Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Jos samo neko da mi objasni kako preko intesine app da prebacim deo para na svoj drugi racun u TB? Gde idem,sta kucam i sl.,ma mislio samo unesem broj tekuceg iz TB i saljem,a on mi trazi i poziv na broj i onai model,otkud znam koji su ;)

Poziv na broj i model ti nisu potrebni, ostavi prazno.

Moraju tokom radnog dana da se konacno izvrse svi dinarski nalozi. Naravno ako nisu pogresni neki podaci ;)

To mi je i prvo palo na pamet da sam omasio,mada gledam i sve deluje da je ok posto mi je br.tekuceg kao i mob ;) Sva sreca nije veliki iznos pa cu lako prezaliti ;)

To se uvek moze vratiti. Samo ako zeznes iz Telenor banke kad saljes, moras u Airport City da bi potpisao zahtev :D Za druge banke, bilo koja poslovnica :) (salim se, mozda mogu ti zahtevi u Telenor poslovnici)

Ne mozes promasiti jednu cifru za racun, kontrolne cifre nece raditi, pa ce e-Banking javiti gresku. Jedino moze skroz da se promasi racun, pa cekas povracaj.

Mene je Infostan zvao istog dana da odem do banke i potpisem za povracaj kada im je pogresno uplaceno :D

To se uvek moze vratiti. Samo ako zeznes iz Telenor banke kad saljes, moras u Airport City da bi potpisao zahtev :D Za druge banke, bilo koja poslovnica :) (salim se, mozda mogu ti zahtevi u Telenor poslovnici)

Ne mozes promasiti jednu cifru za racun, kontrolne cifre nece raditi, pa ce e-Banking javiti gresku. Jedino moze skroz da se promasi racun, pa cekas povracaj.

Mene je Infostan zvao istog dana da odem do banke i potpisem za povracaj kada im je pogresno uplaceno :D

Sve ok i kako si rekao,nesto kasnije mi je leglo na racun u TB ;)

Nisam duze vreme koristio ovu karticu. Da li sada dozvoljavaju uplate od po 12, 16, 53...eura...jer znam da je ranije bilo samo 5, 10, 15, 20, 25....60 eura ?

Na šalteru možeš samo okruglo jer banke ne rade sa metalnim eurima, preko online bankinga možeš koliko hoćeš, čak i u decimalu, ali naravno po Intesinom kursu.

Istekla mi visa electron, uzela novu medjutim ima problema sa paypalom. Odem da promenim podatke od kartice, dodam samo novi datum i csc broj, snimim al
pp.jpg

i dalje stoji stara kartica. Jel treba da prodje neko vreme da se promene podaci il radim nesto pogresno?

Istekla mi visa electron, uzela novu medjutim ima problema sa paypalom. Odem da promenim podatke od kartice, dodam samo novi datum i csc broj, snimim al
pp.jpg

i dalje stoji stara kartica. Jel treba da prodje neko vreme da se promene podaci il radim nesto pogresno?
Treba da prođe 24 sata od preuzimanja kartice. Uradi sve to isto sutra.

Proslo nedelju dana. Aj sad cu da probam mada stoji i dalje stara kartica...

Da li je neko imao sličan problem sa Visa internet karticom pri kupovini na Instant gaming-u

"Hello,
Unfortunately we don't have any validated transaction on our side.
The transaction was accepted by your bank but the amount was put "on hold" on your account because the transaction did not pass the 3D SECURE checks, so the transaction was rejected.

The 3D SECURE security ensures that you are the holder of the credit card that you are using by asking you for a personal information like your birth date or by sending you an SMS on your phone with a code to check on the website of your bank, that should open in a popup during the payment process.

Unfortunately if the bank page does not open or if the page is blank or if you don't receive the code by SMS, the transaction will be cancelled and the amount on hold will be unlocked to your account after a maximum of 5 days.

From our side, we cannot do anything, you just have to wait for those 5 days to pass and you will see that the amount will be back in your account.
Sorry for any inconvenience.
Regards"
Da li još neki sajt traži 3D SECURE ili je to do HiPay, u aprilu sam kupovao bez problema preko HiPay a pre sam koristio Skrill (zaboravio šifru pa prešao na HiPay).

Ja sam prosli mesec kupio patike sa jednog britanskog sajta i isto su mi nakon uplate direktno sa kartice, poslali mejl u kome su me obavestili da moja Visa internet kartica nema 3D autorizaciju i trazili mi da im posaljem sliku pasosa i nekog racuna na moje ime da bi utvrdili moj identitet. Nakon sto sam poslao slike, poslali su mi patike.

Jel sad na novoj Intesa Mobi 2.0 kad zamenim ROM ili telefon moram ponovo u banku po kod? Nemoze nekako npr sa Titanium Backup-om restorovati data od aplikacije?

Meni je sa starom aplikacijom radilo sa Titaniumom. Sa novom nisam probao

Ne može sa TB. Mora opet da se ide u banku. Vratim aplikaciju i data sa TB i kad ukucam pin i kliknem prijavi se i samo stoji ne mrda dalje...

zar se ne aktivira kodom preko sms-a? bas mi se cini da mi je sluzbenica rekla da zamena telefona ne pravi problem.

zar se ne aktivira kodom preko sms-a? bas mi se cini da mi je sluzbenica rekla da zamena telefona ne pravi problem.
Pa kako? Probao sam opet da skeniram taj QR code što sam dobio prošli put i uneo ručno ona dva koda što sam dobio u koverti i dobijem grešku da je aplikacija već aktivirana na drugom uredjaju.

Šta sad?

Mozda moze da se zahteva iz online bankinga

Na zalost te opcije nema. Opet u poslovnicu mora da se ide.
Downgrade po tom pitanju u odnosu na Mobi 1.0.
Plus sto ne moze da se veze za dva telefona kao recimo u TelenorBanci. Pitao sam sto odgovor je bio : "iz sigurnosnih razloga".

Na zalost te opcije nema. Opet u poslovnicu mora da se ide.
Downgrade po tom pitanju u odnosu na Mobi 1.0.
Plus sto ne moze da se veze za dva telefona kao recimo u TelenorBanci. Pitao sam sto odgovor je bio : "iz sigurnosnih razloga".
A jel znaš da li mora da se ide u banku i ako se uradi ota update? Ili recimo hoću da unistaliram app pa da je ponovo instaliram na jednom istom telefonu?

Nazad
Vrh Dno