I prve 2 ep u prvoj sezoni nisu bile nesto da se ne lazemo.TD poceo da me smara.. Tacno sam znao da ce tako biti.
da nije bilo uzbudljivog zavrsetka ep smorio bih se kao pas..
Jel prati neko Banshee? Stigao sam do pred kraj 2 sezone i serija me skroz kupila. Shaky cam povremeno smeta, ali nije strasno. Da se razumemo ova serija pruža suvu zabavu, ko traži realnost može da preskoči. Ženski kasting je fenomenalno odradjen, ipak mala amiška (proktorova nećaka) se baš izdvaja. 🙂
Bezuspešni šok pokusaj.Producent TD gledao GoT pa kao ajd i oni nesto durade. Jadna S2.
+1TD ep2 isto kao i prva, sporo, konfuzno, dosadno. Meni gluma uopste nije na nivou prve sezone, recimo scena sa Farelom i zenom u vezi deteta mi je skoro pa komicna. Zadnja scena tipicno lozenje, ne desi se nista celu epizodu i onda te kao sokiraju, a znas da fejkuju 🙂 Produkcija je izdvaja iznad drugih aktuelnih serija iste ili slicne tematike ali daleko je od td S1.
Bezuspešni šok pokusaj.U Got bar stvarno ubiju nekog, ako ovaj ustane u sledećoj epizodi bataljujem da gledam,verovatno.
Jel prati neko Banshee? Stigao sam do pred kraj 2 sezone i serija me skroz kupila. Shaky cam povremeno smeta, ali nije strasno. Da se razumemo ova serija pruža suvu zabavu, ko traži realnost može da preskoči. Ženski kasting je fenomenalno odradjen, ipak mala amiška (proktorova nećaka) se baš izdvaja. 🙂
Ono što sam ja razumeo u TD je :
Onaj lik na motoru je pronašao nekog čiču,taj čiča je neki voajer,taj lik što vozi motor ima ribu i neće da mu se digne pa pije pilule,ima kevu koja je k...,ima neki skandal sa nekom ribom koja mu pravi problem,onda onaj lik Vince Vaugh je neki mafijaš koji drži nekoliko lokala,ima uticaj na policiju ,ona likuša pandur je verovatno imala teško detinjstvo,nije mi jasna uopšte,a Colin mi je totalno konfuzan.Za njega nemam pojma šta se dešava-ništa ga ne kapiram.
TD ep2 isto kao i prva, sporo, konfuzno, dosadno. Meni gluma uopste nije na nivou prve sezone, recimo scena sa Farelom i zenom u vezi deteta mi je skoro pa komicna. Zadnja scena tipicno lozenje, ne desi se nista celu epizodu i onda te kao sokiraju, a znas da fejkuju 🙂 Produkcija je izdvaja iznad drugih aktuelnih serija iste ili slicne tematike ali daleko je od td S1.
Zato sam počeo Hanibala, veliki sam fan filmova ali sam seriju kulirao do sada. Odlično. Mnogo više TD fazon nego li sezona dva te serije.
Pot player od ovih besplatnih
Splash Pro Ex od ovih sto se placaju, definitivno ima najbolju sliku od svih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari