Ti kazes da ti radi i da si zadovoljan sto ne znaci da radi perfektno i bolje od 8ice vec samo da ti ne treba bolje. Izvoli instaliraj 8icu paralelno pa ces se uveriti u razlike. Neke su lako uocljive a neke jedva primetne ali ih itekako ima. Jos ne nadjoh nista u cemu je 10ka bolja, osim eto sto zauzima manje mesta na disku (mada i to ubrzano raste, evo posle par sati i instalacije samo Chromea fali 1GB).Ti pricas da se to tebi desava, ima pored tebe ovde jos 10-ak ljudi kojima
nikada nije radilo kako treba.
Sad trpas mene i ostatak ljudi koji su instalirali i kojima sve radi dobro u tvoju pricu.
Masa ljudi ce ti potvrditi ovo sto ja kazem, radi brzo i bez problema.
Ako ti treba nesto naprednije onda to moras i da nadjes.
Sta pricate, koja beta? ovo vam je sto vam je.
Do 29-og ce dobiti koju zakrpu, jos malo peglanja i to je to.
Licno ne vidim sta treba da se krpi i pegla posto sve radi i to odlicno.
Od noviteta je samo phone companion.
Programi I igre rade kao i do sada bez problema.
Ovo govorim iz svog ugla i mog kompa i laptopa.
I jos jedno 20-ak masina koje sam upgrade za ovih 8 meseci.
Probaj ove.
Jesi li radio cistu instalaciju 10240 uz format ili upgrade?Isto brate.
Evo mojih utisaka posle celoposlepodnevnog cimanja.
- Windows 8.1 je bog brzine naspram 10. Ucitavanje mi na Win 10 traje kao da imam hard disk, vrti li vrti.. kod 8.1 siba jedva da se vidi loading.
- Project Cars microstuttering na sve strane
- F1 2015 secka zvuk ili nestaje kompletno
Probano vise drajvera, podesavanja bukvalno sve. Ocaj. *****ao sam se samo tako sto sam instalirao ovo smece.
I 7ica i 8ica su bili svezi pa su leteli odma posle instalacije, 10ka se vuce ko na smarti dok ne indexira a onda povremeno stuca i zaglavljuje.Pa dobro kazem da bice optimizacije posle neki period ipak je jos svezi
Jesi li radio cistu instalaciju 10240 uz format ili upgrade?
Osmicu poznaje odlicno od kako je izasal koristio sam je..Ti kazes da ti radi i da si zadovoljan sto ne znaci da radi perfektno i bolje od 8ice vec samo da ti ne treba bolje. Izvoli instaliraj 8icu paralelno pa ces se uveriti u razlike. Neke su lako uocljive a neke jedva primetne ali ih itekako ima. Jos ne nadjoh nista u cemu je 10ka bolja, osim eto sto zauzima manje mesta na disku (mada i to ubrzano raste, evo posle par sati i instalacije samo Chromea fali 1GB).
Prvo upgrade, pa kad sam video kako ocajno radi odradio cistu instalaciju.. ne znam sta moze da bude problem, mozda AHCI drajver da ovako *****.
Da dodam na listu ocaja nemogucnost da se iskljuci windows defender.
Prvo upgrade, pa kad sam video kako ocajno radi odradio cistu instalaciju.. ne znam sta moze da bude problem, mozda AHCI drajver da ovako *****.
Da dodam na listu ocaja nemogucnost da se iskljuci windows defender.
Ovo je resilo stvarNemoguce, kod mene nema sta da bude problem, konfiguracija je najjednostavnija moguca, sve Intel.
Probaj ovo:
Press WINDOWS KEY + R or right-click start and choose run
Type gpedit.msc - Click [ok]
Select Computer Configuration
Click arrows
> Administrative Templates
> Windows Components
click Windows Defender
On the right hand side - double-click "Turn off Windows Defender"
Click (o) Enabled
Click [ok] button
reboot your computer
Check if Defender is disabled
Click start, settings, Update & security
Windows Defender
It should be all greyed out and unable to modify.
AMD nazalost, i u 8.1 mi je ahci drajver pravio problem kada instaliram najnoviji sa amd sajta pa sam uvek drzao windowsov.Jel si na Intelu ili AMD-u? Ako si na Intelu, na chipsetu serije 8 ili 9, mogu ti poslati link ka najnovijim IRST drajverima što rade na Win 10.
Ovaj sistem izgleda potpuno nezavrseno i unisteno.
...
2.Uklanjanje opcija sa finim podesavanjem stila bez adekvatne zamene.
3.Bljestavo bela zaglavlja prozora koje vise ne mogu da se promene.
...
Metro UI (ovo nisam verovao da cu ikad reci) je pesma za ovog frankenstajna! Tamo su samo Start i Metro aplikacije bile problem a sve ostalo bilo normalno, ovde je samo jos Explorer ostao normalan, ostalo je uzas. Svaki prozor fura svoj izgled (raspored) i boju, nekoliko vrsta menija i podmenija (posebno se razlikuju ovi na desni klik), ikonice lele majko, teletabis meni u Settings i aplikacijama ubi boze, ma strasno!Zasto dosta njih mrze Metro? Zasto mrze WP?
Cemu mrznja?![]()
Ma nije, srao je isto tako u win 8.1, zato sam odma tipovao na njega. Ne moze defender da proizvede takve probleme sa zvukom .Pre bih rekao da ti je iskljucenje Windows defendera resilo problem nego ahci driver.
@Vuk40, uspelo je posle update-ova na jednom kompu, ali na drugom nece. Izbacuje mi ovaj error.
Kako radi bez problema kad je sav usporen, od boota pa do kretanja kroz teletabis menije, updateova, cak se i aplikacije pokrecu malo sporije. Malopre je skroz zakucao dok sam radio hash check nekog veceg fajla! Ovo je teska beta!
Nemoj nista da upises i sve ce raditi.
Rado ali nemam skip:
![]()
Sta li sam ja ovo skinuo da mi je znati? Sa torenta je, kada stavim Pro serial koji je dat on hoce dalje al ja necu :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari