Videćemo. Nije da Fiji na vodi nema potencijala![]()
Voda nista ne znaci ukoliko je sam cip limitiran.
A ovo sto Zeljko kaze to smo mogli da predpostavimo a mislim da je vec receno.
980 Ti nereferentne gaze TitanX nonsalantno.
a na titan stavi receimo accelero extrem i ko sale gazi GTX980Ti, jaci je titan, ali prednost GTX980ti je niza cjena, jasno ko dan.
Max na vazduhu stable je ~ 1350mhz i to je sa custom biosom, posle kog mozes da se pozdravis sa garancijom. I tada karta ima tdp od ~450w.
Posto ti pominjes 1600+ mhz, to je sasvim sigurno tecni azot, boga pitaj koji napon je potreban za to i koliko karta trosi tada.
Ne znam kakve Fury, a ni 390x imaju veze sa time sto si izjavio...
A da se karti nesto desi garancija podleze jer ako crkne nemas nacin da vidis da li bios regularan ili modovan tako da je sa te strane bezbedno overklokovati na taj nacin.
Jesi li 100% siguran u to![]()
Ccccc,:trust:
daj uzmi i pogledaj malo po net-u,na taj famoznitecni azot Maxvell karte idu i preko 2.000mhz http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/nvidia-geforce-gtx-titan-x-hits-2ghz8-2ghz-with-liquid-nitrogen/.
A, ove obicne, na vazduh i vodu:eyebrows:, idu od 1.400mhz pa do 1.600mhz, sa tim nekim custom biosima.
Titanx 1630MHz /8383MHz, Heaven 4.0,
Pogledajte prilog 172693
Ajd samo jos ovaj post,
taj TitanX na 1630MHz /8383MHz (rezultat sa overclock.net) ima u Heaven 4.0 score 121.8fps u HD na maximum, recimo, ja sam imao sa 980 na 1590|7950mhz, score 80.5fps, znaci extra klokovani TitanX jaci je od extra klokovane 980, za skoro 45-50%.
Ccccc,:trust:
daj uzmi i pogledaj malo po net-u,na taj famoznitecni azot Maxvell karte idu i preko 2.000mhz http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/nvidia-geforce-gtx-titan-x-hits-2ghz8-2ghz-with-liquid-nitrogen/.
A, ove obicne, na vazduh i vodu:eyebrows:, idu od 1.400mhz pa do 1.600mhz, sa tim nekim custom biosima.
Titanx 1630MHz /8383MHz, Heaven 4.0,
Pogledajte prilog 172693
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari