Mozda je to prpblem sa najnovijom nadogradnjom koju je MS pustio za niskobudzetne lumie ja licno nisam primetio neke probleme sa mapama ali mi zato srce bateriju ko lud sto nikad nije radio za pet minuta pada za po 2 do 3% koristim ga kao drugi telefon i baterija mi izgura po dva dana ali ovo jutros kako je pocelo sa ovom nadogradnjom tesko da ce izgurati dan. Sto se tice mapa lik se zalio da mu posle ove nadogradnje mape upste ne rade kako treba pa je mozda u pitanju ovo sa nadogradnjom ali kod mene su mape ok nzm videcemo.
??Ljudi treba mi neki telefon da pazarim za oca a odluka je pala na lumiu 535 jer mi deluje kao nesto dobro za malo novca...kakva su iskustva? da li radi win10 na telefonu? i koliko je dobra kupovina
Gde si ti video verziju 5.0 ?
Ta verzija je mit![]()
Najbolje je da sacekas lumiu 540 ili ako ti nisu problem pare 640.Definitivno NEMOJ DA KUPUJES LUMIU 535
Kod mene gps radi savrseno kao i uvek lokaciju mi nalazi u milimetar nzm sta bi moglo da bude to pokusaj da reinstaliras aplikacije nista drugo mi ne pada na pamet
Verzija 5.0 ima na zapadu,kod nasih operatera i prodavnica tehnike je verzija 3.0. I kod te verzije 3.0 neki su dat problem resili mat folijom ali sve zavisi kakav ti se padne[emoji2]Gde si ti video verziju 5.0 ?
Ljudi ako iko zna gde ima da se nadje zadnji poklopac za Lumiu 535 (koji gliga79 pominje), bio bih mu jako zahvalan?Telefon je brz, odlicno se cuje, kamera sasvim ok, baterija odlicna.
Radi perfektno... Gorila glas displej kao i prednost zadnje maske u odnosu na vecinu telefona( pokriva sve do tac ekrana) sto je odlicno u slucaju da telefon ispadne i sl. (zamenis zadnji poklopac i opet nov telefon).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari