Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Opet za antenu:

If your system upgraded from a Genuine Windows 7 or Windows 8.1 license it will remain activated, but if not, you will be required to roll back to your previous OS version or acquire a new Windows 10 license. If you do not roll back or acquire a new license the build will eventually expire."

Eee ljudi, malopre sam izbrisao drajvere sa DDU I instalirao Amd 15.7.. Sve je proteklo dobro, ali problem je sto mi windows update ne nudi update za graficku.. U cemu je problem? :/

Društvo, da vam javim samo da sam odradio upgrade sa Windows 8.1 koji je aktiviran preko KMS-a na Windows 10 Pro RTM. Windows 10 ostaje aktiviran i to trajno! :) Nema potrebe raditi clean install...Ako želite efekat čiste instalacije, podesite kad vas pita setup program da Vam ne čuva aplikacije i podešavanja sa prethodnog sistema i to je to. Po završetku upgrade-a startujte Disk Cleanup i očistite Windows.old folder. Odradite backup aktivacije preko MS Toolkit-a i backup celog sistema.

Sistem radi savršeno. Nijedan problem za sad na mašini iz potpisa.

Ključ koji mi je generisan nakon upgrade-a je: QJNXR-YD97Q-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Prilozi

• win10.jpg
    win10.jpg
    197 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Ma oni su prsli, gledam sad ove ikonice pa to je uzas, sve gadno, nezgrapno, neuskladjeno, pola sistema kao XP pola kao los trip na pecurkama! Izgleda gore nego pre 2-3 meseca. X (close) od prozora kao da je za slepe i bangave, pa ogroman i dreci fali samo jos da pulsira. Pa onaj teletabis Settings, muka da te uhvati! Mislio sam da od 8ice gore ne moze ali su uspeli, delimicno su popravili ono sto nije valjalo ali su pokvarili sve ono sto je bilo ok!

Društvo, da vam javim samo da sam odradio upgrade sa Windows 8.1 koji je aktiviran preko KMS-a na Windows 10 Pro RTM. Windows 10 ostaje aktiviran i to trajno! :) Nema potrebe raditi clean install...Ako želite efekat čiste instalacije, podesite kad vas pita setup program da Vam ne čuva aplikacije i podešavanja sa prethodnog sistema i to je to. Po završetku upgrade-a startujte Disk Cleanup i očistite Windows.old folder. Odradite backup aktivacije preko MS Toolkit-a i backup celog sistema.

Sistem radi savršeno. Nijedan problem za sad na mašini iz potpisa.

Ključ koji MI je generisan nakon upgrade-a je: QJNXR-YD97Q-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Kako se drzi taj i5 sa igrama ? Mislim da je taj najslabi i5 ?

Eee ljudi, malopre sam izbrisao drajvere sa DDU I instalirao Amd 15.7.. Sve je proteklo dobro, ali problem je sto mi windows update ne nudi update za graficku.. U cemu je problem? :/
Sta da ti nudi kada su 15.7 zadnji? video bi sta su problemi da ti pregazi preko WU.
Reci hvala bogu da ne gazi vise.

Meni je 10240 bio osetno brži na virtuelnoj mašini od 10166.

Izbrisi te drajvere i instaliraj zadnje imas i za AMD i Nvidiu zadnje za win 10.
Te i jesam odma. Na istim drajverima za 8.1 ide glatko do jaja. Ukljucio vsync i spustio malo shadows i sad al ono.. ****s to kad osmica bangava radi bolje

Te i jesam odma. Na istim drajverima za 8.1 ide glatko do jaja. Ukljucio vsync i spustio malo shadows i sad al ono.. ****s to kad osmica bangava radi bolje
Ne znam sta je problem kod tebe onda, kod mene imam par fps vise
ili radi kao i pre zavisno od igre do igre.

Koji Office koristite na Win 10? Jel one programe sa Store-a ili 2013?

Poslednja izmena:
Bio sam insider sa ENTERPRISE VERZIJOM koju nisam mogao aktivirati . Stavim Win 8.1 PRO +KMS EASY aktivacija, upgrade na RTM radim preko ISO fajla ili idem na account, sa kojim sam bio insider, pa povlacim update da bih bio aktiviran trajno?
Puno toga je napisano ali nikako da pohvatam.
Sada mi je na kompu WIN 8.1 PRO

E ne vezuje se! Instalirajte 7icu ili 8icu sa lokalnim accountom i uradite upgrade na 10240 sa lokalnim accountom i bice aktiviran!

Shvatio sam za nalog, nego mogu li upgrade na 10240 preko 7-ce ultimate? Nisam siguran da li sam je aktivirao preko daz-a ili ms toolkita.
Mislim da ne skidam 8.1 ako ne mora jer sam trenutno na sbb pripaid netu pa će download potrajati.

Kako trajno iskljuciti windows defender? Uvek ga vraca. Ne treba mi antivirus.

Meni ovo nista nije jasno. Mislim da sam se prijavio za insajdera(ako je to ono sto se samo izbacuje na win 8.1 pro upise se mail i prijavi i kao 29 jula pocinje upgrade....)
E sad bilo mi je hitno da reinstaliram windows nisam vise mogao cekam i reko ajde probacu ovaj sto je neko sinoc neko postavio link nmg sada da vidim koji je jer mi ne vidi storge hdd kad sam ga instalirao :/
E sad ja sam upisao taj key sto je bio tamo na linku pri instalaciji je to proslo prijavio se na moj Microsoft account i to je proslo ali sad mi stoji da nije aktiviran i da nmg da cackam mnoga podesavanja zbog toga? :/
Pa ako moze neko da me uputi sta da radim bio bih veoma zahvalan :)

Shvatio sam za nalog, nego mogu li upgrade na 10240 preko 7-ce ultimate? Nisam siguran da li sam je aktivirao preko daz-a ili ms toolkita.
Mislim da ne skidam 8.1 ako ne mora jer sam trenutno na sbb pripaid netu pa će download potrajati.

Može, upravo radim takav upgrade na jednom laptopu.

Ne može samo da se isključi ali možeš neki drugi da ubaciš pa da ga disejbluješ ali u svakom slučaju ima da te do smrti proganja da uključiš bar neki AV.

Ukratko: Da li mi koji imamo legalnu Windows 7, mozemo da upgrade sistema odradimo bez brige?
Da li sistem ostaje aktiviran?
Da li ce biti posle problema sa licencom? 29 jul pa nadalje.

Nazad
Vrh Dno