Šta je novo?

LG G3

zna li neko neku applikaciju za automatic on/off dual sim a da radi na LG G3 Dual LTE telefonu
Hvala

Ja mislim da baterija ne moze da se napuni za sat vremena od +-5%-100% osim ako nemas turbo punjac, a i to nije moguce ako telefon nema podrsku za to, jer procesor punjenja ogranicava struju i ako mu je maksimum npr 1800 mA ti mozes da stavih i punjac od 5000mA on ce puniti sa maksimum 1800mA, ne znam sada da li G3 ima turbo punjenje...
Meni puni od uvek za oko sat i 45 do dva sata (od +-5% do 100%), ja mislim da ako ti puni za sat vremena da nesto tu ne valja, ili se baterija ne puni do kraja ili punjac nesto ne valja ili ne radi procesor punjenja dobro pa se puni brzo prevelikom strujom i unistava bateriju...

Poslednja izmena:
1h 50m je potrebno da se baterija napuni cela. Licno merio

Ma od 10-20% do 100%, sat ipo otprilike. Nebitno je sad to, nego vas pitam jel punjac kao oprema spada pod garanciju, da zovem da trazim novi? Sta da im kazem? Hah

Ixon,ispravan je adapter,samo sam primetio to zujanje. Ja na telefon i ostalo nemam nikakvih primerki

To je normalno. Zuji dok se ne stavi mob na njega ?

Ma od 10-20% do 100%, sat ipo otprilike. Nebitno je sad to, nego vas pitam jel punjac kao oprema spada pod garanciju, da zovem da trazim novi? Sta da im kazem? Hah
Meni u MTS-u nisu hteli da zamene punjac, obrazlozenje im je bilo da je to potrosna roba.

Poslednja izmena:
Vidi šta piše u garanciji, uglavnom važi samo 6 meseci, ja dok sam Samsunga imao menjao sam punjač posle neka 4 meseca, crko bio, u garanciji je pisalo da za telefon važi 2 godine a na bateriju i punjač 6 meseci...
Odneo u servis, ovlašćeni, rekao ne radi punjač, pogledao mi garanciju, ispitao punjač i kad je video da ne radi dao mi nov odma. 10 min sve ukupno proveo u servisu.

Pisao sam o tom romu, za sada ubedljivo najbolji,sto se tiče romova stock based

Malo je bolji barem meni, a ima i big caller foto, iskreno, onaj na Cloudi-ju kao i na vecini stock romova je preslikan sa MIUI op. sistema

Da li koristite HDR opciju na auto ili ugaseno. Meni se cini kao da je bolje kad je ukljucen HDR . Koja su vasa misljenja?

Palim je po potrebi, nekad je lepse sa, a nekada bez HDR-a. Zavisi i sta hoces da dobijes od fotografije.

Uobicajenom posmatracu je lepsa HDR fotka jer nema tamnih, tj. delova u senci.

jel postoji autorec za kitkat? nigde ne mogu da nadjem...
ako ne postoji,koji je najlaksi nacin za instalaciju recovery-a.... rutovan d855 stock 4.4.2

Ne postoji. Skini flashify, rootaj, Skini twrp (777jon je autor) i flashaj putem flashifya

Vrh Dno