Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo gledam X-Files od pocetka, prekjuce krenuo. 😀

Ukratko :

Hannibal - smara, bataljujem da gledam (da nije kvalitetnog glavnog glumca serija bi propala posle 2 epizode )

True Detective - kao da sam počeo da gledam novu seriju 🙂

Mr. Robot - odličan početak!

TD druga sezona u suštini i jeste druga serija.

Mr Robot mene nerviraju glumi, nekako su mi iritanntni

Hvala na ažurnosti, vidim prati se gradivo 🙂

Meni je Daredevil uz Mr. Robota najbolja nova serija koja je pocela da se emituje ove godine 🙂

Inace, ako ima ovde nekog ko prevodi dobro, nek uzme da prevodi Mr. Robota vidim da nema novih prevoda uopste 🙂

Poslednja izmena:
Da, to je taj, NF.WEBRip.DD5.1.

Nisam proverio na prijevodi online, samo tamo ima, a na titlovi.com niko nije postavio prevod za drugu epizodu...

Glupa serija... otprilike kako malo dete zamislja diktatore, ali ipak nije bas za klince... osim sto ima prikaz prelepih suncanih predela, mislim da ne vredi nicemu 🙂

gos'n Robot pocinje polako da se uoblikuje. Dobra treća epizoda.

Ovaj novi Teen Wolf (ceo season 5 btw) mi je nekako skroz meh, samo uvode neke nove likove a pitanje je koliko ce uopste zanimljiva biti prica.. Mada kako mi se cini ovi zlocinci su toliko OP da bi serija mogla da se zavrsi da oni to zele.. :d

Pa i nisu uvedeni neki ko zna koji likovi, samo 4 nova

mali vuk sto se folira da oce u Scott-ov pack
ova mala sto je Kanima
ovaj mali sto ga poslao Stalinski u zatvor
ova mala sto se proziva sa ovim brucosem (sto ga Scott slucajno ugrizo)

Fensi lik (sto pomaze crnome geju i brucosu) iz drugog Pack-a je iz proslih sezona iz price o Dukelianu, a pritom nema vise Dereck-a.

Dobar je Teen Wolf, sto se mene tice, odlicna zabava.

gos'n Robot pocinje polako da se uoblikuje. Dobra treća epizoda.

Dobra serija, mozda i jedina koja vredi da se prati ovog leta...

Ali mi je donekle i predvidljiv dalji tok radnje jer....

Kako odmice serija tako imam utisak da su maznuli ideju Fight Club-a i malo preoblicili, odnosno da glavni lik poput Nortona ima poremecaj visestruke licnosti u vidu "Mr.Robota (jer Slejtera niko ne primecuje osim njega).

Il gledao neko prve dve epizode nove sezone Extant?
Il bolja od prve?
Pocetak slab malko, lici mi na stil Dosije Iks, ili nesto tako pomalo...
Imam utisak da neki glumci iz prosle sezone su posizeli (kao Gillian Anderson 😀), nece vise da glume, i nasli su "nacin" za to 🙂

Ali, ima sanse za sada.

Pa i nisu uvedeni neki ko zna koji likovi, samo 4 nova

mali vuk sto se folira da oce u Scott-ov pack
ova mala sto je Kanima
ovaj mali sto ga poslao Stalinski u zatvor
ova mala sto se proziva sa ovim brucosem (sto ga Scott slucajno ugrizo)

Fensi lik (sto pomaze crnome geju i brucosu) iz drugog Pack-a je iz proslih sezona iz price o Dukelianu, a pritom nema vise Dereck-a.

Dobar je Teen Wolf, sto se mene tice, odlicna zabava.

Pa nzm, mozda si u pravu, prosto nemam taj kul feel&expectation koji sam imao u prve 3 sezone (u 4-toj mi je vec nekako poceo degradation), kao da se bespotrebno rasplinjavaju, ne znam - vise mi nije to to... Mada isto mi vazi i za Supernatural, zadnjih par sezona, Castle sam gledao pa dosadio, isto Bones, Archer isto gubi car, sve one realno gube na kvalitetu...

Prosto covek realno nema nesto kvalitetno da gleda sto se tice TV-a, nista sto ostavlja bez daha... Sve je to sad komercijala.

Vidim više niko ne komentariše Wayward pines.Jel su to mnogi odustali od te serije.Ja sam pogledao i 7 ep večeras ali u ovoj seriji i nema nekih dešavanja..Presipanje iz šupljeg u prazno.Nastavljam treću sezonu Under the Dome,prve dve ep.su baš bezveze,preterana fantastika,pa mi cela ekipa u seriji izgleda pogubljena..

Meni je Wayward Pines jedna od najboljih koje se trenutno emituju, mada ima vrlo iritantnih likova (sin, a u zadnje vreme i majka), sad me podseti i 8-mu da gledam 🙂

Pines. Dobra epizoda kao najava za sledecu ep 🙂 makar se desava nesto konkretno,upucali su u poslednjih par ep..

Meni su svi likovi u Wayward Pines izuzetno iritantni, samo me prica drzi. Ali sad sam uzeo knjigu da citam, i mnogo je bolja 😉

Meni je Wayward Pines jedna od najboljih koje se trenutno emituju, mada ima vrlo iritantnih likova (sin, a u zadnje vreme i majka), sad me podseti i 8-mu da gledam 🙂

E da znaš ne zna se ko je gori da li onaj klinac ili majka koju su kao pokupili sa ulice pošto tako loše glumi da je katastrofa!

Da, WP ima veoma lošu glumu. Dal' su glumci loši, ili cela produkcija štedi (pa se scene na snimanju minimalno ponavljaju) il' je režiser nezahtevan, ne znam... I na specijalnim efektima se stiče utisak da je budžet serije nategnut.

Uglavnom, i dalje mi je priča puna rupa. Pogotovo vremenska rupa od čak 2000+ godina tokom koje je cela organizacija tog budućeg WP-a bila konzervirana u hibernaciji. Dojmim se da onaj doktor i sestra mu kriju još nešto i to od svih, čak i od ovih u nadgledanju i osiguravanju WP-a.

Al' i pored toga, i dalje drži pažnju.

Poslednja izmena:
^^ Mene pitaš?

Evo:

a96677_festiva2.jpg

😛

Ne znam šta će biti. Nagađam

Poslednja izmena:
Mislim da te kritikuje sto gornji post nisi stavio u spojler tag...

Isprica celu seriju i dva pasusa i nikom nista.. 🙂 postoje ljudi koji mozda nisu ni poceli da gledaju seriju..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno