Stvarno kada ce vec jednom zapoceti taj cuveni pump koga cekamo vec vise od godinu dana ? :smash:
A taj je vec prosao gde si bio prosle nedelje :d
Stvarno kada ce vec jednom zapoceti taj cuveni pump koga cekamo vec vise od godinu dana ? :smash:
samo sto ltc nece skoro videti 1.3$,jako je po meni bitno da se ove godine nesto desava pa i ovih 4$ je sasvim ok i ima lepu sunsu da skace i da bude dvocifren
Nemoj te izjave nece skoro...Posto to ne znas ni ti niti bilo ko od nas.
Nemoj te izjave nece skoro...Posto to ne znas ni ti niti bilo ko od nas.
ja to onako optimisticki![]()
Optimizam je svakako potreban posle onakvih meseci...opet pokusavam da vam ukazem na gresku koju pravite...Da je cena ltc-a bila 2$ a ltc/btc 0.08 ne biste izasli u btc? Hocu da kazem da je svaki skok preko 0.03 alarm da treba izlaziti iz ltc-a u btc vrlo brzo, bez obzira na $ cenu. Tesko da ce se nabosti timing da i btc bude max kad se dosegne max ltc/btc. Ko bas voli da rizikuje uvek moze nazad u ltc. Ja ne ulazim za sada, sem povremenih pilicarskih ulaz-izlaz varijanti. Trenutno imam 0 komada ltc-a i odlicno se osecam.
Nije dobro sve preko 0.03 ako ode na 0.1 zar ne? A kao sto rece niko ne zna koja ce cena i odnos biti u buducnosti.u tome i jeste caka...sve preko 0.03 je dobro, obicno se brzo skljoka kad dobaci dotle. april, juli 2013 i huobi run 2014. Samo ludacki novembarski pump je dobacio preko 0.05 a to se desilo u par sati. Mozda se nesto promeni u mesecima koji dolaze, kada se mozda uradi neki halving hype, ali do sada svaki izlaz na 0.03+ vrlo brzo se pokazao kao pravi potez.
Nije dobro sve preko 0.03 ako ode na 0.1 zar ne? A kao sto rece niko ne zna koja ce cena i odnos biti u buducnosti.
druze moj racun se i u kafani pravi na kraju, pa prema tome tako ce biti i ovde![]()
izgleda da se pump LTC-a nastavlja prelazi 25 u kini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari