Istekla mi internet kartica, jel i dalje besplatno vadjenje?
Poziv na broj i model ti nisu potrebni, ostavi prazno.
^Da, hvala obojici.
Rekose mi danas da ce mi poslati sami novu postom.
To se uvek moze vratiti. Samo ako zeznes iz Telenor banke kad saljes, moras u Airport City da bi potpisao zahtevZa druge banke, bilo koja poslovnica
(salim se, mozda mogu ti zahtevi u Telenor poslovnici)
Ne mozes promasiti jednu cifru za racun, kontrolne cifre nece raditi, pa ce e-Banking javiti gresku. Jedino moze skroz da se promasi racun, pa cekas povracaj.
Mene je Infostan zvao istog dana da odem do banke i potpisem za povracaj kada im je pogresno uplaceno![]()
Treba da prođe 24 sata od preuzimanja kartice. Uradi sve to isto sutra.Istekla mi visa electron, uzela novu medjutim ima problema sa paypalom. Odem da promenim podatke od kartice, dodam samo novi datum i csc broj, snimim al
![]()
i dalje stoji stara kartica. Jel treba da prodje neko vreme da se promene podaci il radim nesto pogresno?
Pa kako? Probao sam opet da skeniram taj QR code što sam dobio prošli put i uneo ručno ona dva koda što sam dobio u koverti i dobijem grešku da je aplikacija već aktivirana na drugom uredjaju.zar se ne aktivira kodom preko sms-a? bas mi se cini da mi je sluzbenica rekla da zamena telefona ne pravi problem.
A jel znaš da li mora da se ide u banku i ako se uradi ota update? Ili recimo hoću da unistaliram app pa da je ponovo instaliram na jednom istom telefonu?Na zalost te opcije nema. Opet u poslovnicu mora da se ide.
Downgrade po tom pitanju u odnosu na Mobi 1.0.
Plus sto ne moze da se veze za dva telefona kao recimo u TelenorBanci. Pitao sam sto odgovor je bio : "iz sigurnosnih razloga".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari