Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Da li se desavalo nekom da ne moze da udje u messenger? Kao da trepne na sekundu i ugasi se?

Sama app je Silverlight (xap) znaci za 8.1 zastarela a kamoli W10... Meni je npr odvratna ona boja gorebu status baru kada se app konektuje na mrezu...to pre nije bilo.
Kada ubace opciju pozivanja u Messengeru valjda ce i sama app biti u cistom WinRT maniru :)

brisem skoro sve aplikacije koje su se same skinule nakon sto sam setovao microsoft acc sa lumiom 640xl i sad vidim da postoje maps i here maps. koje su official tj koje sacuvati?

Izbrisi maps :D
Verovatno si mislio na here maps i here drive , ova drive je navigacija .

Poslednja izmena:
ne, imam maps, here maps i here drive. mislio sam na razliku izmedju maps i here maps

Maps je MSova stock a Here Maps je Nokia napravila :) Ne brisi, moj savet :)

474850c98812a8a9a75211b93704c992.png
Moze da brise mape, sta pricas :D
Ja obrisao sve :D

Aaaa to e pa moze samo Here da brise, ali posto nema bolje od tih app onda bolje da odustane od te sulude ideje :)
Maps na W10 ce biti pun pogodak! Tako da za koji mesec imaces jos bolje iskustvo sa mapama na WP ups Windows 10 Mobile-u :)

Obrisao sam here mape, sacuvao native app koji mi odlicno radi, i sacuvao sam here drive.

Jos jedno pitanje je l ima neko lumiu 640xl belu iz telenora? uzeo sam juce preko oglasa, ali su ledja glossy, sad mahom vidim po netu da su za 640xl ledja mat, pa da vidim da l me ovaj prodavac nesto izvozao i zamenio ledja : )

edit: da odgovorim sam sebi, vidim da postoji i xl u glossy white verziji, sve ok. ***, sad moram da jurim mat jer se ovde uzasno vide otisci : )

Poslednja izmena:
E necu da ti kazem zato sto si obrisao Here Mape... :p

***, mnogo malo interne memorije pa brisem sve sto ne koristim, dosao sam sa androida sa 32gb interne, pa mi je ovo preveliki sok ;p

Izasao je apdejt za Lumia kameru Koji ispravlja probleme prilikom snimanja video snimka.
Meni se cini da postoji neki problem sa ovom verzijom,zapravo mi je rezim snimanja mnogo mracan,dok mi je kada slikam kamera svetla,nije tamna slika,kao sto je snimak

Reinstaliraj aplikaciju ja imao isti problem sa Proshot.

Reinstalirao I problem je delimicno resen,napolju je snimak iste osvetljenosti kao I slika,Ali je u zatvorenom mnogo mracniji od slike

Odlična aplikacija metrotube samo mi nije baš jasno kako je povezati sa smart TV-om.

A valjda ce srediti, sramota je radi na IOS ., Droid a na WP nece...

Olx.ba ima apdejt , ispravljene neke greske , stalo im da se uradi bas dobro aplikacija

Vi u RS koji region koristite za WP? Srpski ili Bosanski? ili ste na US?

Da li je potreban neki av program za wp. Da li virusi mogu da sjbu telefon? Znam za androide da im antivirus nije potreban dok za wp nisam siguran. Btw gledao na fb neku objavu i kada sam hteo da pogledam tu sliku iskočilo nekakvo upozorenje ***.

Sve te reklame sluze da kompjuterski neuke navuku. Ne treba ti av

Nazad
Vrh Dno