Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Ovo je vjerovatno za one koji su popušili hardline..

Grafika fina, optimizacija deluje dobro. Napucavanje kao u starim Battlefrontima tj. bezveze. Mapa je dosadna do bola pa samim tim i gejmplej. Nekako je suviše prosto i arkadno. Šta znam, meni su modeli i zvuci oružja iz Dark Forces II bolji od ovoga što su DICE skuvali.

ladno skinuli video?

Pa da, zabranjeno je strimovanje kao i postavljanje gameplay-a na yt, ja odigrao dve partije i izasao, posle toga vise nisam mogao da udjem u igru, konstantno me izbaci na desktop..

meh :D

Ovo izgleda strasno dosadno!

Realno samo free to play dolazi u obzir... Neki model kao wot što ima i to je to

Ovo izgleda strasno dosadno!
Tako izgleda jos od E3 i prvog leaked gejmpleja, nego da ne rusim sneska fanovima SW...

Nije Battlefront nikad bio Battlefield ali ovo ima tako primitivan gejmplej da cenim android tablet bi bio sasvim adekvatan za igranje, swipe vamo swipe tamo, plus nas dobar drug autoaim.

Jedino grafika valja, sve ostalo je bolje u sada vec skoro pa 20 godina starom Dark Forces 2, pogotovo zvucni efekti (tamo su filmski iz trilogije).

Sve je izglednija sudbina kao i sa warfighter, titanom i hardline. Ljudima je dosadilo jedno te isto a nije dovoljan skin redizajn i zalijepiti drugo ime. Cak i manjka sa sadrzajem od predhodnika.

Sve je izglednija sudbina kao i sa warfighter, titanom i hardline. Ljudima je dosadilo jedno te isto a nije dovoljan skin redizajn i zalijepiti drugo ime. Cak i manjka sa sadrzajem od predhodnika.

Ovde se slazem sa tobom, Warfighter ni ne znam sta je trebalo da bude, Titanfall je ustvari CoD na futuristickim drogama (ipak su ga radili ljudi koji su radili CoD), a Hardline da su nazvali npr Police Department: Chapter 1, pa onda sledece godine Chapter 2 itd (svidja mi se onaj fazon sa epizodama) imao bi mnogo vise smisla i po meni bolju prodaju jer je nesto drugo i ipak malo razlicito u odnosu na druge igre u zanru, a opet sa nekim svojim modovima za MP (bez CQ ili TDM npr, vec samo neki njegovi modovi fazon kao sto sad ima Hotwire ili kakp se vec zove)... Moj drug se nalozio na Battlefront posle onog E3 gameplay-a, ali po meni ovo je BF na SW drogama :d

Ti si neki narkoman? Svuda pominjes neke droge! :D

Hahaha ma de ja narkoman, ja sam sportista, treniram atletiku, nit pijem nit pusim, cak ni kafu ne pijem, zdrav zivot vodim [emoji2]
Ovo je vise cisto slikovito da objasnim sta sam hteo reci [emoji12]

Kako ocekivati da bude profitabilna igra kada A) poslednjih 3 imale su uzasne probleme B) dolazi od omrzenog izdavaca C) nema 80% sadrzaja koji je pre par godina bio standard, mozda sad i pre deceniju? D) ostalo sto su objasnili momci u videu

Ja ne vidim kako ovo moze da bude uspesno jer je ovo fransiza (da parafraziram M. Kuzmanovica) koja je drzana u podrumu 30+ godina radi rekreacionog silovanja od strane Dzordz Lukasa. Taj isti Lukas gubi vise inspiraciju i daje je Dizniju koji je ustupa EA a koja posao daje Dice-u iz Stokholma.
Mislim stvarno sta tu moze da krene naopako?
To je nesto kao kad Rudolf Hes ne bi znao sta vise da radi sa Jevrejima pa je u pomoc pozvao Ajhmana koji se pak setio svog dobrog prijatelja dr. Mengelea.
Sve i ako ovo kako tako pokrije troskova i donese neku min zaradu, ako sledeci Battlefled ne bude bolji barem od Bf3 (Bf4 nije vredan pomena) komotno mogu da stave katanac na celu fransizu a i na studio ovih prevaranata is Svedske.
Iz sveg srca zelim da ovo pukne, da onaj vampir EA isisa i poslednju kap krvi onima u Stokholmu i da ih posle raspuste kao sto su i druge raspustili i cao-zdravo.
A posle ce taj olos da dodje na Kickstarter da bi "najzad napravili igru koju su svu hteli ali izdavac im nije dao" i tu cu da ih sacekam, Alana Kertza i Patrika Baha posebno... :D

Poslednja izmena:
Nece oni na kickstarter. Utopice ih EA u druge studije pod njihovom kontrolom. A to da ce DICE propasti... ne bih dao sve novce na tu opkladu.

Mada sad sa ovim krecemo bas u off.

Jel ima nekih vesti o space battles DLC?

Poslednja izmena:
Ne razumem zašto očekujete bilo kakav Battlefield naslov (pravi ili ovaj moderni) od Battlefront-a kada Battlefront to nikada nije ni bio, cilja se totalno drugačija korisnička baza...

Nece oni na kickstarter. Utopice ih EA u druge studije pod njihovom kontrolom. A to da ce DICE propasti... ne bih dao sve novce na tu opkladu.

Covek valjda sme da se nada?
Inace niko i nista nije sveta krava za ove iz EA pa ni ovi iz Svedske.

Vrh Dno