Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem je sto sam izgubio bilo kakvo interesovanje za glavne likove i to sta ce se njima desiti vec zadnje 2-3 sezone, seriju bukvalno gledam iz navike ocekujuci 2-3 dobre epizode po sezoni, sto i dobijam.

Iskreno ne slazem se sa bilo kakvom kritikom Dark Matter - serija je fenomenalna zabava. Poslednja epizoda odlicna. Bukvalno mi je sad omiljena serija od ovih koje se trenutno emituju.

Iskreno ne slazem se sa bilo kakvom kritikom Dark Matter - serija je fenomenalna zabava. Poslednja epizoda odlicna. Bukvalno mi je sad omiljena serija od ovih koje se trenutno emituju.
Ja sam odgledao prve 3 i veceras cu 4. epizodu, takodje mislim da je odlicna, nisam cepidlaka da gledam koliki im je budzet ili da li su efekti vrhunski i slicno, dobra hemija izmedju glumaca, zanimljiva prica i odlicna izvedba uzimajuci sve u obzir. Isto mi se dopada I Killjoys, koji deli neke osobine Dark Matter -a ali ima neki svoj smek koji mi se dopada.
Opet pitanje - da li je neko gledao Fortitude? Gledao sam prvu epizodu i mada mi se "vajb" dopada zbog lokacije i glumaca, nekako me je smorila prva epizoda. Ako je neko gledao vise, svaki komentar je dobrodosao.

Poslednja izmena:
I ja pratim dark matter i killjoys, sasvim su ok

Počeo sam da gledam Dextera,za sada ocena 10/10. Pre nego što sam je pustio pomislio sam da je ovo još jedan shit poput Bones,NCIS itd.ali ovo je nešto potuno drugačije.

Tebi onaj Star Gate brzo izadje iz pamcenja, ako ti je Dark Matter fenomenalna zabava :D Serija jeste zabavna, ali prilicno je spora, lagana i nekako dumbed-down. Imaju tri prilicno dobra glumca/glumice, ali ovaj "glavni" (One) je nekako previse neubedljiv i priglup (prvo kao glumac, drugo kao lik).

Počeo sam da gledam Dextera,za sada ocena 10/10. Pre nego što sam je pustio pomislio sam da je ovo još jedan shit poput Bones,NCIS itd.ali ovo je nešto potuno drugačije.

Ma kakav NCIS i slicne genericke serije, ovo ti je za tri klase bolja serija. Narocito prve 4 sezone :)

Tebi onaj Star Gate brzo izadje iz pamcenja, ako ti je Dark Matter fenomenalna zabava :D Serija jeste zabavna, ali prilicno je spora, lagana i nekako dumbed-down. Imaju tri prilicno dobra glumca/glumice, ali ovaj "glavni" (One) je nekako previse neubedljiv i priglup (prvo kao glumac, drugo kao lik).

dobro, snalazi se i pliva sa ostalima. Evo sta mi se svidja za sad:

1. otvaranje misterija - ovako se pravi TV Show. To je danas ekstra za gledanost i to je aspekt na koji i ja padam. Dakle sad imamo tri misterije - ko su oni, sta je iza vrata, sta ce im na brodu modul za subspace .. ? suspense is killing me :)

2. odlicna hemija i dinamika izmedju svih na Raza-i. Otvaranje likova za kratak period i vezivanje za njih. Tri (kurt rasel lik) je do sada dobio najvise simpatija i pogotovo sto je odbio Dvojku za sex sad, Jedan (pretty boy) koji je u celoj prici glas razuma, Dvojka koja je iako zensko, izdefinisala sebe kao vodju Raza-e, sto je ekstra, Cetvorka koji je neki nindza misterious, Petica (pixie) koja je tu pitaj boga kako i empata je, i Sestica koji je pre svega ekstra glumac u potrazi za dobrom ulogom, a ovde je zapravo neki zestoki Military man i posle Keca najvise razuma i savesti.

3. Android - riba je fantasticna. Zameraju joj mnogi, ali samo zato sto ne vide poentu. Cela Raza postava je zapravo neki eksperiment, a ona ce da se ispostavi kao prvi komplet humanoidni android, evo garantujem. Namerno je prikazan android u klinici na outpost-u, kako bi se izvukla paralela izmedju nje i Raza Androida, a ova glumica Zoe Palmer savrseno odradjuje te sublininalne poruke - kada troluje ekipu sa izvestajima, kada se jedva-nasmeje (kako to brdo ljudi ne vidi), roll-eyes u prilikama, sve te sitne stvari koje ocigledno hejteri ne vide, e ova glumica to radi savrseno, a to je cela njena poenta - ono sto ce da postane, odnosno razotrkije se.

Spoiler bi ti rekli sada, da nije tako lagana serija :D

Nije neko remek delo, ali sasvim OK serija. Slicno mislim i za Killjoys.

dobro, snalazi se i pliva sa ostalima. Evo sta mi se svidja za sad:

1. otvaranje misterija - ovako se pravi TV Show. To je danas ekstra za gledanost i to je aspekt na koji i ja padam. Dakle sad imamo tri misterije - ko su oni, sta je iza vrata, sta ce im na brodu modul za subspace .. ? suspense is killing me :)

2. odlicna hemija i dinamika izmedju svih na Raza-i. Otvaranje likova za kratak period i vezivanje za njih. Tri (kurt rasel lik) je do sada dobio najvise simpatija i pogotovo sto je odbio Dvojku za sex sad, Jedan (pretty boy) koji je u celoj prici glas razuma, Dvojka koja je iako zensko, izdefinisala sebe kao vodju Raza-e, sto je ekstra, Cetvorka koji je neki nindza misterious, Petica (pixie) koja je tu pitaj boga kako i empata je, i Sestica koji je pre svega ekstra glumac u potrazi za dobrom ulogom, a ovde je zapravo neki zestoki Military man i posle Keca najvise razuma i savesti.

3. Android - riba je fantasticna. Zameraju joj mnogi, ali samo zato sto ne vide poentu. Cela Raza postava je zapravo neki eksperiment, a ona ce da se ispostavi kao prvi komplet humanoidni android, evo garantujem. Namerno je prikazan android u klinici na outpost-u, kako bi se izvukla paralela izmedju nje i Raza Androida, a ova glumica Zoe Palmer savrseno odradjuje te sublininalne poruke - kada troluje ekipu sa izvestajima, kada se jedva-nasmeje (kako to brdo ljudi ne vidi), roll-eyes u prilikama, sve te sitne stvari koje ocigledno hejteri ne vide, e ova glumica to radi savrseno, a to je cela njena poenta - ono sto ce da postane, odnosno razotrkije se.
E Dzeksone, svaka ti je zlatna! Hteo sam nesto slicno da kazem Ali sazetije, mrzelo me da pisem, hvala ti na ovoj "quick obdukciji" serije za one koji se ne udubljuju previse pa misle da je trash.

Dark Matter je jedna od onih serija koju jedva cekam sledecu epizodu.
Simpaticna ekipa pre svega. A i nije pretenciozna serija.
Danas krece druga sezona The Strain koga zanima

Dark Matter je jedna od onih serija koju jedva cekam sledecu epizodu.
Simpaticna ekipa pre svega. A i nije pretenciozna serija.
Danas krece druga sezona The Strain koga zanima
Uh The Strain! Jedva cekam, meni je prva sezona bila vrh, konacno nesto na temu vampira a da nisu nesto tipa tinejdz/svetlucavi/slomljenihsrca/urbanocool vampirici...The Strain mi se bas svideo, celokupna atmosfera je bila extra a gledao sam ga iskljucivo nocu sa slusalicama radi kompletnog ugodjaja :D

Zavrsio Orange is the new black trecu, sjajna. Sad mi zao sto nikad nisam zavrsio Weeds, mnogo je dobar stil Jenji Kohan.

Ne znam sta gledati sad..

Jel' ovo zasnovano na knjizi "Mac od Shanare"? Knjiga mi se svidela dok sam je citao kao mali, posle sam shvatio da je kopija "Gospodara prstenova".
Pozdrav
Ja sam tu knjigu procitao negde u 5. ili 6. razredu Ali nema sanse da se setim sta se tu dogadjalo, opet je to bilo pre oko 30 godina [emoji1] Ovo mi stvarno izgleda sjajno, barem u trejleru, iskreno se nadam da ce biti dobro...

