acivi_nik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2010
- Poena
- 300
Hvala hvalaNe postoji. Skini flashify, rootaj, Skini twrp (777jon je autor) i flashaj putem flashifya
stavljen cloudy i za sad odlicno radi.
Hvala hvalaNe postoji. Skini flashify, rootaj, Skini twrp (777jon je autor) i flashaj putem flashifya
Na koliko % osvetljenja bude ekran tad?Ili mi se ranije nije desavalo ili ja nisam primecivao ali poslednjih nekoliko dana telefon mi se greje u predelu kamere i gde su dugmad za on/off i vol +/- i to dok je ekran upaljen a telefon nije na punjacu...
I to se dosta zagreje...skoro da se ne moze ni prst drzati na tom mestu...
Znaci pricam o normalnoj upotrebi. Citanje vesti, internet i sl operacije...
Jel se desava jos nekome?
60-80% maksimalno,wifi i u stanu gde radi klima...Na koliko % osvetljenja bude ekran tad?
Wifi ili 3g?
Unutra ili napolju na 40c?
I meni isto. Osvetljenje mi je na 10% i posle malo koriscenja (poruke, vesti, fb) zna da se mnogo zagreje, na cpu z gledam jednom je pisalo 82 stepena. Takodje mi jako brzo trosi bateriju, odem do faxa i nazad (to je oko 7 sati) i uobicajbo koriscenje poruke, vesti... baterija mi padne na oko 20%
Takodje sam primetio nocu kada ga stavim da se puni da se restartuje sam od sebe. I par puta mi je pisalo da je maticna stala.
Da napomenem da imam od 16 gb. Slikacu i ja kada mi se zagreje.
http://www.phonearena.com/news/LG-t...this-year-tips-CEO-is-that-you-G4-Pro_id71867
http://www.phonearena.com/news/LG-G...-820-SoC-4GB-of-RAM-and-a-27MP-camera_id70572
Ovo mi deluje kao povratak na put G2-e
6" Quad HD display,
Snapdragon 820,
4 GB of RAM,
32GB/64GB of internal storage,
27 MP back camera,
8 MP front camera,
Metal body...
Pa ni Samsung "ne možeš" na brick-uješ... Šta god da se dogodi, flash Odinom i ćao...Kakav brick - pa nije to samsung
Možeš da mu radiš šta hoćeš jer je softverski neuništiv i da posle toga imaš garanciju![]()
onda je bilo baš puno onih što su mu "radili šta su hteli" :dKakav brick - pa nije to samsung
Možeš da mu radiš šta hoćeš jer je softverski neuništiv i da posle toga imaš garanciju![]()
Cekaj da se skupe pare jednom jedinom devu tamoi kako ide root na G4?![]()
Slabije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari