Šta je novo?

LG G3

Ili mi se ranije nije desavalo ili ja nisam primecivao ali poslednjih nekoliko dana telefon mi se greje u predelu kamere i gde su dugmad za on/off i vol +/- i to dok je ekran upaljen a telefon nije na punjacu...

I to se dosta zagreje...skoro da se ne moze ni prst drzati na tom mestu...

Znaci pricam o normalnoj upotrebi. Citanje vesti, internet i sl operacije...

Jel se desava jos nekome?

Poslednja izmena:
Da, meni, G2 u pitanju, CloudyG2 3.2...
Mada i ogromne temperature uzele maha...katastrofa, sinoć u 22h skoro 30c...

Ili mi se ranije nije desavalo ili ja nisam primecivao ali poslednjih nekoliko dana telefon mi se greje u predelu kamere i gde su dugmad za on/off i vol +/- i to dok je ekran upaljen a telefon nije na punjacu...

I to se dosta zagreje...skoro da se ne moze ni prst drzati na tom mestu...

Znaci pricam o normalnoj upotrebi. Citanje vesti, internet i sl operacije...

Jel se desava jos nekome?
Na koliko % osvetljenja bude ekran tad?
Wifi ili 3g?
Unutra ili napolju na 40c?

Onda je malo čudno, da je napolju ne bi bilo. Vidi sa cpu z koje su temperature. Evo kod mene trenutno, čitam tt i kuckam na wa, undervolt -50 mv na svim frekvencijama i -100mv na 300 mhz.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1437680569020.png
    uploadfromtaptalk1437680569020.png
    302.2 KB · Pregleda: 174
Evo kod mene kako je...sve na defaultu
Doduse sada nije zagrejan ali kada se bude desilo uhvaticu ss

f8d5fdf4450ccdc7978cbc6341cf0aac.jpg

Poslednja izmena:
Podesio sam u Kernel Auditoru profil, i namestio da se podesi pri butu, ali čim uradim restart, vrate se default vrednosti. Jel neko zna rešenje?

I meni isto. Osvetljenje mi je na 10% i posle malo koriscenja (poruke, vesti, fb) zna da se mnogo zagreje, na cpu z gledam jednom je pisalo 82 stepena. Takodje mi jako brzo trosi bateriju, odem do faxa i nazad (to je oko 7 sati) i uobicajbo koriscenje poruke, vesti... baterija mi padne na oko 20%
Takodje sam primetio nocu kada ga stavim da se puni da se restartuje sam od sebe. I par puta mi je pisalo da je maticna stala.
Da napomenem da imam od 16 gb. Slikacu i ja kada mi se zagreje.

Ja svakako mogu da preporučim chupa chups kernel i undervolt u njemu. Praktično je stock tako da radi stabilno, a dobijate malo manje grejanje.

Kakve to sada ima veze sa povratkom na put g2 ? Ne mogu biti vise razliciti.

Druga stvar sto ce ovaj mob izaci tek u martu ,mada Qualcomm i lg su prst u pedu pa je sve moguce

To znači da če G4 Pro tema biti najposećenija i tema sa najviše komentara na forumu kao G2 :D
Samo ako cena bude korektna ...

I meni isto. Osvetljenje mi je na 10% i posle malo koriscenja (poruke, vesti, fb) zna da se mnogo zagreje, na cpu z gledam jednom je pisalo 82 stepena. Takodje mi jako brzo trosi bateriju, odem do faxa i nazad (to je oko 7 sati) i uobicajbo koriscenje poruke, vesti... baterija mi padne na oko 20%
Takodje sam primetio nocu kada ga stavim da se puni da se restartuje sam od sebe. I par puta mi je pisalo da je maticna stala.
Da napomenem da imam od 16 gb. Slikacu i ja kada mi se zagreje.

Nesto tu nije dobro, nesto trci u pozadini i drzi proc na 100%, skini BBS ili tako nesto i proveri sta ti trci u pozadini i koliko dugo...
Sta ti kaze Battery Use?

http://www.phonearena.com/news/LG-t...this-year-tips-CEO-is-that-you-G4-Pro_id71867
http://www.phonearena.com/news/LG-G...-820-SoC-4GB-of-RAM-and-a-27MP-camera_id70572

Ovo mi deluje kao povratak na put G2-e :)

6" Quad HD display,
Snapdragon 820,
4 GB of RAM,
32GB/64GB of internal storage,
27 MP back camera,
8 MP front camera,
Metal body...

SICK!!! :D

misliš biće opet potrebno da se fixuje nov tel + 3-4 cara po danu koja ga u tom procesu brikuju? :D

Kakav brick - pa nije to samsung :)
Možeš da mu radiš šta hoćeš jer je softverski neuništiv i da posle toga imaš garanciju ;)

Tako je imaš izbor - rut, rom, kernel, aplikacije na srpskom i ostane garancija :)
Samsung nemaš izbor (ili je krajnje sužen ) + nema garancije...

Ma ima ludilo još pride dobiješ i besplatnu poruku da to ne radiš, osim toga i Samsung pay ti proradi :D

Pa logicno da samsung pay ne radi kada je rutovan mob.. Cak sta vise ja bih to sam odradio posle ruta

pa dobro... a kako će raditi samsung pay na g4 kad dobije root? :)

Ne znam videćemo :)
Evo na note 4 još čekamo 5.1 Android - baš danas izašla nova verzija 5.0.1 ali za Peru :D

Pera loguje prilikom poziva 2 sekunde iako su ga izbacili pre par sati :)

Vrh Dno