Šta je novo?

Windows (phone) 10

Vratio se na 8.1 :D vala necu vise da se cimam sve dok ne izadje rtm.. Dosta se zezam na kompu sa w10 jos mi treba to i na fonu :D

I ja sam opet testirao na 1320 i mnogo to baguje. Dosta aplikacija traljavo radi, ne radi wifi teethering, baterija kratko traje... Isprijavljivao sam brdo toga tamo kroz insajder app i vracam se na 8.1

Da li se desetka toliko razlikuje od osmice da moraju ovoliko bagova da imaju? Cini mi se ko da testiram neki alfa kuvani rom :(

Bome WP10 izgleda jako daleko, kanda ce ponovo biti najavimo brdo stvari a kada se pojavi OS pola funkcija nema. Bez hejta ali Android M je olicenje stabilnosti u poredjenju sa sadasnjim stanjem WP10.

Bome WP10 izgleda jako daleko, kanda ce ponovo biti najavimo brdo stvari a kada se pojavi OS pola funkcija nema. Bez hejta ali Android M je olicenje stabilnosti u poredjenju sa sadasnjim stanjem WP10.

A videli smo inače kako izgleda taj android M u početnim fazama razvoja ? Naravno da nismo, ranije je windows samo izbacivao developer verziju koja je 99%završen proizvod .

Kraj septembra , to je dovoljno vremena , prošli build je delovao očajno u odnosu na ovaj tako da je napredak itekako veliki.

Za funkcije si slabo pratio, pisao sam na prethodnim stranama šta je već dodato do sada I nije mali broj novih funkcija.

Expect Windows 10 Mobile to improve significantly in July, Microsoft exec says

Poslednja izmena:
A videli smo inače kako izgleda taj android M u početnim fazama razvoja ? Naravno da nismo, ranije je windows samo izbacivao developer verziju koja je 99%završen proizvod .

Kraj septembra , to je dovoljno vremena , prošli build je delovao očajno u odnosu na ovaj tako da je napredak itekako veliki.

Za funkcije si slabo pratio, pisao sam na prethodnim stranama šta je već dodato do sada I nije mali broj novih funkcija.

Expect Windows 10 Mobile to improve significantly in July, Microsoft exec says
Android M i jeste u fazi razvoja

Da li neko zna, hoce li biti developer preview ili ce odmah sa technical preview da predju na zvanicnu verziju?

Ako u WP10 zadrze trajanje baterije i stabilnost iz 8.1, uz otklanjanje nekih besmislica i ogranicenja koje postoje u 8.1, ja cu onda zadrzati samo WP telefon (nakon skoro 5,5 godina Androida). Nekako mi Android i stabilnost ne idu u istoj recenici.

Zaista smesan komentar sa nula argumenata...

Ali kako se uvek upecate :)

Radoznalost :D aj cekam kraj jula ili avgust, bice druga prica...onda ce i izdati update za Glance,Extras...i ostale app koje dolaze uz Firmware i bice to super.
Sada rade uveliko i na flagship modelima 9### 1### ;)

Nema tu sta vise da se kaze evo i BB prelazi na Droid. Jasno je da je jedino MS ostao na svome kao jedini treci sistem !!! Samo rast mozemo da ocekujemo, i konacno pravi udar na dve duopolisticke platforme.

A argumenata nula.

Koja resenja i koje aplikacije?

Ms retko sta svoje ubacuje u wp, vecina su nokijini patenti i preslikane stvari sa iosa i andr. A aplikacije, pa sami su rekli da ce maksimalno olaksati portovanje. Tako da ce na wp da se voze app prvobitno pisane za ios i andr. Ja tu ne vidim nikakav inat, vise hvatanje poslednjeg voza.

Pa nije bas tako da samo MS preslikava... Evo recimo Anroid je ubacio u chrome data saver, koji MS ima jos od windows phone 8 verzije, tu su jos stvari, ne mogu sad da se setim, ali ima. To oni svi rade... Cak po mom misljenju MS najmanje kopira, posto je microsoft softverska firma, zive od pravljenja softvera, dok Google zivi od marketinga, i google nista od ovoga sto ima (android, youtube itd) nije sam napravio, vec je kupio gotova resenja, koja posle samo unapredjuje...

Dajte da tema ne skrene na stranputicu.

Razgovarao sam sa nekoliko mobile developera i njihovo misljenje o WP platformi se podudara: WP je nedovrsena i nezrela mobilna platforma.
Moze dejan87dex da ga hvali i očekuje čuda, ali je realnost drugačija i daleko smo od tog scenarija da bilo šta ugrozi Android.

Slazem se da je WINDOWS PHONE nedovrsena platforma, ali govorimo o Windows 10 mobile, to je nebo i zemlja u odnosu na ovo sad... Kad izadje zvanicno 10- ka onda mozemo da ih uporedjujemo...

A ja ne znam šta Droid fanboy ekipa traži na ovim stranama, sem što povremeno svrati da po malo pljucne???
Ako je Microsoft i "Windows 10 Mobile" toliko nebitan, ne trošite za džaba tastaturu...:wave:

A ja ne znam šta Droid fanboy ekipa traži na ovim stranama, sem što povremeno svrati da po malo pljucne???

Ako je Microsoft i "Windows 10 Mobile" toliko nebitan, ne trošite za džaba tastaturu...:wave:

Stojan je izgleda preletac i to razocarani razumi njegovu bol :D

Stojan je izgleda preletac i to razocarani razumi njegovu bol :D
Nemam nikakvu bol, ali si za razočaranost u pravu. Mnogo sam više očekivao od wp8.1, ali nisam mogao da izdržim do w10 izlaska da bih mu pružio još jednu šansu. Ko zna, možda uzmem neku 1020 za 100tak evradi da probam i w10 na jesen. Samo što vama fali malo realnosti... :)

1020 za 100e? LOooool mozda sa olupanim ekranom ;) nisam znao da ko koristi Android spreman je da popuje o realnosti... Zanimljivo.

Poslednja izmena:
Srecno ako nadjes i staru 1020 dve god za 100e ;)

Vrh Dno