Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TD poceo da me smara.. Tacno sam znao da ce tako biti.
da nije bilo uzbudljivog zavrsetka ep smorio bih se kao pas..

TD poceo da me smara.. Tacno sam znao da ce tako biti.
da nije bilo uzbudljivog zavrsetka ep smorio bih se kao pas..
I prve 2 ep u prvoj sezoni nisu bile nesto da se ne lazemo.

Gluma je odlicna, na nivou prve sezone. Likovi isto ******i. Rachael slatka ko secer. Kamera, atmosfera, produkcija sve na nivou kao u prvoj sezoni. Jedino jos prica da nas zaintrigira malo a verujem da hoce.

Jel prati neko Banshee? Stigao sam do pred kraj 2 sezone i serija me skroz kupila. Shaky cam povremeno smeta, ali nije strasno. Da se razumemo ova serija pruža suvu zabavu, ko traži realnost može da preskoči. Ženski kasting je fenomenalno odradjen, ipak mala amiška (proktorova nećaka) se baš izdvaja. 🙂

Brutalno dobra serija.. 🙂 za odmaranje mozga i gledanje povremene golotinje dusu dala.
Ne mogu docekati trecu sezonu.

^ +1, ni ja ne mogu da docekam. Evo od kako se zavrsila nisam pogledao nista a da me je zabavilo u tolikoj meri. Meni je onaj Job neprevazidjen, skroz lud lik.

Banshee... najjača kick ass serija, tuče su im skroz originalne. A Job mi je na početku delovao smešno da bi mi na kraju bio najgotivniji lik. TD S02, Toza je objasnio... delimo isto mišljenje. Teško da ce dostići prvu sezonu.

Jel prati neko Banshee? Stigao sam do pred kraj 2 sezone i serija me skroz kupila. Shaky cam povremeno smeta, ali nije strasno. Da se razumemo ova serija pruža suvu zabavu, ko traži realnost može da preskoči. Ženski kasting je fenomenalno odradjen, ipak mala amiška (proktorova nećaka) se baš izdvaja. 🙂

Pa dobro sad,ako tražimo realnost teško da ćemo to u bilo kojoj seriji ili filmu videti,ali serija je urađena bruka.Vredi za sve pare,jedna od najboljih.Gluma,priča,scena-čista 10-ka.Uzgred ja True detective 2 sez.ništa ne razumem. Ako bi mogao neko u spojleru da mi pojasni neke stvari?

Sto se tice TD nisi jedini 🙂 mada sam je pratio pricu na preskakanje jer me je smorila..

TD ep2 isto kao i prva, sporo, konfuzno, dosadno. Meni gluma uopste nije na nivou prve sezone, recimo scena sa Farelom i zenom u vezi deteta mi je skoro pa komicna. Zadnja scena tipicno lozenje, ne desi se nista celu epizodu i onda te kao sokiraju, a znas da fejkuju 🙂 Produkcija je izdvaja iznad drugih aktuelnih serija iste ili slicne tematike ali daleko je od td S1.

Poslednja izmena:
Ja sam oprezno pisao komentar o seriji Banshee, nisam zeleo da se ispalim. xD Serija zaista razbija i drago mi je da imam toliko istomisljenika ovde. Glavnog glumca sam tesko prihvatio, trebalo mi je vremena, cak mi je proktor bio gotivniji od njega na pocetku. Rabit je negativac koji je postavio nove standarde, opasan glumac. 😀 I drago mi je da je ovde neka druga mafija umesto kartela, smorise vise. Meni su i ovako zanimljivi i amisi i indijanci, a oni ih spojili u jednu seriju. 😀

Producent TD gledao GoT pa kao ajd i oni nesto durade. Jadna S2.

TD ep2 isto kao i prva, sporo, konfuzno, dosadno. Meni gluma uopste nije na nivou prve sezone, recimo scena sa Farelom i zenom u vezi deteta mi je skoro pa komicna. Zadnja scena tipicno lozenje, ne desi se nista celu epizodu i onda te kao sokiraju, a znas da fejkuju 🙂 Produkcija je izdvaja iznad drugih aktuelnih serija iste ili slicne tematike ali daleko je od td S1.
+1

Niko kao metju..

Bezuspešni šok pokusaj.
U Got bar stvarno ubiju nekog, ako ovaj ustane u sledećoj epizodi bataljujem da gledam,verovatno.
video si mozda u traileru, scene koje u prve 2ep nisi tako da je ziv. upucali ga gumenim metcima.

Ono što sam ja razumeo u TD je :
Onaj lik na motoru je pronašao nekog čiču,taj čiča je neki voajer,taj lik što vozi motor ima ribu i neće da mu se digne pa pije pilule,ima kevu koja je k...,ima neki skandal sa nekom ribom koja mu pravi problem,onda onaj lik Vince Vaugh je neki mafijaš koji drži nekoliko lokala,ima uticaj na policiju ,ona likuša pandur je verovatno imala teško detinjstvo,nije mi jasna uopšte,a Colin mi je totalno konfuzan.Za njega nemam pojma šta se dešava-ništa ga ne kapiram.
Bude li ovako bilo u trecoj ep.bataliću,baš ću da bijem mozak a vidim da nisam jedini koji ne kapira šta je pisac hteo da kaže :smash:

Banshee je sjajna serija. Imaju izuzetno kreativnu produciju

Meni je ok druga sezona TD. Ocekujem da bude bolja is epizode u epizodu.
Al da se ne lazemo ono sto je cinilo prvu sezonu fenomenalnom je Metju i njegovi dijalozi sa Woody-em. Izbaci jednu od te dve stvari i dobijes prosecnu seriju.

Ono što sam ja razumeo u TD je :
Onaj lik na motoru je pronašao nekog čiču,taj čiča je neki voajer,taj lik što vozi motor ima ribu i neće da mu se digne pa pije pilule,ima kevu koja je k...,ima neki skandal sa nekom ribom koja mu pravi problem,onda onaj lik Vince Vaugh je neki mafijaš koji drži nekoliko lokala,ima uticaj na policiju ,ona likuša pandur je verovatno imala teško detinjstvo,nije mi jasna uopšte,a Colin mi je totalno konfuzan.Za njega nemam pojma šta se dešava-ništa ga ne kapiram.

Vudro je gej.

Da ne ponavljam ono što su drugi napisali, samo ću se složiti. True Detective Season 2 je bezveze.

Zato sam počeo Hanibala, veliki sam fan filmova ali sam seriju kulirao do sada. Odlično. Mnogo više TD fazon nego li sezona dva te serije.

Gluma je truba, likovi isto. Jedino Vudro i Semjon imaju potencijal ali su ih Tejlor Kič i Vins Von ukopali u zemlju (ne zna se koji je gori). Kič mi je bio simpatičan u Džonu Karteru ali ovde je užasan. Gosn. propali detektiv pijanica Velkoro deluje kao već ispričana priča a iskreno, ne pržim se na alkose pandure tako da mi nije zanimljiv. On je kao neki lik koji ne pripada priči ali je tu da vodi gledaoca, taj neki fazon. Onaj mala mi nikada nije bila simpatična, a ovde me posebno nervira. Isto deluje kao šablonski lik o kome se već sve može naslutiti. Vudro i Semjon za sada obavijeni velom tajne što je dobro jer me tera da gledam dalje.

Mjuza iz špice je najbolja stvar u seriji a ona kafana gde se sastaju je komična, pogotovo muzička pratnja sa onom smorenom hipsterkom što zavija.

Sad imamo feministkinju, skrivenog geja. U S3 morace da ubace azijata, crnca i latino detektive da ispadnu "politicki korektni" i moderni.

Pa vec su ih ubacili.. Da li si primetio koje "boje" su im nadredjeni ljudi u policijskim sluzbama ? 🙂

Ne znam samo da li ima neki latinos.

Zato sam počeo Hanibala, veliki sam fan filmova ali sam seriju kulirao do sada. Odlično. Mnogo više TD fazon nego li sezona dva te serije.

Taman si me podsetio da pogledam S03E04 totalno sam zaboravio da je izasla. Ne vuce me vise Hannibal da ga gledam kao sto je bio slucaj u drugoj sezoni...

Latinos je Elvis, partner onoj policajki što pravi ****** kad se napije. Nisam gledao drugu epizodu ali u prvoj se pojavljivao u par kadrova.

Jedno pitanje. Debeo off topic

Naime skinuo sam gomoru da gledam,jedna ep teska 3gb i da pustim kad ono nece.(cpu se optereti komp pocne da zuji i da se znoji i nista.. Tako dok ne ugasim vlc) Izgleda da komp ne moze da mi preradi toliki fajl ? Preko vlc sam ga pustio.
Sta da mu radim ?

Poslednja izmena:
Koja ti je konfiguracija?

Core 2 duo. 4gb rama. Stvarno sam u rebusu..

Mogu li neki drugi program da probam za te mkv fajlove ?

Pot player od ovih besplatnih
Splash Pro Ex od ovih sto se placaju, definitivno ima najbolju sliku od svih

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno