Šta je novo?

LG G3

Pozdrav drustvo, kupujem sutra polovan g3, samo mi recite na sta tacno da obratim paznju, sa cime ima probleme i sl.... Ne bih bas ispocetka da citam temu od 350 strana:)
Nekad puca plastika kod mikrofona, blastera i ulaza za sluske. Proveri krcka li zadnji poklopac i da li ekran ima nekih ostecenja. Testiraj sve opcije.

Settings>Networks>Share & Connect

a telofon ti je Dual LTE

Telefon je Dual sim, pri cemu na prvoj kartici podrzava LTE, a na drugoj samo 2G. Kada sam ga kupovao pisalo je LG G3 dual D858HK

Nekoliko nedelja nakon kupovine sam dobio azuriranje i sada radi na adroidu 5.0.1, build number LRX22G. Softverska verzija D858HK20d-HKG-XX

Od tog azuriranja nisam dobijao nova azuriranja.

Telefon je Dual sim, pri cemu na prvoj kartici podrzava LTE, a na drugoj samo 2G. Kada sam ga kupovao pisalo je LG G3 dual D858HK

Nekoliko nedelja nakon kupovine sam dobio azuriranje i sada radi na adroidu 5.0.1, build number LRX22G. Softverska verzija D858HK20d-HKG-XX

i kako ti radi na lollipopu

Ni ja ga još uvek nisam rutovao a dobro bi mi došao samo zbog Ad away.

Koja je cena otkljucavanja ovog telefona za sve mreze?
Da li se gubi garancija ovim postupkom?

Poslednja izmena:

i kako ti radi na lollipopu
Pa ok, nista dramaticno bolje niti losije od kitketa. Kako vreme prolazi tako animacije u tranzicijama pocinju malo da koce. Doduse 5 meseci nisam odradio factory reset, tako da je super. Kad backupujem podatke odradicu factory reset da vidim da li ce tada sve 100% fluidno da radi

Ako ima neko dobru navigaciju za LG G3 (iGo) sa mapama Srbije i Grčke neka mi pošalje na PM.
Hvala.

Otisao mi je punjac izgleda. Ranije se telefon full punio za sat, sat ipo a sad se fazon trosi baterija dok je na punjacu, usija se sve, od adaptera do telefona i adapter zuji. Ima li svrhe zvati ovlasceni servis, sve je jos pod garancijom, hoce li mi dati novi punjac?

Poslednja izmena:
I moj adapter zuji. Inace,danas sam uzeo ovaj telefon od clana Ixon-a,telefon je 4 meseca star,nema nijedne ogrebotine. Pre ovoga sam imao HTCD816W,koji je imao bolju bateriju. Koji ROM ima najduze trajanje baterije? Trenutno sam na CloudyG3 2.5

Kako zuji? Nije moguce da se na punjaci trosi baterija kao sto je slucaj kod clana stejer?

^^ Na istom sam rom-u, to ti je sto ti je sto se baterije tice.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno