editPonovo je opala brzina. Mozda je neko "zagusenje". Vi sa brzim netom nemate problema.
Nije se javio neko sa sporijim netom (bar 10/1).
Pa jesam li ti rekao da je do tebe ako svima sve savrseno radi samo tebi ne logicno je da je kod tebe problem, zar ne?edit
Reseno. Ipak je kod mene bio problem. Mrezni kabl vrisnuo.
Ако узмеш 20/2 и таблет па плаћаш и фиксни, то укупно буде око 2.350 што значи да за +350 месечно имаш дупло бржи интернет и таблет. Осим ако ти баш није потребно неограничено телефонирање.Da, ali bolja je opcija net 10/1 + fiksni neogranicen za 2.000 ukupno, zar ne? Tablet, manje vise nije neophodan.
Pise se o tome vec mesec dana pogledaj bolje forum.Sta mislite o ponudi 20/2 Mb/s neta za 1699 dinara mesecno + gratis tablet Asus Memo Pad 7 (ME70CX) ili Huawei MediaPad 7 Youth 2???? Naravno, uz 24 meseca obavezu.
Stiglo mi danas postom na kucnu adresu.
Pisalo je u temi o VDSL-u, ako nemas vec uzet tablet ili Box paket, mozes preci i pre isteka.
Ako kazu u poslovnici da ne moze, ili ne znaju (nisu probali), ili nisi segmentiran za VDSL (trazi VDSL izgleda)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari