odlicno sto ima sada 3g i 4g only. samo ne bih jos instalirao, verovatno necu biti zadovoljan a posle me mrzi da se vracam na 8.1. scekacu jos malo..
Može li se ubaciti pozadinska slika u meni, da ne bude samo crno ili belo?
Ne znam jesam li se lepo izrazio, na ovo sam mislio.
![]()
Može li ovo da se namesti?
Tolero, kad uključiš alarm piše li na lock screenu u koliko sati je namešten ili koliko je sati ostalo do zvonjave?
@tolero
Hvala na opisu, izgleda ozbiljno, ima puno stvari kojima sam se nadao...ali opet si vratio na 8.1, nisi znači zadovoljan?
Jesam ja corav ili nema opcije za menjanje zvukova notifikacija vec samo ringtone? Ne nalazim ni za SMS da promenim zvuk...
Pozdrav. Malopre instalirao na 630, medjutim ima lock screen i kada ga otkljucam samo crna pozadina bez plocica, ima tac bar, indikator, mreze i bateriju. Mogu da otvorim notifikacije, kada hocu da udjem u podesavanja izbacuje mi da nadje aplikaciju. Nema ni menija na desnoj strani. Sta da radim?
I da dodam, kada izlazim iz podesavanja tj. WiFi pojavljuje mi se Loading.. i to traje, traje. Ne mogu ni u prodavnicu da udjem, isto Loading...
I da, restartovao sam ga par puta. Nista...
Sada sam procitao par strana unazad, ima neke veze sa migrating i traje 10 min. Ako mi se ne pojavi posle pola sata, vraticu ga na 8.1. Ali mi kazite sta to moze biti.
Ili uradi hard reset.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari