Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

To mi deluje kao dobra mogucnost da se bez penala raskine ugovor.... Samo jos da se pronadje lokacija koja nema mogucnosti za ADSL. :)

I na kojoj imas mogucnost da se prijavis... znaci rodjak ili dibar drug.

E a posto ja nisam prijavljen nigde ne znam ni kako sam dobio adsl, nisam drzavljanin Srbije inace, ima li tu nade da se otkaze, haha? Ili da trazim negde bez uslova pa da se prijavim, i "castim" tu osobu par desetina evra :)

P.S. U trenutku potpisivanja sam imao prijavljeno boraviste na toj adresi ali privremeno (3 meseca cini mi se), ugovor je na mene a telefon nije npr. Pogledao sam i ugovor, odmah na pocetku pise moje ime i adresa a JMBG je prazan pa ako neko moze proveriti da li tako treba ili mozda nigde i nije zabiljezen bilo kakav identifikacioni dokument moj? Ne znam, prerano se nerviram oko ovoga ali predosecam da cu ja morati da se bakcem sa ovim a nisam ni trebao zapravo JA da potpisujem taj ugovor na sebe.. no dobro.

Poslednja izmena:
Meni je sve ok. Nis, NET 20/1

Sve ok net 50/2 BG

Vratilo se sve u normalu, sada. Download mi je bio skoro 80-90KB/s sporiji. Pitam se sta li su radili...
Bitno je da nije bilo do mene.
Hvala za odgovore.

Nas dvojica rekosmo da je sve u redu a ti kazes kod tebe nije i zakljucis da nije do tebe iako je kod svih sve vreme bilo ok.
Ok.

Ponovo je opala brzina. Mozda je neko "zagusenje". Vi sa brzim netom nemate problema.
Nije se javio neko sa sporijim netom (bar 10/1).

edit

Reseno. Ipak je kod mene bio problem. Mrezni kabl vrisnuo.
Pa jesam li ti rekao da je do tebe ako svima sve savrseno radi samo tebi ne logicno je da je kod tebe problem, zar ne?
Druga stvar nema veze sto ja imam veliku brzinu, ako nesto ne radi nece raditi ni na 10 ni na 50Mbit-a.
Pozdrav.

meni u zadnje vreme malo malo pa nema neta u vecernjim casovima, evo puko je oko 1 nocas i tek sada nekako krene sam od sebe iako je od starta pisalo da nema, izbacuje "DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET"

Poslednja izmena:
Meni isto zabo nesto posle 1, restartovao ruter i proradio

Jel imao neko problem sa time da ping skace na par stotina ms na svakih 15 sekundi, to traje par sekundi, vraca se na normalu i sve u krug? Kad se nakacim na wireless provajdera sve je OK, tako da bilo kakav problem softverske prirode otpisujem.

Desava se kod mene da je na 110ms ping preko speed test-a a inace je 10ms.

Kod mene nikakvih problema nema bude razlika u 1ms-i tipa 21-22.

VKdY1Qu.png

Sta mislite o ponudi 20/2 Mb/s neta za 1699 dinara mesecno + gratis tablet Asus Memo Pad 7 (ME70CX) ili Huawei MediaPad 7 Youth 2???? Naravno, uz 24 meseca obavezu.

Stiglo mi danas postom na kucnu adresu.

Ja se tu ne bih razmisljao ni za sekundu.
Bese na prosloj promociji 10/1 + tablet za 1500...

Da, ali bolja je opcija net 10/1 + fiksni neogranicen za 2.000 ukupno, zar ne? Tablet, manje vise nije neophodan.

Da, ali bolja je opcija net 10/1 + fiksni neogranicen za 2.000 ukupno, zar ne? Tablet, manje vise nije neophodan.
Ако узмеш 20/2 и таблет па плаћаш и фиксни, то укупно буде око 2.350 што значи да за +350 месечно имаш дупло бржи интернет и таблет. Осим ако ти баш није потребно неограничено телефонирање.

@ jaygee> jel to neka personalizovana ponuda samo za tebe ili važi za sve, ne mogu da nađem ništa o ovome na telekomovom sajtu a mani uskoro ističe ugovor i ta verzija sa tabletom bi mi odgovarala!
Ako ti nije teško da uslikaš flajer!!!

Pisalo je u temi o VDSL-u, ako nemas vec uzet tablet ili Box paket, mozes preci i pre isteka.
Ako kazu u poslovnici da ne moze, ili ne znaju (nisu probali), ili nisi segmentiran za VDSL (trazi VDSL izgleda)

Sta mislite o ponudi 20/2 Mb/s neta za 1699 dinara mesecno + gratis tablet Asus Memo Pad 7 (ME70CX) ili Huawei MediaPad 7 Youth 2???? Naravno, uz 24 meseca obavezu.

Stiglo mi danas postom na kucnu adresu.
Pise se o tome vec mesec dana pogledaj bolje forum.
Jel imas neku bolju ponudu? Ako nemas ova ti je super, eto odgovora.

Odlicna je promocija ova najnovija
http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=59695
18.06.2015
Brzi Internet u kući po najpovoljnijoj ceni
Do 50 Mb/s za samo 1.699 dinara mesečno.
Medjutim kako znati u manjim opstinama gde postoji VDSL koliko moze da
izgura parica jer sada na 20/1 imam SNR 6.2 a na 30m sam od Centrale
Upstream line rate (kbit/s) 1023
Downstream line rate (kbit/s) 20618
Line standard ADSL2+
Channel type Fast
Upstream SNR (dB) 13.6
Downstream SNR (dB) 6
Upstream line attenuation (dB) 3.5
Downstream line attenuation (dB) 4.8

i sada podneti zahtev na 50mb sa tih 1699 dinara a u onoj gornjoj
promociji dobija se i tablet na 20/2 ako ga ima.
U sadasnjim brzinama koje mi nude kao postojeci korisnik imam da biram povecanje sa
20/1 na 30/2 i 50/2 ...

Po podacima iz tvog rutera kada se unesu u ovaj DSL Speed Calculator ti bez problema možeš da koristiš 50/2.
001.jpg

Međutim ono što me zbunjuje je veoma nizak Downstream SNR 6.
O tome imaš nešto u ovom threadu.
Kod mene je recimo downstream SNR 25.8

A, koju ja promociju da iskoristim, istice mi ugovor uskoro...!? [emoji52]
3d3cc020b3182db4b090ab6a41858776.jpg

Pisalo je u temi o VDSL-u, ako nemas vec uzet tablet ili Box paket, mozes preci i pre isteka.
Ako kazu u poslovnici da ne moze, ili ne znaju (nisu probali), ili nisi segmentiran za VDSL (trazi VDSL izgleda)

Ja trenutno imam 50 po ceni 10, i rekose mi (nakon proba i konsultacija) da ne mogu da menjam promociju do isteka postojece.

Vrh Dno