Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

25 $ ? :trust: Ako je tako onda cheers

prijatelju , ako ce ti biti lakse da svima non stop kukas, samo napred (i to je neki vid praznjenja), ali postajes pomalo vec dosadan, jer sad si tu gde si zato strpljenja i imaces svoje pare nazad , a ako budes imao i m**a onda ces i zaraditi

Kratko i jasno.

Slucajno naleteh na ovo... :)
Meni je trenutna namera iskljucivo stekanje ltc-a. Sada cu preusmeriti rudnik na njega i izrudariti jedno 5000 LTC-a i jednostavno cu zaboraviti za to. :) E onda cu za jedno godinu - dve svratit na berzu i videti na cemu sam. ;)
Kako je kolega smislio mudar plan,na vreme..zna li se,da li ga je i sproveo u delo?

Ima i onih koji su slican mudar plan smislili godinu dana kasnije. :D

Imam nesto malo iskopano Doge i Max coin-a, koje sam iskopao jos pre godinu dana i zeleo bi sad da ih zamenim za LTC, jer me nervira da imam na tri strane novcice, hocu da sve imam u LTC-u.
E sad, bilo bi mi bolje da sam to obavio kad je LTC bio oko 1e, a ne sad kad je 4e...
No ne znam kolka je trenutno snaga doge i max, slabo to pratim, dal se uopste sad isplati raditi tako nesto, jer ionako imam neku sicu...

Trebam da update-ujem ltc wallet... posto to nisam radio godinu dana, vidim da mi instalirana 32-bitna verzija na program files x86...
sad sam skinuo 64-bitnu verziju koja ce se onda instalirati na program files gde idu 64-bit programi... samim tim necu moci da update-ujem... da obrisem uopste tu instalaciju starog wallet-a, jer tu ionako nema vaznih podataka, jer su blockchains i wallet dat u app data...

dakle samo ostavim sve te podatke u app data, obrisem staru wallet instalaciju, instaliram nov wallet na novu lokaciju, i samo ga pokrenem... app data folder je verujem ista destinacija i za stari i za novi wallet sto se tice blockchains-a, da ne bi sve ispocetka sihronizovao?

Tacno obrisi iz control panel i stavi 64bit... i to je to... u app data folderu soatje i blockchain i wallet, natavno wallet.dat pre toga backupuj negde

Idealna prilika da isprobamo koliko je precizan diff kalkulator.

Litecoin Difficulty: 45,449
Estimated Next Difficulty: 46,611 (+2.56%)

Kad bi se i cena vratila na 40+ USD...

Ma vidis da ne moze 50K da predje godinu dana. Bilo je kao preslo onda kad je pump bio i posle toga corak. Lose je to. Razvoj je stao potpuno, nema novih asica.

Ostadosmo glupi bag holderi LTC-a...

sve ce to doci na svoje, nije ovo prvi put da cena miruje ili ide na dole po godinu dve, vec je bilo toga, pa tako ce i sada, samo strpljenja i ne nasedajte na provokacije nepametnih kockara

biće toga, a možda i ne bude, za godinu, dve, tri. :D

pa ko je sad tu kockar, pitanje je.

Poslednja izmena:
Zasto snaga mreze raste sporo iako je kopanje kriptovaluta postalo prava industija u kojoj se kinezi i amerikanci takmice ko ce napraviti jacu masinu i vecu farmu ?

Poslednja izmena:
Prosto neisplati se, nema dovoljno investitora koji bi investirali u kriptovalute....

Kinezi drze skoro sve masine i apsolutnu vecinu s kopanjem ltc-a. Ako naprave nove asic masine i krenu da kopaju i dalje ce imati isti procenat iskopanih novcica samo sto ce imati nove masine koje moraju da odplate. Kada bih ja drzao monopol koliko ga oni drze ni ja ne bih izbacivao nove masine. Uvek je tako, kad neko drzi monopol napretka nema. To vazi i za Intel i za nV i za internet provajdere, za sve sto postoji...

Kinezi drze skoro sve masine i apsolutnu vecinu s kopanjem ltc-a. Ako naprave nove asic masine i krenu da kopaju i dalje ce imati isti procenat iskopanih novcica samo sto ce imati nove masine koje moraju da odplate. Kada bih ja drzao monopol koliko ga oni drze ni ja ne bih izbacivao nove masine. Uvek je tako, kad neko drzi monopol napretka nema. To vazi i za Intel i za nV i za internet provajdere, za sve sto postoji...

A to nam govori ponesto o LTC-u kao projektu...Ko ce da ulaze u nesto gde postoji monopol, i kad ti koji imaju monopol mogu da investiciju pretvore u gubitak preko noci...Inace ova cena od 2.8 je ekvivalent 1.4 pre polovljenja, -15% koliko je veca mreza...Ispadne kao 1.2$ u aprilu...Dakle situacija je dno dna za kopace LTC-a...odnosno, sve gora i gora. Jedino sto je dnevni priliv novoiskopanih LTC-a duplo manji.

To nista ne mora da znaci, jer ako smo nesto naucili to je da u ovom svetu nista nije kao sto izgleda i da se sve moze okrenuti koliko vec i za nedelju dana, bilo vidjeno vec sto puta bice ponovo
Idemo dalje :)

Nazad
Vrh Dno