Ma taj Albis ne znam sta radi, meni je milion puta izazivalo konflikte na mrezi. Cak sam onda i kod rutera mu rezervisao IP adresu za njegov Mac i posle nekog vremena opet pocne da brljavi sa IP...Jel ovo čudo trenutno opet u prekidu, ili je "samo" moj risiver prso?
edit: Konflikt oko lokalne IP adrese... Glupavi Huawei i njegov glupavi DHCP, i još gluplji Albis i još još gluplji LG mobilni![]()
Jel je primetio jos neko da je pre 3-4 dana uvece posle 00h, kad je kraj programa na kanalu Viasat Explore (282), isao kanal "Spice" i erotski filmovi - nesto tipa TV1000 ?
Za vikend nisam mogao da proverim posto sam radio, ali evo sad vidim da nema nista![]()
Ja dosao kuci pre neki dan, kad ono poruka da ce da me iskljuce... Zasto? Nisu placeni racuni. Ja pitam moje (posto sam im ostavio para) jesu placali, kazu sve sto je stiglo placali. Pogledam medju racunima, nema nista od SBB. Znaci za april mi uredno stiglo, a od maja kada nisam bio kuci do danas, nista. Zovem SBB i izdiktirase mi racun i kazu da je poslat, a da li je stigao to ne znaju.
Pitam pa zasto ne mogu na portalu svom da vidim neplacene racune i uplatnice bas zbog ovakvih stvari, kaze podrska treba da se prijavim za email racun i to je jedina opcija. Meni stvarno smesno da u 2015. ne mogu imati uvid online u racune njihove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari