goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
steta sto to ranije nisi ukapirao.![]()
hahhah nek si mu objasnio vise
steta sto to ranije nisi ukapirao.![]()
Mislio sam zbog standarda u nasoj zemlji. Ako se ti izdvajas onda svaka cast
Njima je bitno da Furiji postave dobru cenu ali opet imaju problem sa troskovima i produktivnoscu..
Pa ja nisam rekao da se nece kupovati ali broj sigurno nece biti nesto bitan, tek toliko da serija opstaje.
Uostalom videces koliki ce odnos biti kada pokazu koliki je trzisni udeo.
Po meni onaj ko hoce da ide na AMD trazice po oglasima R9290/X jer tih 8GB ne igra nikakvu ulogu a ni malo visi klokovi.
Oni koji su za nesto novo ici ce na 970/980. To ce tako funkcionisati, nema tu neke filozofije.
Meni je iskreno zao sto u toj srednjoj klasi nisu izbacili neke manje Furije, pa tu stavili 8GB, jer ocito da ima nekih poboljsanja
bar po onim specifikacijama.
Update: Haha. Nadjoh sad ovo. Ove glasine vise ubijaju u pojam. Dobro neko rece. Cekam da izadje pa da sudim.
http://wccftech.com/amd-fury-30k-units-2015-air-liquid-cooling/
Pa, mislio sam u odnosu na ovu najavu o 30K jedinica za AMD Fury X, sa te strane, itekako ima veze, da se vidi stanje stvari,) na terenu.
Majku mu:eyebrows:, pa to su cinjenice, nema veze ko pripada kom taboru.
I ono, onaj ko ima za TitanX i pride da ga stavi pod vodu i u neki SLI, njemu to nije bacanje para, verovatno ima mogucnost gaminga u 4K, vrhunsko iskustvo i uzivanje..
Druga je stvar, sto su cene grafika otisle visoko, i sto imamo problem sa nasim standardom.
AMD Radeon™ R9 Fury X graphics is engineered for 4K gaming, DirectX® 12 and Vulkan ™ APIs, max settings, and ultimate monitor configuration flexibilicy. Expand your field of view with AMD Eyefinity technology and experience the smoothest 6K gameplay using 3×1 1440p FreeSync™ -enabled monitors.
Tvrde da je 4GB HMB-a dovoljno
http://wccftech.com/amd-radeon-r9-f...erial-card-4096bit-wide-memory-interface-hbm/
U danasnjim igrama vrlo mali uticaj ima 8GB naspram 4GB, i to u 4K sa sve AA. Tako da ce to lagano da izguraju ove grafe dok ne izadje HBM druge generacije.
I dalje sam ubeđen da će dobri drajveri uspeti da izguraju i neoptimizovanih 4K kroz "samo" 4GB HBM-a. Ali videćemo uskoro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari