Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok je, jedino ako ti nisi zadovoljan s njim i trazis neke dodatne opcije koje nema, mozes da probas i pot koji ima vise opcija za kustomizaciju.

Poslednja izmena:
Dark Matter ep 3 odlicna. Misterija je jos dublja, a Android riba raazbija ulogu 🙂 tacno sam znao da ce da ima karakter, da nije 100% robotizovana

Under the Dome.

Odgledah oba serijala za tri dana 😀, nije losa serija, ima zanimljivih trenutaka, malo vise smaraju sa jednim te istim textom, pogtovo Big Jim.
Serija totalno podseca na "Lost", barem meni.

jedna polovina Srba misli da su nebeski narod i da svi rade protiv njih, a druga misli da su bas oni za sve krivi i da su najgori i najprimitivniji. ne zna se sta je gore.
meni su licno gori ovi koji pljuju sopstvenu zemlju, generalizuju i svi su im drugi bolji samo smo mi zatucani seljaci. a oni sa tim stavom nisu nista bolji od ovih koji su stvarno zatucani 🙂

zaspah sinoc na pola epizode TD, dosadno nekako sve deluje. verovatno cu gledati kad izadju sve ep. ali ipak mi Farel nije los.

Poslednja izmena:
Za TD

I sta sad kao jedan Farel je morao biti ubiven, to je to? Hoce sad da se vrati vreme unazad sta.. Branio sam prvu epizodu od hejtera koji su ocekivali jos samo da opet nekako glume Mekonahi i Harelson, i da je zavrsetak prve sezone bio samo san.. ali druga epizoda me je poprilicno smorila da..

Jeste offtopic ali samo da pitam posto ja koristim MPCHC - jel njemu nesto fali? Ili?

Sto se besplatnih plejera tice mislim da od pot playera bolje nema.
GUI, i sijaset podesavanja ga cine verovatno najbojim plejerom na netu bar sto se tice ovih besplatnih.
Jos nisam naisao na format a da Pot player nije mogao da ga otvori.
Ali probaj i Splash Pro EX, sto se tice kvaliteta slike on je bolji od Pota ali nema ta podesavanja kao on.

Ja sam ipak staromodni tip 🙂d), a i MPCHC me nikada do sada nije razocarao.. Samo me je cudilo sto ga niko ne pominje, kao da je zaboravljen, ili, los, kao sto sam pomislio nakon postova ovde...

Btw, gleda neko Teen Wolf, pocela 5 sezona nisam ni znao, jeste teen nebuloza ali ipak mi je bila zanimljiva do sad.

Odgledah wayward pines ovih 6 epizoda, nije losa.

Koju sci fi seriju preporucujete?

A bre pocelo Orange is the new black pre skoro mesec dana sto niko ne javlja?

Upravo odgledah još dve epozode the whispers-a (4 i 5) i opasno se zakuvava, dobre dve epizode 🙂

jedna polovina Srba misli da su nebeski narod i da svi rade protiv njih, a druga misli da su bas oni za sve krivi i da su najgori i najprimitivniji. ne zna se sta je gore.
meni su licno gori ovi koji pljuju sopstvenu zemlju, generalizuju i svi su im drugi bolji samo smo mi zatucani seljaci. a oni sa tim stavom nisu nista bolji od ovih koji su stvarno zatucani 🙂

zaspah sinoc na pola epizode TD, dosadno nekako sve deluje. verovatno cu gledati kad izadju sve ep. ali ipak mi Farel nije los.

He he, kad pogledas ep do kraja razocaraces se, ako ti je samo Farel bio dobar. Ja svakako jesam. Btw. takodje zaspao na polovini i ostavio je za sledeci dan 😉

A bre pocelo Orange is the new black pre skoro mesec dana sto niko ne javlja?

Ja odgledao odmah nakon premijere prve dve epizode... Činjenica da još uvek nisam odgledao ostale verovatno govori da me nije navukla ova sezona za razliku od prethodnih. Mada, definitivni sud tek kada odgledam celu sezonu.

Mr. Robot nastavlja sa kvalitetom i u drugoj epizodi... za sada jedna od boljih serija.

Isti slučaj, mpc-hc samo x86 (madvr+lav) za video, a foobar za audio. Po meni mpc-hc jedino fali nekakav file navigator, dosta znači ako se koristi daljinski upravljač.

@tema Jel gledao neko drugu ep Mr Robot-a?
Ista kombinacija i kod mene.

Gomorra ozbiljna serija 🙂 morao sam sve da odgledam za 2 dana 🙂

Neko gledao Zoo ?

Teen Wolf - Odlican pocetak 5te sezone, uz naravno MTV teatralnosti i pesme ko u Indijskim filmovima, za promociju pevaca i pevacica.

Dobar gosn Robot.

ali scena gde čovek koji radi u kompaniji koja je zadužena za IT bezbednost, uzima rep CD od nasumičnog lila sa ulice, i pokušava da ga posluša, pri tom instalira spyware, ma daaaaaj...šakom u facu 😀

^
Ne razumem sta ti je čudno? U spojleru naravno ako te ne mrzi.
Cini mi se da je taj reper isto neki težak geek kao i naš glavni lik u seriji i radi za kineze/japance a pecao ih je ispred zgrade mesecima da bi se infiltrirao u njihov sistem.

Poslednja izmena:
Ljudi su ovde generalno vise IT obrazovaniji, recimo u amerikama znam da su neki moji drugovi cak, koji su tamo proveli preko 5 godina, kliktali na Maria Sarapova email. mi smo ovde izverzirani da nijedan email, poruka, koja nije od provernog izvora, nije ni legit.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno