Šta je novo?

LG G3

Onaj sa G4 look, ne mogu te brojeve da pamtim :) pre toga sam imao prethodni cloudy, a pre toga 20h stock. Svuda chupa chups kernel držim. Jedino ako je do kernela mada i ti imaš custom ako sam lepo pročitao. Probaj chupu ili vidi u bbs šta se zbiva.

Da da taj sa G4 UX-om je 2.3, jos to nije sve na svom mestu da bih bio moj daily driver, cekam cloudyfa da izbaci neki update da ga skocka lepo pa cemo videti :) Da,ali inace imao sam i taj sa G4 UX-om sa njegovim stock kernelom jos ocajnija ja baterija,za sad gabriel kernel se vrh pokazao i za sada ostajem na 2.2 :)

Ja ne znam šta ima da se kocka ovde, radi isto kao i stock... Ako isti kernel koristiš kao na prethodnoj verziji a baterija ti traje kraće onda je zez negde drugde, rom sam po sebi ne troši bateriju.

Malo novog Lamhoanga

http://lgviet.com/forum/threads/lam-hoang-g3-f400-l-s-k-d850-d851-d855.36146/

f41fe9662aaf3f002846e40584e08930.jpg

4003f3c6dcff63c3fd1ddd1625b2d8dd.jpg

67965a7684b7943c08b51d05dd0c4e0f.jpg

f79b5b74469e4a80cb5d8f982c12b1b6.jpg

4b8d30b1a2b793f97445b9b694ced343.jpg

Poslednja izmena:
Znam da zdrpa romove. A od mene je -autorec uzeo i promijenio background, icon i ime programera. Baš je crv

Šta će vam te ružne ikonice pored ovih Glim koje radi bez instaliranja drugih lauchera ? :)

Glim free - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icons.glim.lite&hl=en
Glim paid - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icons.glim&hl=en

Instaliraju se ikonice, odabere LG HOME launcher, posle u temama (setttings na telefonu pa se tu nađu teme) odabere Glim i sve radi besprekorno :)

Ovo gore je sa G2 telefonom i CloudyG2 v3.1 romom - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744

Mogu da kazem da sto se tice baterije sam zadovoljan i na stock romu. Nista senzacionalno, ali meni sasvim zadovoljavajuce, ni gore ni bolje od nekih drugih telefona koje sam imao. Uz neka podesavanja, wi-fi stalno on, 3G po potrebi, sinhronizacije iskljucene osim kalendara, ostalo mi ni ne treba da sinhronizuje stalno, ekran na 50%, a napolju na suncu na auto, mada slabo koristim ekran bas napolju, uglavnom slusam muziku. Uz prosecno koriscenje izgura minimum 24 sata, nekad par sati vise-manje, SOT 4.50h do nesto preko 5 sati. Iznendadjen sam jako potrosnjom u stand by, tj nepotrosnjom. Ujutro pre posla sam ga skinuo sa punjaca napunjenog 100% i zaboravio kuci posto sam nosio drugi telefon i posle 7 sati pokazuje baterija isto 100% - potrosnja 0%, a ukljucen wifi, to mi je bas neverovatno da nije skinuo ni 1% od baterije za vise od 7 sati u stand by.

screenshot pred samo cedjenje baterije.
Screenshot_2015-06-21-21-42-37.pngScreenshot_2015-06-21-21-42-45.png

screenshot posle 7 sati stand by, 0% potrosnje:
QuickMemo2015.png

To je zato što taj prvi procenat drži otprilike kao 10% u nekom drugom rasponu. Ali jeste jako dobra standby potrošnja.

Prvi procenat drži kao 2-3 procenta a ne kao 10, malo si ga preterao...

Kod mene bude oko pola sata sot na tom prvom procentu a kasnije pola sata sot skida 10%. I tako na kraju bude oko 5.5 h kada ga baš do kraja ispraznim, kod kuće na wifi.

Рекао је само за првих 1% .

I posle baterija u sunovrat da nadoknadi taj nerealni pocetak. Bas mi kolega prica kako je gledao lika u prevozu kako drnda tel pola sata i tek mu skinuo jedan posto baterije. Jos mi kaze,sto lazes da je losa baterija na G3. Omg. Nisam imao snage da mu dokazem u suprotno. Za kaznu sam ga ostavio da zivi u zabludi :)

Онда је то што причаш тотално неповезано и глупо, каквих 50 сати кад само 1% тако, онда осталих 99 иде много брже и све дође на своје.

Онда је то што причаш тотално неповезано и глупо, каквих 50 сати кад само 1% тако, онда осталих 99 иде много брже и све дође на своје.

Dobro je pametni, obidji me molim te.

Sta vam je bre, tako je i kod mn na G2, prvih pola sata do 40min skine samo 1% a posle ide normalno i izadjem oko 6-7h sota :D :D

Ма знам, него лик прсо ко лајсна.

Hehe :cigar::smoke:

Prilozi

• ff.jpg
    ff.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 212
  • ff2.jpg
    ff2.jpg
    35.9 KB · Pregleda: 219
Vrh Dno