Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Je li neko na forumu nabavio mega giga ASIC za kopanje litecoina ?

Pa delom na CoIntellectu, a delom na novcicima koji su bili isplativi posle njegovog pucanja mogao je nekoliko puta da otplati hardver.

Hvala Student. Gledao sma ulaz blizu gde je bila akumulacija pred onaj mega pump a to je tu oko 0.0125.

Ova fora sa hitlerom nikad ne dosadi :)

I ja sam izasao na oko 0.016 ali posto igram na sitno sitna je i zarada. Nisam bio siguran koliko ce jos setati gore dole pa nisam htio bas da rizikujem jer sam mislio da ce doci do ~0.01

Profitu se u zube ne gleda. Strpljenje i disciplina su majka i od tog sitnog može se napravi puno...

Karleusine reci :
dinar po dinar
Palaca

Misliš da će se i cena smanjiti?

ne znam koga pitas jedan od ove dvojce je imao vise srece nego pameti i izasao je sa 30BTC u plusu najmanje a ti ako se bas bojis neizvesnosti mozes sad da izadjes na btc-e na 5.2 dolara tesko da ce veceras moci vise da se izvuce a sutra samo kinezi znaju sta ce biti dalje...

Glavni pilicar je tu:
Fontas ‏@Fontase 3h3 hours ago
Get ready for the LTC dump

Moguce posto isti nije trenutno u LTC da ceka dump kao ozeblo sunce :)

A mozda i samo prognozira kao neki nasi strucnjaci.
U svakom slucaju ne treba im verovati ni rec. Kad ti kazu dobar dan ti ponesi kisobran sa sobom ;)

Naravno, bitno je da se nesto desava. Sada bar ide na gore, koliko toliko. Ova godina je daleeeeeeeko bolja od prethodne.

Ako nekom trebaju dolari na BTC-E neka pise na pp, imam nesto na prodaju..

odo ovo pod zemlju opet, bio zid na 0.012 ali je povucen jer bi se otopio ko od sale...

tako ce se i vratiti gore i jovo nanovo, kina vedri i oblaci sa svim crypto valutama

ja kupio po 0.01201 neku sicu

1 min, da li si ozbiljan?

ako tradujes na btc-e a vecina jos da, jedino tako mozes reagovat, pre svega mislim na one koji ulaze sa ciljom da uzmu 3-4% na osnovu panike na btc-e
sad ako trazis dno i ides na veci procenat naravno da pre svega gledas 15min chart

Niko mi ne odgovara za Okcoin? ja sam otvorio nalog na com sajtu ali vidim da mi za cn sajt isto treba nalog?, nema opcija da se migrira isti vec se otvara nov?
pitam zbog voluma, vidim da su kinezi svi na CN, USD je dosta slabiji promet

Poslednja izmena:
Stvarno kada ce vec jednom zapoceti taj cuveni pump koga cekamo vec vise od godinu dana ? :smash:

Nazad
Vrh Dno