Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, to, ja rek'o epizode prošle, svi gledali pa nema šta da se krije, jer pričam o onom što je bilo. Al' sam smetnuo s' uma da će neko to gledati kasnije... Sorry, ispravio sam.

Mr Robot, smorio me sa nekim scenama. Preterase ga.

Mr Robot, smorio me sa nekim scenama. Preterase ga.

Ja i dalje ne mogu da odlucim dal mi se svidja serija ili je mrzim. Neke scene stvarno nisu potrebne.
Prva epizoda je bila fenomenalna, druga nije imala nikakve veze sa hakovanjem a trecu da ne spominjem.

WP, да нема основне идеје серије одустао бих од гледања одавно. Серија је не пуна рупа него тоталних глупости које не би могао да смисли ни онај ретард што је избљувао Лост и Прометеја.
ком к... служи електрични цврчак у цвећу, људи еволуирали у монструме за 2к година, чему служи она оградетина када су већ унутра, чему оно клање на тргу, ништа метак, инекција него баш нож!? Као не би поднели ружну истину да је свет пропао него пристају да живе туђе животе под претњом клања.
Кола, хеликоптер, шта све не, сачувано 2к година под прстом прашине. Тек да не коментаришем криминалистичке методе и једног и другог шерифа. Отприлике као да је Мирјам писала сценарио...
Баш ме занима, ко је читао књигу, да ли и тамо оно изгледа овако наивно као на ТВ?

Poslednja izmena:
Ja i dalje ne mogu da odlucim dal mi se svidja serija ili je mrzim. Neke scene stvarno nisu potrebne.
Prva epizoda je bila fenomenalna, druga nije imala nikakve veze sa hakovanjem a trecu da ne spominjem.

Serija je bolno spora, ali ima neki šmek da te odvuče da je pogledaš, - (minus) nepotrebne scene.

@milkobgd, nije tako naivno u knjizi.
Iako ovaj citat nema veze sa Pajnsom u knjizi je svet unutra više prikazan ovako:
Civilizovanost i još više ljudskost ovog paralelnog sveta pred nama se postepeno rastaču. Tako polako uviđamo da se stroga i netrpeljiva podela na svet “unutra” i svet “napolju” graniči sa besmislom. U stvari to je paničan pokušaj onih “unutra” da se izbore za legitimnost razlikovanja od onih “napolju”.

Poslednja izmena:
True Detecrive - Objašnjava!
8,5/10

WP, да нема основне идеје серије одустао бих од гледања одавно. Серија је не пуна рупа него тоталних глупости које не би могао да смисли ни онај ретард што је избљувао Лост и Прометеја.
ком к... служи електрични цврчак у цвећу, људи еволуирали у монструме за 2к година, чему служи она оградетина када су већ унутра, чему оно клање на тргу, ништа метак, инекција него баш нож!? Као не би поднели ружну истину да је свет пропао него пристају да живе туђе животе под претњом клања.
Кола, хеликоптер, шта све не, сачувано 2к година под прстом прашине. Тек да не коментаришем криминалистичке методе и једног и другог шерифа. Отприлике као да је Мирјам писала сценарио...
Баш ме занима, ко је читао књигу, да ли и тамо оно изгледа овако наивно као на ТВ?
U knjizi je dosta bolja situacija...

Vrata za izlaz iz grada se ne otvaraju na dugme, postoji koliko toliko logicno objasnjenje za javna pogubljenja, oni mutanti se ne nalaze na 5 minuta od grada vec ihahaj daleko, i skroz drugacije se prolazi do njih. Zanimljivo je da je serija dosta naprednija od knjige u smislu brzine odvijanja radnje a istovremeno je zbrzana i neubedljiva. Generalno, tesko s.r.anje, ja sam izdrzao 5 epizoda i ne mogu da se nateram da gledam dalje.

Ubijanje u knjizi je nešto između linča i festivala... kao neki paganski ritual u kom učestvuju i deca. Dosta jezivo.

Jel gledao neko Powers, mislim da ima 4 epizode, podloga je strip / igra za Play Station, gledao sam prvu epizodu, simpatican glavni lik...

Pogledao sam trejler sto su izbacili za 6 sezonu T.W. Dead i nisam nesto odusevljen. Mozda i batalim da gledam tu seriju.
Vidim da neki na YT komentarisu da ce biti bar 12 sezona TWD :zgran:

Izgleda cool, ali ce ga sigurno razvuci na 200 sezona kao i got.

Odgledao sam prvu epizodu Peaky blinders i nije me odusevila. Nikako mi nije drzala paznju. Da li se zakuvava kasnije sa malo vise akcije i zapleta ili ide tako sporo sve vreme?

Izgleda cool, ali ce ga sigurno razvuci na 200 sezona kao i got.

Odgledao sam prvu epizodu Peaky blinders i nije me odusevila. Nikako mi nije drzala paznju. Da li se zakuvava kasnije sa malo vise akcije i zapleta ili ide tako sporo sve vreme?

zakuvava se, dobra je to serija.

edit: nije nesto brza i puna dogadjanja ali je svakako vredna gledanja.

Poslednja izmena:

Ovo obećava!,)

Uh ovo izgleda obecavajuce, uzimajuci u obzir rezisera I ekipu, kao i sam trejler! Nadam se da nece da razocara kad bude pusteno...
P.S. jel gledao neko britanski Humans, gledao prvu epizodu, onako mi he,nit' tamo ni 'vamo pa ako ima neko komentar da znam da li vredi gledati.

Poslednja izmena:
Pogledao sam trejler sto su izbacili za 6 sezonu T.W. Dead i nisam nesto odusevljen. Mozda i batalim da gledam tu seriju.
Zlo i naopako ako bude toliko sezona, i ovako su smorili zesce. Vestacko razvlacenje radnje na silu, ne kapiraju da sve sto je bilo u stripu ne mora da bude i u seriji. Sad bi trebali da zaokruze pricu i zavrse seriju, sve preko je suvise.

Poslednja izmena:
Spin off Fear the Walking dead izgleda 3 puta bolje.

Ovo koliko sam skapirao se dogadja pre originala TWD. Ne znam, smorila me ova tematika sa zombijima tako da nemam neka ocekivanja od serije....
Zlo i naopako ako bude toliko sezona, i ovako su smorili zesce. Vestacko razvlacenje radnje na silu, ne kapiraju da sve sto je bilo u stripu mora da bude i u seriji. Sad bi trebali da zaokruze pricu i zavrse seriju, sve preko je suvise.

Ocigledno je da imaju veliku gledanost i nastavice da snimaju ovo u nedogled, dokle god ljudi budu gledali seriju.

Jel gledao neko Powers, mislim da ima 4 epizode, podloga je strip / igra za Play Station, gledao sam prvu epizodu, simpatican glavni lik...
Ja sam odgledao par epizoda na ps4 i nije me privukao. Glavni lik zanimljiv ali nisam osetio potrebu da nastavim sa gledanjem.

Ja sam odgledao par epizoda na ps4 i nije me privukao. Glavni lik zanimljiv ali nisam osetio potrebu da nastavim sa gledanjem.
Tja, prica mi zvuci ok i glavni lik je ok ali kao da fali neki "lepak" koji sve to povezuje... Sad, mozda je rano za takve zakljucke posle prve epizode ali rekoh ipak da pitam ako je neko vec gledao pa da ustedim vreme...

Uštedi vreme.

Cela prva sezona je mlaka i nedorečena. Osim Sharlto Copley-a, svi se ponašaju kao da su u nekoj seriji koju producira tim iz kraja. Policajka/partnerka... žena iritira i jednostavno smeta. Mnogo bolju hemiju (od novijih cop serija) su imali Karl Urban i Michael Ealy (Almost Human, dok nije otkazana).

Nemaš ništa novo i interesantno videti, a i neke originalne ideje na koje naiđeš, biće loše odrađene/razrađene, da ćeš samo poželeti sa premotavaš epizode čisto da vidiš šta će se desiti na kraju sezone.

Ovo koliko sam skapirao se dogadja pre originala TWD. Ne znam, smorila me ova tematika sa zombijima tako da nemam neka ocekivanja od serije....

Ocigledno je da imaju veliku gledanost i nastavice da snimaju ovo u nedogled, dokle god ljudi budu gledali seriju.
Imas trailer.
Prica prati neke doktore u vreme kad je to krenulo da se desava sve

Uštedi vreme.

Cela prva sezona je mlaka i nedorečena. Osim Sharlto Copley-a, svi se ponašaju kao da su u nekoj seriji koju producira tim iz kraja. Policajka/partnerka... žena iritira i jednostavno smeta. Mnogo bolju hemiju (od novijih cop serija) su imali Karl Urban i Michael Ealy (Almost Human, dok nije otkazana).

Nemaš ništa novo i interesantno videti, a i neke originalne ideje na koje naiđeš, biće loše odrađene/razrađene, da ćeš samo poželeti sa premotavaš epizode čisto da vidiš šta će se desiti na kraju sezone.
Hvala na informacijama posto imam prilicno skinutih serija na cekanju pa da ne gubim vreme na nesto Sto je lose.

P.S. jel gledao neko britanski Humans, gledao prvu epizodu, onako mi he,nit' tamo ni 'vamo pa ako ima neko komentar da znam da li vredi gledati.
Gledam ja, odlicna serija dosta mi se vise svidela od real humans (dosta sporije se odvija radnja a i jezik mi nije legao). Glumica iz IT Crowds-a potpuno drugi lik vide se da je prava glumica. Pogledaj dalje meni je sve zanimljivija i zanimljivija :)

Gledam ja, odlicna serija dosta mi se vise svidela od real humans (dosta sporije se odvija radnja a i jezik mi nije legao). Glumica iz IT Crowds-a potpuno drugi lik vide se da je prava glumica. Pogledaj dalje meni je sve zanimljivija i zanimljivija :)
Hocu, hvala. Izgleda mi zanimljivo na prvu loptu. Real humans nisam gledao pa ne mogu da uporedjujem. Znaci, Humans is a go!

Почела Rectify 3.сезона, после по мени одличне прве и катастрофа друге.

Odgledao sam prve 3-4ep, koliko ih je bilo, radnja je onako, ok da kažem ali nikako ne mogu da podnesem britanski engleski, bataljevam seriju...

Ja mislim da je ovo trejler za prvi deo sezone, onaj kad se ništa ne dešava. U drugom će morati Negana da predstave. Bio je u 5x01 epizodi kratko, vreme je već. Previše su otegli. Mislim da će tek tad serija dobiti novi život i dinamiku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno