80ac87ef0.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda da puštaju na nekoliko % uređaja , pa ako bude sve ok, onda će svima...

A možda su razlog i Google servisi - skini zadnje :)

Meni je vec duze vreme, ne bih da preterujem, ali cini mi se nesto duze od mesec dana. Navikao sam se brzo, malo cudno izgleda. Trebalo bi da daju jos opcija za izgled, npr. da prikazuje vise kolona snimaka i slicno.

Jel postoji neka aplikacija preko koje cu sa jednog telefona upravljati drugim?
Mislim, da osoba gleda sta radim, kao na teamviewer-u. Kad trazi da se podesi ovo/ono da mogu to da uradim sa svog telefona.

Има TeamViewer за Андроид.

Ima li neko problem sa Viberom danas? Puko je skroz. Nece da udje. Deinstalirao sam ga, ponovo instalirao uneo broj i pise error. Ne znam sta da radim? Bas smara, nije mi se ranije desavalo ovako nesto. Ima li neko slican problem?

Instalirao sam ih i poslednju verziju yt-a i sada imam taj novi izgled

31487b654027a207a39a25f7c9d36b6c.jpg

Poslednja izmena:
Koliko je nepraktican novi yt, sad ne moze u subscribovane kanale da se ulazi odakle hoces, nego mora da se vraca skroz na pocetak. Kreetenizam!

Čitam sad ovaj tvoj post, palim yt i iskače mi ekran "now easier to navigate" :D

Da li je bolja gsam pro ili betterbatterystats? Takođe ima li razlike u opcijama xda verzije i playstore verzije betterbatterystats?

Jel vam radi SwiftKey store? Meni već danima ( možda i nedeljama) ne, izbacuje error...

Treba mi pomoc u vezi Vibera. Odjednom je prestao da radi. Deinstalirao sam ga opet instalirao i kada treba da upisem svoj broj telefona prijavljuje error. Na svim drugim brojevima hoce. Znate ono kad unesete broj pa vam salje sms za code. E pa meni nece da prihvati moj broj. Molim ako ima nekog ko je imao takav problem da mi kaze sta da uradim. Sve zivo sam probao. Deinstalirao, obrksao cash i nece...

Upravo sam dobio mail sa mi je broj Blokiran!? Prosto ne mogu da verujem... Prvi put cujem da je Viber neloga blokirao... Sta preporucujete za alternativu?

A da im pošalješ mail i zatražiš objašnjenje?

Vrh Dno