Kako si uspeo da rootujes 30b? Ja sam na njemu i one "autoalatke" sa xda ne rade, pushuje podatke ali nemam root. Nisam imao vremena da se zezam sa onim manuelnim metodama mada koliko vidim, moracu tako ... A i ja sam zapeo za Cloudy rom
Kako si uspeo da rootujes 30b? Ja sam na njemu i one "autoalatke" sa xda ne rade, pushuje podatke ali nemam root. Nisam imao vremena da se zezam sa onim manuelnim metodama mada koliko vidim, moracu tako ... A i ja sam zapeo za Cloudy rom
Dok ti se ne osusi prirodnim putem instaliraj app sa marketa zove se "klick" i tamo izaberi da ti nisu ubacene sluske nego vec to dugmence za precice i nece se ponasati kao da su zabodene sluske... Ovo cisto za prvu pomocPoz ljudi imam problem sa mojim g2. U pitanju je to sto je pre neki dan bio malo poliven sa vodom. Od tada tripuje ulaz za slusalice. Ponasa se kao da su slusalice konstantno zabodene u njega a nisu. Zato nemam zvuk u slusalici i zvucniku jer sve ide jel ,preko "slusalica"
Gledao sam sta su ljudi sve pokusavali i navodno im je uspelo a meni nije da sredi problem. Tu spada isusivanje usisavanjem ,izduvavanje fenom,cacakanje cackalicom za zube,usi , itd. Da li moze nekako nesto da se sredi bez servisiranja ? Jel imao ko slican problem?
Ako znas da otvoris fon raskaci bateriju i ocisti to medicinskim benzinom. Ako ne znas, uzmi cackalicu i na naravno ugasen fon ocisti. To je kamenac koji ti prespaja vodove. Jedino je problem sto mozda nije tu kod slusalice, mislim u jack-u, vec je mozda to na pcb-u (stampanoj ploci). Voda je takva, probija se. Tebi kratak spoj sigurno ne stvara voda vec kamenac koji je jako provodljiv. Vec sam tako popravljao neke telefone, ali se videlo gde se nakupio kamenac. Moras biti nezan i naravno radis na sopstvenu odgovornostPoz ljudi imam problem sa mojim g2. U pitanju je to sto je pre neki dan bio malo poliven sa vodom. Od tada tripuje ulaz za slusalice. Ponasa se kao da su slusalice konstantno zabodene u njega a nisu. Zato nemam zvuk u slusalici i zvucniku jer sve ide jel ,preko "slusalica"
Gledao sam sta su ljudi sve pokusavali i navodno im je uspelo a meni nije da sredi problem. Tu spada isusivanje usisavanjem ,izduvavanje fenom,cacakanje cackalicom za zube,usi , itd. Da li moze nekako nesto da se sredi bez servisiranja ? Jel imao ko slican problem?
Nikako alkohol. Samo med benzin, ali to ne znaci da ce mu pomoci. Bas je kamenac nezgodan, uglavnom treba nezno da se skine cackalicom ili necim slicnim.Problem je sto do donjih jekova i zvucnika vode flat kablovi i na njima se prespoji a tesko se susi ako je izmedju folija. Otvori telefon i prebrisi ih alkoholom ili med.benzinom i dobro osusi. Mozes i da stavis u teglu sa sakom,dve pirinca koji ce upiti vlagu.
Mislim da ne prespaja u jeku za sluske nego pored njega na prelazu u flet. Bar se tako od moje zene ponasao kad je popio rosu 0.75![]()
Dok ti se ne osusi prirodnim putem instaliraj app sa marketa zove se "klick" i tamo izaberi da ti nisu ubacene sluske nego vec to dugmence za precice i nece se ponasati kao da su zabodene sluske... Ovo cisto za prvu pomoc
Da tu sa tim dzekom na slici... Msm ja imam to dugmence pa je koristim ali mi se desava da zaboravim da izaberem to dugmence u podesavanjima pa mi telefon vidi kao da su sluske ubodene, ili obratno.. A dugmence je vrhunska dzidzabidza za direkno pokretanje app-a.JA nisam nasao tu aplikaciju ali sam stavio soundabout i radi taj prvremni posao,sem ako ne mislis na onu sa tim dzekom na slici . Stavio sam i LP 5.0.2 i ne mogu da se odlucim da li mi je bolji ili losiji od predhodnog 4.4.2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari