Meni u MTS-u nisu hteli da zamene punjac, obrazlozenje im je bilo da je to potrosna roba.Ma od 10-20% do 100%, sat ipo otprilike. Nebitno je sad to, nego vas pitam jel punjac kao oprema spada pod garanciju, da zovem da trazim novi? Sta da im kazem? Hah
Svaki lg punjac zuji dok nije telefon prikljucen.Ixon,ispravan je adapter,samo sam primetio to zujanje. Ja na telefon i ostalo nemam nikakvih primerki
Zuji i Samsung. I napajanje na kompu npr i zavojnice na maticnoj ili grafičkoj kartici kad se optereti. Sve je to normalno.Svaki lg punjac zuji dok nije telefon prikljucen.
Vidi šta piše u garanciji, uglavnom važi samo 6 meseci, ja dok sam Samsunga imao menjao sam punjač posle neka 4 meseca, crko bio, u garanciji je pisalo da za telefon važi 2 godine a na bateriju i punjač 6 meseci...Ma od 10-20% do 100%, sat ipo otprilike. Nebitno je sad to, nego vas pitam jel punjac kao oprema spada pod garanciju, da zovem da trazim novi? Sta da im kazem? Hah
Pisao sam o tom romu, za sada ubedljivo najbolji,sto se tiče romova stock based
Problem su utičnice.Ja nesto nisam primetio da moj punjac zuji a stalno he ukljucen u struju
Ne mora da znaci, meni jedan lg zuji drugi ne. A u isti produzni su ubodeniProblem su utičnice.
Pisao sam o tom romu, za sada ubedljivo najbolji,sto se tiče romova stock based
Ubodi ih u istu utičnicu...Ne mora da znaci, meni jedan lg zuji drugi ne. A u isti produzni su ubodeni
Ima li neko ideju gde mogu kupiti originalni punjac za G3?
Ima li neko ideju gde mogu kupiti originalni punjac za G3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari