Imam jedan problem. Dugo vremena kretanje medju otvorenim tabovima je radilo savrseno. Onda je odjednom totalno prestalo (ctrl+tab nije nista radilo). Od tada pokusavam da vratim na prethodna podesavanja, ali nikako ne uspevam. Mozda ce zvucati smesno, ali ne znam kako, po kom principu je kretanje radilo, ali znam da mi je super odgovaralo. Sada, probao sam sve kombinacije sa slike i ni jedna nije ta koja je bila. Ovo kretanje na desno ili levo je kretanje za jedan tab desno ili levo, sto mi ne odgovara. Onda sam nasao ovo switch to previously opened tab, sto sam mislio da je to sto je bilo, ali to radi switch samo izmedju dva taba, bez obzira koliko ih je otvoreno. Kazem, ne znam kako je ranije to islo, ali cini mi se da je isao prvo na prethodno aktivni tab, pa onda na tab pre njega i tako nesto mozda. Zna li neko kako je to bilo do skoro i kako ovo da podesim, jer me izludjuje?
Novi problem na Operi Next.Nece vec par dana da mi pusti ni jedan video iz youtube-a. Tacnije kada pokusam da pustim youtube video sa youtube sajta, samo mi ide onaj loading kruzic. Kada pustim neki embed video na nekom drugom sajtu, pusta ga. Sta to moze da bude? :/
Probaj da browser://flags/#experimental-start-page staviš disable.
radi li vam kretanje kroz tabove uz pomoc ctrl+tab?
meni ne radi u poslednjoj verziji na stable i dev kanalima...
ne znam da li je njihov bug ili je do nekih ekstenzija...
Posle danasnjeg updejta pomeretio se speed dial, sada je out zumiran tj. sitnije je. Ovde ne mogu da nadjem za podesavanje browser://flags/#experimental-start-page a znam da je neko ovde u temi to spominjao, pogledao sam zadnjih 10 str. i nisam nasao.
tnxPročitaj moje prethodne komentare na temi.
Kako da obrišem neki sajt iz address bara?Kada ga obrišem iz istorije,on se i dalje pojavljuje u address baru!
Je l' si probao da obrises cookies od tog sajta ?
Pricas o ovome?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari