- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Dizem ruke, vi ste opsednuti M$ accountom koji ne sluzi nicemu osim za Store i mozda sinhronizaciju.
A to nije bitno po tebi? Ti valjda imas nakacen hdd portable za backup
Dizem ruke, vi ste opsednuti M$ accountom koji ne sluzi nicemu osim za Store i mozda sinhronizaciju.
If your system upgraded from a Genuine Windows 7 or Windows 8.1 license it will remain activated, but if not, you will be required to roll back to your previous OS version or acquire a new Windows 10 license. If you do not roll back or acquire a new license the build will eventually expire."
Mora da ima feedback za insajdere oni ostaju testeri tako da ovo nista ne pokazujePa probaj nista te ne kosta! Backupuj aktivaciju posle upgradea pa uradi clean install pa vidi.
Sta ti mislis jel ti ovo http://i.imgur.com/4rwZqc1.jpg lici na RTM?
To je za Vuka i ostale insidere!Opet za antenu:
Zasto da neA mora da ima i Get Insider builds? I preview pakete i svasta nesto?
To je za Vuka i ostale insidere!
Kako se drzi taj i5 sa igrama ? Mislim da je taj najslabi i5 ?Društvo, da vam javim samo da sam odradio upgrade sa Windows 8.1 koji je aktiviran preko KMS-a na Windows 10 Pro RTM. Windows 10 ostaje aktiviran i to trajno!Nema potrebe raditi clean install...Ako želite efekat čiste instalacije, podesite kad vas pita setup program da Vam ne čuva aplikacije i podešavanja sa prethodnog sistema i to je to. Po završetku upgrade-a startujte Disk Cleanup i očistite Windows.old folder. Odradite backup aktivacije preko MS Toolkit-a i backup celog sistema.
Sistem radi savršeno. Nijedan problem za sad na mašini iz potpisa.
Ključ koji MI je generisan nakon upgrade-a je: QJNXR-YD97Q-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Sta da ti nudi kada su 15.7 zadnji? video bi sta su problemi da ti pregazi preko WU.Eee ljudi, malopre sam izbrisao drajvere sa DDU I instalirao Amd 15.7.. Sve je proteklo dobro, ali problem je sto mi windows update ne nudi update za graficku.. U cemu je problem? :/
Kako se drzi taj i5 sa igrama ? Mislim da je taj najslabi i5 ?
Sta da ti nudi kada su 15.7 zadnji? video bi sta su problemi da ti pregazi preko WU.
Reci hvala bogu da ne gazi vise.
Sta ima da citam?
Te i jesam odma. Na istim drajverima za 8.1 ide glatko do jaja. Ukljucio vsync i spustio malo shadows i sad al ono.. ****s to kad osmica bangava radi boljeIzbrisi te drajvere i instaliraj zadnje imas i za AMD i Nvidiu zadnje za win 10.
Ne znam sta je problem kod tebe onda, kod mene imam par fps viseTe i jesam odma. Na istim drajverima za 8.1 ide glatko do jaja. Ukljucio vsync i spustio malo shadows i sad al ono.. ****s to kad osmica bangava radi bolje
Procitao sinoc na kompu..."read the microsoft software license terms"Koga interseuje, deo EULA za 10ku:
http://www.zdnet.com/article/micros...-for-windows-10-no-surprises/#ftag=YHFb1d24ec
E ne vezuje se! Instalirajte 7icu ili 8icu sa lokalnim accountom i uradite upgrade na 10240 sa lokalnim accountom i bice aktiviran!
Koji Office koristite na Win 10? Jel one programe sa Store-a ili 2013?
Kako trajno iskljuciti windows defender? Uvek ga vraca. Ne treba mi antivirus.
Shvatio sam za nalog, nego mogu li upgrade na 10240 preko 7-ce ultimate? Nisam siguran da li sam je aktivirao preko daz-a ili ms toolkita.
Mislim da ne skidam 8.1 ako ne mora jer sam trenutno na sbb pripaid netu pa će download potrajati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari