Vista nema boot logo.
Znam da nema boot logo nisam ni mislio na boot logo, nego na windows logo na ovoVista nema boot logo.
OEM key ti je isto kao i pirat... posto nemas bios slic... ostali kljucevi se preprodaju vise puta tako da ne treba NIKOM verovat pogotovo ne kinezima i rusima koji iste valjaju, licno znam ljude kojima su nakon par meseci bili odbijeni isti
Meni sad zao da menjam ovaj build,taman je sve proradilo.![]()
Ovo je možda sledeći build Windows 10 Insider Preview Release Notes: Build 10154.0.150620-2234
Sinoć je izašao za telefon , moguće da večeras sledi I za pc.
prelepo izgleda ali ko zna kad ce da leakuje
Nemaju lecene sedmice pravo na besplatnu nadogradnju , Windows Defender u 10-ci ce odmah obrisati Daz Loader ili KMSPico ako si sa njima aktivirao i windows 10 ce ti ostati neaktiviran!
Meni je defender na buildu 10147 detektovao daz loader i kmspico kao malware!
Radi, samo restartuj komp, da ocita graficka podesavanja.Evo ubacio sam zadnju verziju windowsa 10 I vrlo lepo radi.Brzija od sedmice a videcu kako radi firefox na njoj.
Za sad imam primedbu na start meni koji se nesto izbagovao i ne radi.
Da li treba nesto iskljuciti na ovoj desetki ili ne??Osim onih pocetnih gluposti na pocetku poput smartscreena?
Radi.
Inace da pohvalim sto su odmah tu AMD,Realtek drajveri,a i sve ostalo radi sem Genius kamerice.
Tu je i flash.
Na sedmici nisam imao net dok ne instaliram drajvere.
Inace graficki mi takodje deluje bolje,tj na sedmici sam imao i duhove.
Kad bi resili instalaciju da ide malo brze,taman da bude kao linux.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari