Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Logo 10ke je isti kao logo 8ice, pise i na tarabi ***** pa nije.

Hajde da se svadjamo jedno 10-ak strana oko loga...:d
Svejedno mi je, neka stave i od XP.

Izašao 10149 za fast ring

Greška, ovo izašao za telefone :d

Poslednja izmena:
Vista nema boot logo.
Znam da nema boot logo nisam ni mislio na boot logo, nego na windows logo na ovo
3f5525db57ba3389da857c9c126616f8.jpg

OEM key ti je isto kao i pirat... posto nemas bios slic... ostali kljucevi se preprodaju vise puta tako da ne treba NIKOM verovat pogotovo ne kinezima i rusima koji iste valjaju, licno znam ljude kojima su nakon par meseci bili odbijeni isti

Neznam ja sam uzeo jedan pa da vidimo dali ce raditi uglavnom od ovih sve sto sam uzimo je radilo :)

Kakvo je ovo obavestenje u Win7,reserve your copy of windows 10??
Da li znaci da imam pravo na besplatan download kad se pojavi iako mi je Win7 leceni??
A onda da ga lecim kao Win7?:)

Nemaju lecene sedmice pravo na besplatnu nadogradnju , Windows Defender u 10-ci ce odmah obrisati Daz Loader ili KMSPico ako si sa njima aktivirao i windows 10 ce ti ostati neaktiviran!

Nemaju lecene sedmice pravo na besplatnu nadogradnju , Windows Defender u 10-ci ce odmah obrisati Daz Loader ili KMSPico ako si sa njima aktivirao i windows 10 ce ti ostati neaktiviran!

To danas jos neznamo :)
A Microsoft sigurno nece reci da li dospusta pirateriju i u kom obliku, pogotovo sto daz loader se nemoze tek tako obrisat a tek bios slic ko je injectovao to tek nemogu brisat

Meni je defender na buildu 10147 detektovao daz loader i kmspico kao malware!

Meni je defender na buildu 10147 detektovao daz loader i kmspico kao malware!

Pa normalno nista cudno, kmspico jos od izlaska trazi da se izkljuci defender i smart screen na win8.. MSE je takodje loadere neke detektovao odavno

Inace loader ti ne treba on se ionako smesti samo emulacije slic table u MBR-u, naravno to moze da se detektuje ali tada svaki boot loader bi bio problem (linux, itd...) jer se sve smesta tu

Poslednja izmena:
Evo ubacio sam zadnju verziju windowsa 10 I vrlo lepo radi.Brzija od sedmice a videcu kako radi firefox na njoj.
Za sad imam primedbu na start meni koji se nesto izbagovao i ne radi.
Da li treba nesto iskljuciti na ovoj desetki ili ne??Osim onih pocetnih gluposti na pocetku poput smartscreena?

Poslednja izmena:
Evo ubacio sam zadnju verziju windowsa 10 I vrlo lepo radi.Brzija od sedmice a videcu kako radi firefox na njoj.
Za sad imam primedbu na start meni koji se nesto izbagovao i ne radi.
Da li treba nesto iskljuciti na ovoj desetki ili ne??Osim onih pocetnih gluposti na pocetku poput smartscreena?
Radi, samo restartuj komp, da ocita graficka podesavanja.

Radi.:)
Inace da pohvalim sto su odmah tu AMD,Realtek drajveri,a i sve ostalo radi sem Genius kamerice.
Tu je i flash.:)
Na sedmici nisam imao net dok ne instaliram drajvere.:)
Inace graficki mi takodje deluje bolje,tj na sedmici sam imao i duhove.
Kad bi resili instalaciju da ide malo brze,taman da bude kao linux.:)

Radi.:)
Inace da pohvalim sto su odmah tu AMD,Realtek drajveri,a i sve ostalo radi sem Genius kamerice.
Tu je i flash.:)
Na sedmici nisam imao net dok ne instaliram drajvere.:)
Inace graficki mi takodje deluje bolje,tj na sedmici sam imao i duhove.
Kad bi resili instalaciju da ide malo brze,taman da bude kao linux.:)

Idi update ili iz device manager update drajvere za kameru.

Nazalost nista.Instaliracu one za win7 kasnije.Ako ne bude problema.

Ljudi glupo pitanje znam, ali jel postoji šansa da mogu desktop da stavim da bude prikazan kao task kao na ranijim iteracijama? Nervira me jako što ne mogu da se alt+tabujem na desktop

ima li ga negde taj build 154, vidim samo svi kukaju a builda nigde, a tolke slike i snimci..

Još uvek nema.

Time goes by and Microsoft hasn't released a new build for PC's yet... Well, after the leaked 10147 we may get another one, this time 10154. This build has arrived to Microsoft Ring and Wzor reports to be leaking it. Is not known exactly if it is RTM or not, but I think not.
Let's wait and see, this post will be updated in next hours.

[Update]
Wzor has leaked the x86 Home Insider Preview
[Update 2]
Some rumors pointed this build as RTM (Release To Manufactures), but was know confirmed it is not.
[Update 3]
Gallery is now available on this post's bottom
[Update 4]
Wzor has done the upgrade to Windows 10 Pro x86 and must compile the ISO containing both Core and Pro editions maybe today.

Nazad
Vrh Dno