Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Iskreno, nisam siguran. Bacio si me u razmišljanje. :D Nexus 5 bi trebalo da podržava tu funkciju (navodno, po nekim navodima), ali ja je ne nalazim.

I ja sam gledao, takođe nisam pronašao konkretan info, a ni kamera aplikacije koje to rade.

E da, ovo je screen recorder koji sam spominjao, zgodna stvarčica za tutorijale itd, snimanje sadržaja ekrana a u uglu prikaza slika sa prednje kamere.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422061

Poslednja izmena:
Imate onu HTC portovanu kameru na XDA, čini mi se da ona ima opciju da snima prednjom i zadnjim kamerom.

^ na racunarima koristim AdBlock Plus plug-in. Koja je adekvatna aplikacija za Android za NErootovane telefone?

Isprobao port od M9 kamere.
Slikanje sa prednom i zadnjom kamerom je izvedeno tako da se klizačem prvo odredi koliki deo leve strane kadra će pripadati slici sa prednje kamere, potom se okida zadnja kamera, a potom se uključiva prednja kamera i okida se sa njom.
Zar je moguće da od svih aplikacija za android ni jedna ne radi ono što se traži? :)

Koja aplikacija (sa marketa ili xda, samo da nije vezana za specifičan model telefona) ima mogućnost da snima slike ili video (najbolje oboje da može) istovremeno sa prednjom i zadnjom kamerom.
Slika sa prednje kamere da bude u jednom od uglova slike sa zadnje kamere.
Postoji screen recorder koji ima tu funkciju kada snima sadržaj ekrana, valjda postoji camera app koja to radi?

Коју апликацију за IR даљинце користите? Није лоша ASmart Remote, само ми се не свиђа што нема опцију да мануелно снимим неко дугме.

Primetio sam sa mi ne rade notifikacije za fb messenger, a sve uključeno? Pokušao sam da reinstall app ali nista

Odradi clear data fb messengera, udji na fb preko kompa i odjavi sve uredjaje na kojima si ulogovan. Pa se ponovo uloguj preko messengera.

Za brz prenos aplikacija pri menjaju ROM-a koristite Titanium?
Isprobavam nekad nove ROM-ove a poslednji mi nije ponudio automatski download aplikacija preko Google-a pa sam morao rucno da skidam. Pa kontam u buduce da to resavam preko Titanium-a, ili postoji nesto bolje/drugacije?

Za brz prenos aplikacija pri menjaju ROM-a koristite Titanium?
Isprobavam nekad nove ROM-ove a poslednji mi nije ponudio automatski download aplikacija preko Google-a pa sam morao rucno da skidam. Pa kontam u buduce da to resavam preko Titanium-a, ili postoji nesto bolje/drugacije?
Nema bolje od Titaniuma [emoji4]

+1

Da li je moguce da ove paywave kartice nekako stavimo na telefon, i posle da placamo preko telefona na terminalima koji podrzavaju paywave ?

Није то оно што сам мислио ал добро.

Šta koristite od program za edit slika, promena rezolucije, crop i tome slično.

Nazad
Vrh Dno