Jel' ovo zasnovano na knjizi "Mac od Shanare"? Knjiga mi se svidela dok sam je citao kao mali, posle sam shvatio da je kopija "Gospodara prstenova".
Pozdrav
Jeste serija je zasnovana na knjizi "Mač od Šanare" ja sam je čitao u 7-8 razredu pre nekih 27-28 godina.Koliko se sećam radnja je smeštena u post apokaliptični svet,tj svet posle Nuklearnog rata,koji je vraćen na znanje i veštine Gvozdenog doba.Zato se vide ove gradjevine što su u naše doba izgradjene.

Green Arrow nam dolazi od oktobra [emoji2]

https://youtu.be/hP3pi_unmf0

1bc54ce628285020faceffc282093255.jpg

The Flash u oktobru nam dolazi novi Reverse Flash ZOOM najbrži od svih spedstera,daleko brzi i jači od Flash-a.

https://youtu.be/3YFN8C6IPg8

Poslednja izmena:
Pogledao sam prve dve epizode Dark Matter. Bas fina serija, hvala na preporukama!

Pogledao Mr. Robot prvu.. Dobra je sta znam, nervira me malo voice over njegovih misli i objasnjavanja svega sto radi, mislim da bi skapirali i bez toga. Dosta dobrih monologa i opisa drustva kao da sam ja pisao, a opet i dosta Arrow-kolikih scena i dijaloga.. Nastavicu u svakom slucaju, hvala za preporuku.

Pa kvalitet je na nivou Arrow-a. Ja ću baš danas 3, 4 i 5 pogledati, da vidim da li se šta popravilo. Prve dve su bile očajne i jadne. Teško da može gore od toga ;)
Tematika je nova kao pa je zbog toga zanimljivo ali se slazem da je sve jadno uradjeno, npr. ona borba pred kraj druge epizode je prejadna stvarno hahah :)

Poslednja izmena:
Mr Robot ep 3 je uvela nesto sto ja ne zelim da gledam, a to je forsiranje LGBT-a odnosno pede*luka i zbog toga mi je serija opasno pala u ocima, i ako nastave sa direktnim scenama trpanja dva lika, necu vise nijednu epizodu pogledati.

Lik uopste nije jge nego se samo zrtvovao za cilj. Verovatno je mogao i drugacije da resi, ali kako bi onda propagirali "ljubav".

Tematika je nova kao pa je zbog toga zanimljivo ali se slazem da je sve jadno uradjeno, npr. ona borba pred kraj druge epizode je prejadna stvarno hahah :)

Treća je tipična "Stranded for no reason" filler epizoda. Tek četvrta ima nekog smisla. Uglavnom ima jako puno klišea iz Stargate-a. Sreća njihova pa nisu otkazani na osnovu pilota.

Ha ha David Hewlett je u petoj ...

Poslednja izmena:
Успели су да гејпедерлук учине законски прихватљивим, а кроз филмове,серије и музику га форсирају да буде и друштвено прихватљив... GoT, Walking dead... Само сам чекао да се још Рагнар и онај свештеник појебу па да успеју и Викинге да ми огаде.

Успели су да гејпедерлук учине законски прихватљивим, а кроз филмове,серије и музику га форсирају да буде и друштвено прихватљив... GoT, Walking dead... Само сам чекао да се још Рагнар и онај свештеник појебу па да успеју и Викинге да ми огаде.
Buhahaha zagrcnuh se sa kafom kad pomenu Ragnara i svestenika, pretpostavljam da mislis na Athelstana, mada ono, jeste lepuskast momak... :D Tacno je da se sve vise propagira LGBT u serijama/filmovima, ja licno nemam nista protiv njih ali negde su bas preterali sa propagiranjem istog...Secam se npr Torchwooda i onog kapetana, pa The Wire sa Omarom, pa Six Feet Under itd primera ima dosta, negde u nekoj seriji to legne a negde ne i vidi se da je jedini razlog ubacivanja upravo propagiranje LGBT...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno